| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Collateral (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Collateral (2004)Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 13:33 |
Žanr: Krimi, Drama, Triler Trajanje: 120 min Zemlja: SAD Režija: Michael Mann Scenario: Stuart Beattie Glavne uloge: Tom Cruise (Vincent) Jamie Foxx (Max) Jada Pinkett Smith (Annie) Mark Ruffalo (Fanning) Peter Berg (Richard Weidner) Bruce McGill (Pedrosa) Maks je proveo miran život radeći dvanaest godina kao taksista. Dok su se lica u retrovizoru smenjivala, on je maštao o tome da jednoga dana otvori svoju kompaniju za iznajmljivanje limuzine. Međutim, jedne noći dobio je poziv od Eni, advokatice koja radi u vladi, atraktivne i prijateljski nastrojene devojke koja mu daje svoju posetnicu pošto plati vožnju. Maks misli da mu se sreća osmehuje kada mu Vinsent, sledeća mušterija, ponudi nekoliko stotina dolara u gotovini ukoliko ga odveze i sačeka na pet različitih lokacija tokom večeri. Maks pristaje, ali uskoro shvata da Vinsent nije običan momak koji izvršava obaveze... izvor: port.rs |
|
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 18:02 |
|
Ispodprosečan film... je moje mišljenje o njemu, iz tog vremena, na početku moje divxofilsko-kolekcionarske (a posle, nešto malo, i prevodilačke) karijere
PS. Bokte, sad mu pogledah IMDB link... Pa to je, bre, bilo nominovano i za neke Oskare??? Eto zašto te nominovane mahom gledam da izbegnem. Ažurirao srkis - 28.Sijecanj/Jan.2014 u 18:10 |
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
Psalm27
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2020 u 00:15 |
|
Razmišljao sam sa kojim stilom da napišem recenziju, moj komentar o ovom filmu. Odlučio sam narodnim prosječnim izrazom. Šteta što je ubio policajca, šteta. Barem da ga je onesposobio u ruku, u nogu, smatrao bih ga za poštenim ubicom, koji čisti ljudska go.na (psihopatske štetočine u našem društvu). Ako želite ga napraviti herojem, odstranite neke delove filma, i dobit ćete nužno potreban čistač, koji smrtonostno odstranjuje manijake, silovatelje, nasilnike, narko dilere, trgovci sa ženama, kidnaperi djece i druge, te i "pravnike" koji sprovode diskriminaciju ljudskog dostojanstva i morala. U celom svijetu postoje organizacije, koji su u ulozi čistači, odstranjuju psihopatske štetočine. Zaista su nam potrebni takvi heroji, koji zaustave tijelo takvih manijaka, i preko toga naprave njima sastanak njihovih duša sa sudom Božjim.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2024 u 12:48 |
|
Ponovo sam odgledao oaj dobar film
|
|
![]() |
|
covekizmase
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2024 u 16:23 |
|
Ne znam da li je iko primetio da ovaj film ima dosta sličnosti sa našim filmom Mehanizam. Osnovna premisa u oba filma je ista-okrutni plaćeni ubica otme poštenog i dobrodušnog taksistu i natera ga da ga odvede do svoje mete. Likovi kriminalac u oba filma su prilično slični, likovi taksista u oba filma su slični, odnos između kriminalca i taksiste je u oba filma sličan, i sam rasplet u oba filma sličan.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2024 u 20:06 |
|
Nije li osnovna premisa žestoki seks. U mehanizmu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |