Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Carnival Row (2019) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
marina-budimir ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() ![]() Pridružen: 30.Kolovoz/Aug.2017 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2019 u 15:29 |
Zvuči zanimljivo
|
|
![]() |
|
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obnovljeno za 2. sezonu.
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 157 |
Seriju prevodi digor6 👍
|
|
![]() |
|
Blabla95 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 25.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 4 |
Odličan steampunk fantasy,moja topla preporuka,pa ko voli...
![]() |
|
![]() |
|
Wida ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() ![]() Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 451 |
Serija je vrh.Pogledao u jednom danu cijelu sezonu.
Orlando Bloom odličan. ![]() |
|
![]() |
|
kale1105 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 01.Studeni/Nov.2012 Status: Offline Points: 2 |
s nestrpljenjem već desetak dana čekam tko će prevesti cijelu prvu sezonu...ja sam fan žanra |
|
![]() |
|
Bad Spenser ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 08.Svibanj/May.2019 Status: Offline Points: 41 |
Zanimljivo. Vredno gledanja,
|
|
![]() |
|
bokidante ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 60 |
Puno bolje, nego što sam očekivao! Od mene 9/10
|
|
![]() |
|
dulezuban ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 1 |
Odlično
|
|
![]() |
|
Boxter7 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Listopad/Oct.2018 Status: Offline Points: 2 |
Vrhunska serija. Odlicna scenografija. Prava fantazija! Od mene cista 10! Ako neko ima nesto slicno za preporuku nek napise.
|
|
![]() |
|
LightDot ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 22.Listopad/Oct.2019 Status: Offline Points: 1 |
Posle tri odgledane epizode, sa obzirom na članak i komentare očekivao sam puno više.
Ljubitelj sam sci-fi i fantasy knjiga i filmova, ali ovo je što se tiče priče, razvoja karaktera pa i glume, milje i milje daleko od Penny Dreadful ili bilo čega na tom nivou. Potrošeno je brdo para na odličnu produkciju i vizuelno je serija odlično odrađena... ali đaba sav taj trud očigledno odlične tehničke ekipe. U priči i karakterizaciji ima rupa veličine omanjeg planetarnog sistema i, što je možda i najgore, gluma je po meni jedva prolazna, režija takođe. Za mene 4 od 10. Samo zbog tehničkog nivoa produkcije, inače ne bi dao ni toliko. Šteta. Baš bih voleo da je nastala dobra steampunk serija. Ažurirao LightDot - 27.Listopad/Oct.2019 u 17:56 |
|
![]() |
|
Bad Spenser ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 08.Svibanj/May.2019 Status: Offline Points: 41 |
Veoma dobra, prelepo urađena i zanimljiva serija. Definitivno mnogo bolja od dosadnih zombija, vampira, vukodlaka.
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 223 |
@ LightDot
Od reči do reči potpisujem i slažem se sa viđenjem ove serije, kao i njenom ocenom. Identičan utisak sam stekao nakon odgledane 2-3 epizode, ali sam ipak izgurao do kraja kako bih stekao kompletan utisak o ovom poduhvatu. U suštini nije loše i gledljivo je, ali ne donosi baš ništa novo pri čemu su tehnički aspekti serije, kostimi i produkcija jedini istinski vredan deo. Serija je tipičan kliše na temu socijalnih, klasnih i rasnih razlika, uz neizbežan začin zabranjene ljubavi. Kako bi se pokušalo uneti nešto novo pojedini su dobili krila, rogove i kopita, ali premisa je zapravo mnogo puta prežvakana do sada. Možda je zapravo najveći problem poređenje sa Penny Dreadful, što je po meni barem za dve klase kvalitetnije, ozbiljnije i bolje delo. Možda ni Penny nije skroz originalan po pitanju korišćenih likova, ali jeste originalno spajanje svih njih na jedno mesto na kvalitetan i interesantan način, uz daleko ozbiljniju i smisleniju priču, a rekao bih i glumu. Ne mogu reći da gluma u Carnival Row ne valja i tu su neki dokazani veterani poput Jared Harrisa, ali priča je tako ispričana da ni gluma ne može doći do izražaja. Sve u svemu čist prosek i ne verujem da ću gledati drugu sezonu. |
|
![]() |
|
Black Panther ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Rujan/Sep.2017 Status: Offline Points: 159 |
Odgledao sam tri epizode i baš se mučim da nastavim... Nema poređenja sa Peni. Ova serija je za klasu niža! Ništa novo nisam video, tako da će mi biti jako teško da nastavim dalje.
Ako baš, baš, nemate ništa da gledate, možete ovo. Inače, ja bih je zaobišao. Pozzz :) |
|
![]() |
|
dzems0 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 04.Listopad/Oct.2017 Status: Offline Points: 26 |
Sjajna serija i svakom pogledu. Produkcija, gluma (Orlando je tu još i najtanji), a pogotovu priča. Mene je zadnje tri epizode držala zakucanog za fotelju. Od mene 10/10
|
|
![]() |
|
Danis88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 07.Rujan/Sep.2020 Status: Offline Points: 41 |
Meni je ova serija u top 5 najdrazih serija, kad je izasla pregledao u roku 2 dana sve... cara je odlicna glumica, kad sam zavrsio sa carniwal row, svaki film, serija, interwiev care delevingne pregledao... mislim da ce sezona 2 izac tamo februar, mart 2022 ali kad god izadje, odma se bindzuje
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 43945 |
|
|
![]() |
|
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Online Points: 92 |
Prva sezona i djene-djene ali druga...Ragusa, Tirnanok...Da l' je moguce da ni imena nisu mogli da smisle vec koriste opstepoznata, malo izmenjena...Tu su i komunisti, rasisti, za sam kraj su ostavili lezbejke koje su bukvalno na silu ubacili...
Orlando Blum, isto kao Pedro u The Last Of Us, faca nepromenjena od pocetka do kraja. Mora da im je uzor bio Robert Redford iz All Is Lost. ![]() I tako...Ocena 5. Ipak su ulozili solidan novac...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |