Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Breaking Bad (2008) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Korisnik | |
emaremare ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 11:16 |
Suočen s kroničnim nedostatkom love, nezanimljivim životom Amerikanca nižeg srednjeg ekonomskog soja, teškim slučajem krize srednjih godina i skorom smrću od raka pluća, Walter H. White (Bryan Cranston) kreće neočekivanim putem kako bi osigurao svoju obitelj, trudnu suprugu i bolesnog sina. Kada velimo da učitelj kemije za izlaz iz krize složi "biznis plan" koji uključuje kuhanje i dilanje metamfetamina, te udruživanje s glupavim sitnim dilerom i bivšim učenikom Jessejem Pinkmanom (Aaron Paul), stvari postaju zanimljive. Možda ćete u ovom trenutku reći: "Oke,ovo je muška inačica Weedsa!" ali bit ćete u krivu. Sve sličnosti završavaju u ovom kratkom uvodnom opisu, a gledatelj biva uvučen u daleko iskreniji i brutalniji svijet. Uostalom, Vince Gilligan (X-Files) veli da je Breaking Bad osmislio godinama prije Weedsa, i mi mu vjerujemo na riječ. Iako akcija kreće već od prve epizode, prvih par pati od malo usporenog ritma, ali to je tek ufuravanje u stanje uma glavnog lika, a kako Walter "napreduje" u kriminalnom svijetu i novoj životnoj ulozi, te postaje sve odlučniji u namjeri da ostvari svoj cilj, tako i sama serija dobiva ubitačni ritam. Svaka epizoda nudi nam barem jednu legendarnu scenu, jednu od onih koje će se dugo prepričavati gotovo poput zgode iz vlastita života. Izvor: idesh.net IMDB.COM TITLOVI Mene je serija odusevila sitnim dijalozima izmedju likova i time sto su neki likovi toliko pametno uradjeni da nemam reci. Ovo je zakljucak na 3 epizodi ali stvarno mislim da je odlicna serija. Ažurirao icemaher - 06.Kolovoz/Aug.2013 u 14:28 |
|
![]() |
|
icemaher ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavrsio sam las vegas i ovo je odlicna zamena. Kakvi ludi likovi jaooo
![]() Pogledao sam prvu epizodu i malo od druge i serija mi se svidja, bas je zabavna. ![]() |
|
![]() |
|
prijatel-MKD ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4667 |
Odgledao prvu sezonu i bang u centar 8/10
Odlicno, zanimljivo, komicno. Malo zabrljali sredinu dve epizode totalno su licile na tesku dosadnu dramu nakon pomalo najave za vise akciono dejstvo u pocetku. Ocekujem da druga sezona predje u poluakcioni triler. |
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
asvalttina ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
eeee tnx za seriju,odgledala prvu sezonu i super je. pinkman je presmjesan. a slazem se za sredinu s prijatelem, 5. epizoda dosadna za popizdit. inace sve kul.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4667 |
Upravo odgledao i drugu sezonu. Ponovo odlicno se moze reci bez razmisljana, zadrzali tek na dramu sa vecim osvrtom na licne dogadjaje ali ne nedostaje i onaj pomalo akciono trilerski deo. Osobno zadnje 2 ep. su bas reci "Fu*k Off".
Najavne spice na pocetku svake ep. mi idu na zivce, ne odnose se na tekovnu epizodu, vec cak za preko 4-5ep. unapred i za kraj sezone. ![]() Ipak, na kraju 8/10 ocena i za drugu sezonu. Ažurirao icemaher - 28.Srpanj/Jul.2010 u 16:52 |
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
outside ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
evo odgledao prvu sezonu,i super je serija..početak je bio odličan,onda
ona sredina 4 i 5 nastavak malo slabiji..skoro sam bio zaspao kad sam
gledao ta 2 nastavka
...a kraj,odnosno 6 i 7 nastavak fenomenalni....tako da sve ukupno
gledajući super serija, krećem sa 2 sezonom.....odlični prijevodi
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Fu*k off u dobrom ili lošem smislu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
U, zaboravio da napisem ocenu, 9/10 za trecu sezonu.
Fuc king off u pozitivi, ko krivina u levo, odljepeno, pomalo izopaceno, ko onaj vic sto pao sa svalerskog prozora na meko i preziveo da kaze "Mala kriza i odma pricas gluposti", a prakticno isti taj skocio sam pre par sekundi sa prozora. ![]() Ajmo, jos jedna slicica za vecu misteriju, ona gore je pomalo mutna, ne poznaje se bas najbolje. ![]() Ažurirao prijatel-MKD - 01.Kolovoz/Aug.2010 u 21:30 |
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
oooooooooooooooodlicna serija, jbt kakvi ludaci, crkavam od smeha, podji od Walta i Pinkmana, zavrsi sa ludog Hanka. Stigao sam do s02e04 i ni jedna epizoda nije bila dosadna, zakon serija, preporuka svima. Odlicna zabava
![]() Malo me podseca na Dextera, sve ono prikrivanje pred porodicom sta ustvari radi ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
evo i ja sam odgledala i drugu i trecu sezonu i malo sam razocarana. prva mi je bila puno zanimljivija, vise fora, vide akcije, zajebancija. U drugoj i trecoj se po meni previse osvrcu na njihove obiteljske probleme i to mi je bilo dosadno. Nekako bi idealno bilo da su malo te dramske scene skratili i spojili drugu i trecu sezonu u jednu i onda bi meni bilo extra zanimljivo. Osim te prevelike drame serija je skroz zanimljiva i ima turbo opicenih djelova. pinkman i dalje legendaran, skroz mi je super lik i svidja mi se full sto unatoc biznisom kojim se bavi i stvarima koje je uradio ima neki svoj moral i principe koje nece da predje. kul lik. ok, da ne trabunjam previse ocjena serije mi je 7/10.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Jednostavno predobra serija, uvek napeta, uvek nesto iskrsne neocekivano, drzi te do samog kraja epizode prikovanog za fotelju
![]() ![]() Jedina dosadna epizoda je sa muhom, usrali su je. Resto je sve OK. Ko ce sad da ceka 2011 ![]() Preporuka svima! |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
To, i mene je to ubilo od nervoze i iscekivanja ste je ovo pred kucu i u bazenu, a kad je i postojeca najava za cetvrtu sezonu gde svi glavni akteri trebaju biti da igraju svoje likove, zar ne. Prava drama je kako vodi zivot prema odluke koje cak i Pinkman ko ulicni janky proda se da ponese dusu u smeru gde ga vjetar nosi.
Ažurirao prijatel-MKD - 22.Kolovoz/Aug.2010 u 05:01 |
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
evo i ja sam odgledao sve 3 sezone, i šta reći...fantastična serija...radnja, likovi sve je vrh .....sada treba čekati 4 sezonu....
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
![]() |
|
Gor@n88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Serija Breaking Bad, posle duže pauze, vratila se na velika vrata, kada je u pitanju gledanost, a i rejting.
Seriju je gledalo 2,6 miliona gledalaca, a od toga 1.5 miliona su u ciljnoj grupi 18-49, što je za 30% veća gledanost u odnosu na prošlu godinu kada je emitovana sezona 3.
|
|
![]() |
|
iromafia111 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 67823 |
Bilo je i vrijeme.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Au jbt kakav start sezone, zakon, kako zaje*ana ona scena sa skalpelom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Prva epizoda je strava, strava, strava!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
bagzi94 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Odgledao sam 1. sezonu.
Dobra je, ali očigledno je da je niskobudžetna. Gluma mi se takođe ne sviđa, ali serija je zanimljiva i nastaviću da je gledam. |
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |