Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Carnival Row (2019)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=93307
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 14:47
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Carnival Row (2019)
Objavio: marina-budimir
Tema: Carnival Row (2019)
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2019 u 15:29
Zvuči zanimljivo

Odgovori:
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2019 u 20:42
Obnovljeno za 2. sezonu.

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2019 u 21:28
Seriju prevodi digor6 👍

Objavio: Blabla95
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2019 u 11:02
Odličan steampunk fantasy,moja topla preporuka,pa ko voli...

Objavio: Wida
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2019 u 13:52
Serija je vrh.Pogledao u jednom danu cijelu sezonu.
Orlando Bloom odličan.

Objavio: kale1105
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2019 u 21:11
s nestrpljenjem već desetak dana čekam tko će prevesti cijelu prvu sezonu...ja sam fan žanra

Objavio: Bad Spenser
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2019 u 19:05
Zanimljivo. Vredno gledanja,

Objavio: bokidante
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2019 u 11:49
Puno bolje, nego što sam očekivao! Od mene 9/10

Objavio: dulezuban
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2019 u 13:01
Odlično

Objavio: Boxter7
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2019 u 21:09
Vrhunska serija. Odlicna scenografija. Prava fantazija! Od mene cista 10! Ako neko ima nesto slicno za preporuku nek napise.

Objavio: LightDot
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2019 u 14:50
Posle tri odgledane epizode, sa obzirom na članak i komentare očekivao sam puno više.

Ljubitelj sam sci-fi i fantasy knjiga i filmova, ali ovo je što se tiče priče, razvoja karaktera pa i glume, milje i milje daleko od Penny Dreadful ili bilo čega na tom nivou.

Potrošeno je brdo para na odličnu produkciju i vizuelno je serija odlično odrađena... ali đaba sav taj trud očigledno odlične tehničke ekipe. U priči i karakterizaciji ima rupa veličine omanjeg planetarnog sistema i, što je možda i najgore, gluma je po meni jedva prolazna, režija takođe.

Za mene 4 od 10. Samo zbog tehničkog nivoa produkcije, inače ne bi dao ni toliko.

Šteta. Baš bih voleo da je nastala dobra steampunk serija.

Objavio: Bad Spenser
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2019 u 15:56
Veoma dobra, prelepo urađena i zanimljiva serija. Definitivno mnogo bolja od dosadnih zombija, vampira, vukodlaka.

Objavio: ar8c
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2019 u 15:08
@ LightDot
Od reči do reči potpisujem i slažem se sa viđenjem ove serije, kao i njenom ocenom. Identičan utisak sam stekao nakon odgledane 2-3 epizode, ali sam ipak izgurao do kraja kako bih stekao kompletan utisak o ovom poduhvatu.

U suštini nije loše i gledljivo je, ali ne donosi baš ništa novo pri čemu su tehnički aspekti serije, kostimi i produkcija jedini istinski vredan deo. Serija je tipičan kliše na temu socijalnih, klasnih i rasnih razlika, uz neizbežan začin zabranjene ljubavi. Kako bi se pokušalo uneti nešto novo pojedini su dobili krila, rogove i kopita, ali premisa je zapravo mnogo puta prežvakana do sada.

Možda je zapravo najveći problem poređenje sa Penny Dreadful, što je po meni barem za dve klase kvalitetnije, ozbiljnije i bolje delo. Možda ni Penny nije skroz originalan po pitanju korišćenih likova, ali jeste originalno spajanje svih njih na jedno mesto na kvalitetan i interesantan način, uz daleko ozbiljniju i smisleniju priču, a rekao bih i glumu. Ne mogu reći da gluma u Carnival Row ne valja i tu su neki dokazani veterani poput Jared Harrisa, ali priča je tako ispričana da ni gluma ne može doći do izražaja. Sve u svemu čist prosek i ne verujem da ću gledati drugu sezonu.

Objavio: Black Panther
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2019 u 19:21
Odgledao sam tri epizode i baš se mučim da nastavim... Nema poređenja sa Peni. Ova serija je za klasu niža! Ništa novo nisam video, tako da će mi biti jako teško da nastavim dalje.

Ako baš, baš, nemate ništa da gledate, možete ovo. Inače, ja bih je zaobišao. Pozzz :)

Objavio: dzems0
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2019 u 21:36
Sjajna serija i svakom pogledu. Produkcija, gluma (Orlando je tu još i najtanji), a pogotovu priča. Mene je zadnje tri epizode držala zakucanog za fotelju. Od mene 10/10

Objavio: Danis88
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 23:02
Meni je ova serija u top 5 najdrazih serija, kad je izasla pregledao u roku 2 dana sve... cara je odlicna glumica, kad sam zavrsio sa carniwal row, svaki film, serija, interwiev care delevingne pregledao... mislim da ce sezona 2 izac tamo februar, mart 2022 ali kad god izadje, odma se bindzuje

Objavio: puppet_master
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 19:19

Objavio: klass
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2023 u 08:03
Prva sezona i djene-djene ali druga...Ragusa, Tirnanok...Da l' je moguce da ni imena nisu mogli da smisle vec koriste opstepoznata, malo izmenjena...Tu su i komunisti, rasisti, za sam kraj su ostavili lezbejke koje su bukvalno na silu ubacili...

Orlando Blum, isto kao Pedro u The Last Of Us, faca nepromenjena od pocetka do kraja. Mora da im je uzor bio Robert Redford iz All Is Lost.  LOL

I tako...Ocena 5. Ipak su ulozili solidan novac...

Objavio: PeRuNikola
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2023 u 00:36
odlicna serija samo sto su kraj sjebali ubacise na silu lezbo kraj izgleda da im se svaka svodi na to, navikavaju nas polako

Objavio: Vilin
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2023 u 20:40
Sasvim pristojna epska fantastika. Međutim, dodatna vrednost serije je jasna aluzija na dešavanja iz bliske prošlosti i sadašnjiosti, gde tzv. „napredna“ društva, radi svojih interesa, izazivaju ratne sukobe i stradanja u drugim državama, da bi potom, vrlo licemerno, izbeglice iz tih opustošenih zemalja proganjali i tretirali kao niža bića.

Objavio: beogradski
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2023 u 18:11
Ok serija

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk