Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bright (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bright (2017)

Bright

Bright (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

kriminalistički, akcija, fantazija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

117 min

Režija:

David Ayer

Scenarij:

Max Landis

Glavne uloge:

Will Smith
  >  Daryl Ward
Chris Browning
  >  Serling
Kenneth Choi
  >  Actor
Joel Edgerton
  >  Nick Jakoby
Brad William Henke
  >  Dorghu
Andrea Navedo
  >  Captain Perez
Dawn Olivieri
  >  Sherri
Veronica Ngo
  >  Tien
Happy Anderson
  >  Montehugh
Lucy Fry
  >  Tikka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
NenadSc View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NenadSc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 17:29
Sasvim OK film za problejati jedno popodne, da se razumemo gluma je vrhunska i produkcija je najvisem nivou. Koga briga sta je rekao mali perica, film sa razlogom ima ocenu 6.5 na IMDB datu od strane 85000 ljudi. E sad prica, ima dosta nejasnoca o svetu u kome se to desava, ko, kako i zasto... Ali ako mozak stavite na standby i samo se prepustite prici sasvim cete se dobro zbaviti. Na kraju krajeva koga briga sto su upucali 90 miliona kad ga mi ionako gledamo za dzabe.
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 21:25
Originalno postovano od strane NenadSc NenadSc piše:

Sasvim OK film za problejati jedno popodne, da se razumemo gluma je vrhunska i produkcija je najvisem nivou. Koga briga sta je rekao mali perica, film sa razlogom ima ocenu 6.5 na IMDB datu od strane 85000 ljudi. E sad prica, ima dosta nejasnoca o svetu u kome se to desava, ko, kako i zasto... Ali ako mozak stavite na standby i samo se prepustite prici sasvim cete se dobro zbaviti. Na kraju krajeva koga briga sto su upucali 90 miliona kad ga mi ionako gledamo za dzabe.

Ahahah bas to kolega mada ipa mogli bi malo to bolje zar ne. :)

Na vrh
mrele View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 18:36
Sinoć sam odgledao film Bright.Tek nedavno sam uopšte čuo za ovaj film i kada sam pročitao da glumi Will Smith jedan od mojih omiljenih glumaca rekao sam čim izađe neka cool verzija odmah ga skidam i gledam jer me ne zanimaju ocene kojekakvih dušebrižnika i kojekakvih kritičara.Film je film-zabava a ne uvreda za razum jer orci i ne postoje tako da o čemu više raspravljati.Film mi je ekstra,urban,super gluma,boja filma,dobra scenografija,znači nije amaterski već stvarno visoko kvalitetat,podseća me na inače moje omiljene filmove kao što su Blade,Underworld,Fifth Element,Bad Boys,Districkt 9,ali ima svoju originalnost.
Na vrh
ezili-freda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ezili-freda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 17:59
Cool film po meni. Dobar prevod :)
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2018 u 13:21
Prvo bih se zahvalio onom ko je preveo, a to je Mr. adm1r ) Drugo, priznajem svoju gresku sto sam unapred napao ovaj film pre nego sto sam ga odgledao, mada vise sam kritikovao Ayera i Suicide Squad. I trece, ne samo da film nije los, nego je dobar, bas sam se prijatno iznenadio. Pomislio sam da ne bude neka glupost a ispostavilo se da je bas dobar film i da bih ga preporucio. BTW, ovaj film se ne moze porediti sa Suicide Squad jer je bas bolji.
Na vrh
ajdaho View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ajdaho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2018 u 15:12
Ako ga ne pogledate, ništa niste propustili. Da nije ovako dobrih glumaca, ovaj film ne bi gledao niko ;)
Na vrh
skaroo View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skaroo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2018 u 22:44
Sranje film... sranje priča... sranje glavni glumci...
Sranje kamera... sranje dijalozi... žali Bože moga vremena
0,01/10
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2018 u 13:56
skaroo, ja ovakve filmove vrlo retko gledam, to su takozvani ''blockuster'' i ''popcorn'', ali kakvih sve ima gluposti, ovaj i te kako moze da prodje. Pa Suicide Squad o kome se mnogo vise pricalo je slabiji. A na zalost David Ayer je skreno sa policijiskih filmova sa super atmosferom na fantazije, ali ovo mu donosi novac. A mogao si upotrebiti neku drugu rec npr ''los/losh/'', ili ''nikakav'', ili mozda ''glupost od filma'', ili... a ne ona rec i to 5 puta. A jednostavno si mogao i prekinuti film.
Na vrh
skaroo View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skaroo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2018 u 14:43
U pravu si.... bilo je nepromišljeno od mene... Bolje je reći glupost od filma

Ažurirao skaroo - 05.Travanj/Apr.2018 u 14:57
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2018 u 16:47
Ma nije nikakav problem. I ja bih radije gledao triler dramu o korumpiranim policajcima kao sto je to David Ayer znao, bilo u potpisu kao reziser ili scenarista, nego sto je bacio akcenat na neke anti super heroje i vilenjake. Imas na IMDb, ukucaj David Ayer i videces kakve filmove ima iza sebe. 
Na vrh
branko-nikolic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj branko-nikolic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2019 u 20:07
Možda bi bio zadovoljan kao dečkić od 7 - 12 godina. Ovaj film jest za taj uzrast. Cijeli film je u nekom polumraku kako se ne bi trebalo raditi puno na sceni. Sve u svemu, ako ga ne pogledate, niste ništa propustili. .
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2019 u 22:52
Ne.Ovo ne varim.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.