| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Call Me by Your Name (2017) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2018 u 23:26 |
|
Dobar !
|
|
![]() |
|
daniel-dani
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2018 u 09:49 |
|
Odvratan film, bljak, smucio mi se
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2018 u 18:31 |
|
Prva strana se crveni od banovanih, nisam ovo skoro video.
![]() Sto se tice ovakvih filmova, znam za Brokeback mountain i ovaj. Prvi navedeni film nisam odgledao do kraja, tmuran,spor i dosadan mi bio, tako da je otisao na Delete. Jednom prilikom je bio na tv-u, kazem mojima (ljudi u godinama), "pazite bice heftanja", cale laje, keva umire od smeha (zena veciti romantik, bukvalno puna soba romana i ljubavnih knjiga). Al su ogledali do kraja. Za Call me by your name- mogu reci da je ok film, ogledao sam do kraja, samo je odvratna ona scena sa breskvom/kajsijom, sta vec. Ostalo je OK. Najvise mi se dopala muzika, Sufjan Stevens- svaka mu cast, glas, laganini mjuza...vec je dodan u winamp. Boom, dva coveka se poljubila...wow, znate da je imam rodbinu (sva sreca ne vidjam ih cesto), koja se ljube u usta... Obraz? rukovanje...ma ne, nije im to fazon ![]() 2 x sam se opekao, sad samo pruzim ruku i zabacim glavu unazad ![]() ![]() ![]() U sustini, nista posebno, ok, muzika dobra. |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |