| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Byuti insaideu Aka The Beauty Inside (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Byuti insaideu Aka The Beauty Inside (2015)Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 22:51 |
|
The Beauty Inside (2015)
Još jedna od nešto specifičnijih korejskih priča o ljubavi, govori nam o momku koji se svakoga dana budi
u novom obličju, nekada je to mladić, nekada dete, starica, čovek ove ili one boje kože, lep, nelep, šta god
već novo jutro spremilo za njega. Tako je već 12ak godina, navikao se odavno na svoje specifičnosti, živi
mahom izolovano, u svemu samo majka i najbolji prijatelj znaju to kroz šta prolazi. Sve se menja onda kada se
zaljubi u lokalnu prodavačicu nameštaja, te je počne posećivati u pokušaju da se na neki način ta gotovo
nemoguća ljubav ostvari... Čak i kao ovo što jeste, ljubavna priča, film ima finu dozu lepote u sebi, ostaje mi delom žao to što toliko
dobra postavka nije razvijana u još ponekom pravcu, dalje, dublje, jer zbilja govori o onome što jesmo ispod
sve naše spoljašnosti, svega onoga kako nas svet može doživljavati zbog nje, kao i o onome suštinskom što ostaje
ispod svih nijansi povezanosti dva bića, što je, kažem, potencijalno moglo da govori koješta o čovečanstvu, društvu,
klasama, raznim ljudskim površnostima i zabludama, no, rekoh, i ovo što zapravo jeste, nije površno ni zanemarljivo.
Uz sve, tu je ponovo moja miljenica, Han Hyo-joo, nešto prelepih kadrova Seula pod pahuljama, emocija da me podsete
da nisam umro (yeah, ja sam pre kakav "osećam, dakle postojim" tip) niti se zombifikovao, potonuo bespovratno u ironiju. Film, dakle, vredi.
![]() Ažurirao puppet_master - 08.Sijecanj/Jan.2023 u 23:05 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |