Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Carnival Row (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Carnival Row (2019)

Carnival Row

Carnival Row (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, fantazija, triler

Trajanje:

56 min

Glavne uloge:

Orlando Bloom
  >  Rycroft Philostrate
Jared Harris
  >  Absalom Breakspear
Simon McBurney
  >  Runyan Millworthy
Indira Varma
  >  Piety Breakspear
Tamzin Merchant
  >  Imogen Spurnrose
Andrew Gower
  >  Ezra Spurnrose
Cara Delevingne
  >  Vignette Stonemoss
Karla Crome
  >  Tourmaline Larou
David Gyasi
  >  Agreus Astrayon
Leanne Best
  >  Madame Moira
Jamie Harris
  >  Sergeant Dombey
Maeve Dermody
  >  Portia Fyfe
Alice Krige
  >  Haruspex
Tracey Wilkinson
  >  Afissa
Anna Rust
  >  Fleury

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marina-budimir View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina-budimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Carnival Row (2019)
    Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2019 u 15:29
Zvuči zanimljivo
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2019 u 20:42
Obnovljeno za 2. sezonu.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2019 u 21:28
Seriju prevodi digor6 👍
Na vrh
Blabla95 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blabla95 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 11:02
Odličan steampunk fantasy,moja topla preporuka,pa ko voli...
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 13:52
Serija je vrh.Pogledao u jednom danu cijelu sezonu.
Orlando Bloom odličan.

Na vrh
kale1105 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kale1105 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 21:11
s nestrpljenjem već desetak dana čekam tko će prevesti cijelu prvu sezonu...ja sam fan žanra

Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2019 u 19:05
Zanimljivo. Vredno gledanja,
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2019 u 11:49
Puno bolje, nego što sam očekivao! Od mene 9/10
Na vrh
dulezuban View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dulezuban Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2019 u 13:01
Odlično
Na vrh
Boxter7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxter7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2019 u 21:09
Vrhunska serija. Odlicna scenografija. Prava fantazija! Od mene cista 10! Ako neko ima nesto slicno za preporuku nek napise.
Na vrh
LightDot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LightDot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2019 u 14:50
Posle tri odgledane epizode, sa obzirom na članak i komentare očekivao sam puno više.

Ljubitelj sam sci-fi i fantasy knjiga i filmova, ali ovo je što se tiče priče, razvoja karaktera pa i glume, milje i milje daleko od Penny Dreadful ili bilo čega na tom nivou.

Potrošeno je brdo para na odličnu produkciju i vizuelno je serija odlično odrađena... ali đaba sav taj trud očigledno odlične tehničke ekipe. U priči i karakterizaciji ima rupa veličine omanjeg planetarnog sistema i, što je možda i najgore, gluma je po meni jedva prolazna, režija takođe.

Za mene 4 od 10. Samo zbog tehničkog nivoa produkcije, inače ne bi dao ni toliko.

Šteta. Baš bih voleo da je nastala dobra steampunk serija.

Ažurirao LightDot - 27.Listopad/Oct.2019 u 17:56
Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2019 u 15:56
Veoma dobra, prelepo urađena i zanimljiva serija. Definitivno mnogo bolja od dosadnih zombija, vampira, vukodlaka.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2019 u 15:08
@ LightDot
Od reči do reči potpisujem i slažem se sa viđenjem ove serije, kao i njenom ocenom. Identičan utisak sam stekao nakon odgledane 2-3 epizode, ali sam ipak izgurao do kraja kako bih stekao kompletan utisak o ovom poduhvatu.

U suštini nije loše i gledljivo je, ali ne donosi baš ništa novo pri čemu su tehnički aspekti serije, kostimi i produkcija jedini istinski vredan deo. Serija je tipičan kliše na temu socijalnih, klasnih i rasnih razlika, uz neizbežan začin zabranjene ljubavi. Kako bi se pokušalo uneti nešto novo pojedini su dobili krila, rogove i kopita, ali premisa je zapravo mnogo puta prežvakana do sada.

Možda je zapravo najveći problem poređenje sa Penny Dreadful, što je po meni barem za dve klase kvalitetnije, ozbiljnije i bolje delo. Možda ni Penny nije skroz originalan po pitanju korišćenih likova, ali jeste originalno spajanje svih njih na jedno mesto na kvalitetan i interesantan način, uz daleko ozbiljniju i smisleniju priču, a rekao bih i glumu. Ne mogu reći da gluma u Carnival Row ne valja i tu su neki dokazani veterani poput Jared Harrisa, ali priča je tako ispričana da ni gluma ne može doći do izražaja. Sve u svemu čist prosek i ne verujem da ću gledati drugu sezonu.
Na vrh
Black Panther View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Panther Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2019 u 19:21
Odgledao sam tri epizode i baš se mučim da nastavim... Nema poređenja sa Peni. Ova serija je za klasu niža! Ništa novo nisam video, tako da će mi biti jako teško da nastavim dalje.

Ako baš, baš, nemate ništa da gledate, možete ovo. Inače, ja bih je zaobišao. Pozzz :)
Na vrh
dzems0 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzems0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2019 u 21:36
Sjajna serija i svakom pogledu. Produkcija, gluma (Orlando je tu još i najtanji), a pogotovu priča. Mene je zadnje tri epizode držala zakucanog za fotelju. Od mene 10/10
Na vrh
Danis88 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danis88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 23:02
Meni je ova serija u top 5 najdrazih serija, kad je izasla pregledao u roku 2 dana sve... cara je odlicna glumica, kad sam zavrsio sa carniwal row, svaki film, serija, interwiev care delevingne pregledao... mislim da ce sezona 2 izac tamo februar, mart 2022 ali kad god izadje, odma se bindzuje
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 19:19
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 sati 27 minuta , u 08:03
Prva sezona i djene-djene ali druga...Ragusa, Tirnanok...Da l' je moguce da ni imena nisu mogli da smisle vec koriste opstepoznata, malo izmenjena...Tu su i komunisti, rasisti, za sam kraj su ostavili lezbejke koje su bukvalno na silu ubacili...

Orlando Blum, isto kao Pedro u The Last Of Us, faca nepromenjena od pocetka do kraja. Mora da im je uzor bio Robert Redford iz All Is Lost.  LOL

I tako...Ocena 5. Ipak su ulozili solidan novac...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.