| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cloudburst (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cloudburst (2011)Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2013 u 20:17 |
|
Cloudburst (2011) ![]() IMDb Režija: Thom Fitzgerald Scenarij: Thom Fitzgerald Žanr: Avantura, Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: USA, Kanada Trajanje: 93 min Brenda Fricker ... Dot Kristin Booth ... Molly Olympia Dukakis ... Stella John Dunsworth ... Arnold Ryan Doucette ... Prentice Mary-Colin Chisholm ... Ynez Jeremy Akerman ... Justice John Beale ... Border Guard Kevin Kincaid ... Craig Michael Ray Fox ... Border Guard Randy Boliver ... Guillaume Luke Fisher ... Fiddler Michael McPhee ... Tommy Romantični road movie, u kome igraju glumice nagrađene Oskarom Olimpia Dukakis i Brenda Friker koje glume Stelu i Dot, stariji par koji beži iz staračkog doma u Mejnu i vozi se do Nove Škotske kako bi se zvanično venčale. Stela i Dot su zajedno već 31 godinu i verno su bile jedna uz drugu u svim životnim usponima i padovima. Sada su u svojim sedamdesetim godinama, Stela ne čuje dobro, a Dot je skoro slepa. Dotina unuka, puritanka Moli, odlučila je da je za Dot najbolje da živi u staračkom domu u kome će joj biti pruženo sve što joj je neophodno. To prisiljava Stelu i Dot da donesu hrabru odluku: napustiće svoj rodni grad i krenuti put Kanade gde je brak između osoba istog pola legalizovan. To je njihova poslednja šansa da ostanu zajedno. Na putu do Kanade one voze mladog stopera Prentisa, koga igra Rajan Duset. On je momak iz malog grada koji se bavi modernim plesom i koji se vraća u Novu Škotsku da poseti svoju majku na samrti. Uprkos svom samohvalisanju Prentis je jedna zbunjena i ranjena duša koja može mnogo toga da nauči od Stele i Dot dok one biju svoju sopstvenu neočekivanu bitku – da li će nakon tri decenije uspeti da održe svoju porodicu na okupu? Prevod je najavio mita53 izvor:inter.okr. Ažurirao Kneginja - 22.Rujan/Sep.2013 u 20:17 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2013 u 01:23 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |