Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Breaking Bad (2008)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=35161
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 13:33
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Breaking Bad (2008)
Objavio: emaremare
Tema: Breaking Bad (2008)
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 11:16

Suočen s kroničnim nedostatkom love, nezanimljivim životom Amerikanca nižeg srednjeg ekonomskog soja, teškim slučajem krize srednjih godina i skorom smrću od raka pluća, Walter H. White (Bryan Cranston) kreće neočekivanim putem kako bi osigurao svoju obitelj, trudnu suprugu i bolesnog sina.

Kada velimo da učitelj kemije za izlaz iz krize složi "biznis plan" koji uključuje kuhanje i dilanje metamfetamina, te udruživanje s glupavim sitnim dilerom i bivšim učenikom Jessejem Pinkmanom (Aaron Paul), stvari postaju zanimljive.
Možda ćete u ovom trenutku reći: "Oke,ovo je muška inačica http://idesh.net/timebuster/weeds-ma-kakve-kucanice/ - Weedsa !" ali bit ćete u krivu. Sve sličnosti završavaju u ovom kratkom uvodnom opisu, a gledatelj biva uvučen u daleko iskreniji i brutalniji svijet. Uostalom, Vince Gilligan (X-Files) veli da je Breaking Bad osmislio godinama prije Weedsa, i mi mu vjerujemo na riječ.

Iako akcija kreće već od prve epizode, prvih par pati od malo usporenog ritma, ali to je tek ufuravanje u stanje uma glavnog lika, a kako Walter "napreduje" u kriminalnom svijetu i novoj životnoj ulozi, te postaje sve odlučniji u namjeri da ostvari svoj cilj, tako i sama serija dobiva ubitačni ritam. Svaka epizoda nudi nam barem jednu legendarnu scenu, jednu od onih koje će se dugo prepričavati gotovo poput zgode iz vlastita života.

Izvor: idesh.net

http://www.imdb.com/title/tt0903747/ - IMDB.COM

http://en.titlovi.com/subtitles/subtitles.aspx?subtitle=breaking%20bad&language= - TITLOVI

Mene je serija odusevila sitnim dijalozima izmedju likova i time sto su neki likovi toliko pametno uradjeni da nemam reci. Ovo je zakljucak na 3 epizodi ali stvarno mislim da je odlicna serija.

Odgovori:
Objavio: icemaher
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2010 u 02:31
Zavrsio sam las vegas i ovo je odlicna zamena. Kakvi ludi likovi jaoooLOL
Pogledao sam prvu epizodu i malo od druge i serija mi se svidja, bas je zabavna.Clap

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2010 u 23:57
Odgledao prvu sezonu i bang u centar 8/10
Odlicno, zanimljivo, komicno. Malo zabrljali sredinu dve epizode totalno su licile na tesku dosadnu dramu nakon pomalo najave za vise akciono dejstvo u pocetku.
Ocekujem da druga sezona predje u poluakcioni triler.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: asvalttina
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2010 u 15:37
eeee tnx za seriju,odgledala prvu sezonu i super je. pinkman je presmjesan. a slazem se za sredinu s prijatelem, 5. epizoda dosadna za popizdit. inace sve kul.

-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."

Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2010 u 15:26
Upravo odgledao i drugu sezonu. Ponovo odlicno se moze reci bez razmisljana, zadrzali tek na dramu sa vecim osvrtom na licne dogadjaje ali ne nedostaje i onaj pomalo akciono trilerski deo. Osobno zadnje 2 ep. su bas reci "Fu*k Off".

Najavne spice na pocetku svake ep. mi idu na zivce, ne odnose se na tekovnu epizodu, vec cak za preko 4-5ep. unapred i za kraj sezone.
Ipak, na kraju 8/10 ocena i za drugu sezonu.

-------------
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: outside
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 12:38
evo odgledao prvu sezonu,i super je serija..početak je bio odličan,onda ona sredina 4 i 5 nastavak malo slabiji..skoro sam bio zaspao kad sam gledao ta 2 nastavka ...a kraj,odnosno 6 i 7 nastavak fenomenalni....tako da sve ukupno gledajući super serija, krećem sa 2 sezonom.....odlični prijevodi

Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 17:15
Odgledao i trecu sezonu.
Naslov ove serije je bas onako kako treba, jeste drama koja sledi zivote koje prelaze granicu primernog ponasanja, malo pistolje i slicno ko zacin.
Ne znam kako da opisem a da ne bude 100% spojler, pa ako je druga sezona bila "Fu*k off", treca je "Fu*k, fu*k, fu*king off!".

http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1154&u=12659087">

-------------

Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 17:38
Fu*k off u dobrom ili lošem smisluLOL

Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 18:52
U, zaboravio da napisem ocenu, 9/10 za trecu sezonu.
Fuc king off u pozitivi, ko krivina u levo, odljepeno, pomalo izopaceno, ko onaj vic sto pao sa svalerskog prozora na meko i preziveo da kaze "Mala kriza i odma pricas gluposti", a prakticno isti taj skocio sam pre par sekundi sa prozora.

Ajmo, jos jedna slicica za vecu misteriju, ona gore je pomalo mutna, ne poznaje se bas najbolje.
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1156&u=12659087">

-------------

Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2010 u 02:54
oooooooooooooooodlicna serija, jbt kakvi ludaci, crkavam od smeha, podji od Walta i Pinkmana, zavrsi sa ludog Hanka. Stigao sam do s02e04 i ni jedna epizoda nije bila dosadna, zakon serija, preporuka svima. Odlicna zabava LOL
Malo me podseca na Dextera, sve ono prikrivanje pred porodicom sta ustvari radiClap

-------------

Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 00:52
evo i ja sam odgledala i drugu i trecu sezonu i malo sam razocarana. prva mi je bila puno zanimljivija, vise fora, vide akcije, zajebancija. U drugoj i trecoj se po meni previse osvrcu na njihove obiteljske probleme i to mi je bilo dosadno. Nekako bi idealno bilo da su malo te dramske scene skratili i spojili drugu i trecu sezonu u jednu i onda bi meni bilo extra zanimljivo. Osim te prevelike drame serija je skroz zanimljiva i ima turbo opicenih djelova. pinkman i dalje legendaran, skroz mi je super lik i svidja mi se full sto unatoc biznisom kojim se bavi i stvarima koje je uradio ima neki svoj moral i principe koje nece da predje. kul lik. ok, da ne trabunjam previse ocjena serije mi je 7/10.

-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."

Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 00:51
Jednostavno predobra serija, uvek napeta, uvek nesto iskrsne neocekivano, drzi te do samog kraja epizode prikovanog za fotelju  Big smile. Skoro svaki pocetak epizode je u stilu: [spoiler]sta je ovo, ko su ovi sad, gde je ovo, sta se ovo desava, i posle ili u istu epizodu ili u skroz poslednju u sezonu vidis sta je to bilo. Primer sa onim forenzicarima i prikupljanje dokaza oko bazena, oko u bazenu,  razbijena sofersajbna, tela pored Walt-ovog automobila i slicno, celo vreme se cudis sta je ovo, kad se ovo desilo - kad ce se desiti. Odlicno smisljena serija svaka im cast Clap[/spoiler]
Jedina dosadna epizoda je sa muhom, usrali su je. Resto je sve OK. Ko ce sad da ceka 2011 Confused
Preporuka svima!

-------------

Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 02:33
To, i mene je to ubilo od nervoze i iscekivanja ste je ovo pred kucu i u bazenu, a kad je i postojeca najava za cetvrtu sezonu gde svi glavni akteri trebaju biti da igraju svoje likove, zar ne. Prava drama je kako vodi zivot prema odluke koje cak i Pinkman ko ulicni janky proda se da ponese dusu u smeru gde ga vjetar nosi.

-------------

Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 17:05
evo i ja sam odgledao sve 3 sezone, i šta reći...fantastična serija...radnja, likovi sve je vrh .....sada treba čekati 4 sezonu....

Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2011 u 12:12
Nakon duzeg cekanja, Walt & Pinkman Back in Action!
Pocela se4 serije Breaking Bad AKA Kako sam postao negativac.
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1370&u=12659087">

-------------

Objavio: Gor@n88
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2011 u 19:43
Serija Breaking Bad, posle duže pauze, vratila se na velika vrata, kada je u pitanju gledanost, a i rejting.

Seriju je gledalo 2,6 miliona gledalaca, a od toga 1.5 miliona su u ciljnoj grupi 18-49, što je za 30% veća gledanost u odnosu na prošlu godinu kada je emitovana sezona 3.

Objavio: iromafia111
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2011 u 22:32
Bilo je i vrijeme.

-------------

Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2011 u 23:01
Au jbt kakav start sezone, zakon, kako zaje*ana ona scena sa skalpelomdead Ovi iz AMC-a prave stvarno jako dobre serije(Killing)Clap

-------------

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2011 u 18:21
Prva epizoda je strava, strava, strava!!!!

-------------

Objavio: bagzi94
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2011 u 17:55
Odgledao sam 1. sezonu. 

Dobra je, ali očigledno je da je niskobudžetna.
Gluma mi se takođe ne sviđa, ali serija je zanimljiva
i nastaviću da je gledam.  

-------------
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.

Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2011 u 21:50
ma jbs niskobudzetna, visokobudzetna, gledaj i uzivaj, i nemoj da odustajes, kakve sve epizode ima, cudo, zakon!

-------------

Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2011 u 22:47
Jeste, vrlo jednostavne su scene, do kraja izgledaju niskobudzetne, ali ali sta odredjena scena obradjuje moras malo razmisliti oko situacije.
Pazi, zapalio se generetor za el.energiju i Pinkman ga je dodatno polio vodom da ugasi vatru, dok je Volt sprintirao da uzme ppz aparat oko kojeg je Pinkman na pocetku bunio sta ce im sve to. Ono sto sledi je da je problem sto Pinkman razmislja, e a razmisljao da treba ugasiti vatru s zadnjom pitkom vodom koji su imali u sred pustinji.
Sve serije su niskobudzetne ako sledis prema tome da nemaju Holivudske filmske kamere, ko balkanska "filmska kamera" skroz isto! Slika izgleda ko da je studiska kamera sto sledis nedeljno popodne na lokalnoj tv stanici.
Epa, jbg. samo jevreji imaju te extra bluring-zamutene kamere za film gde vizuelno gledaocu se prispava zbog mutnosti u glavi i nedefinasanoj slici jer zamucena slika ga smuti da gleda sran*e ko extra film.
Breking Bad (Kako sam postao negativac) je prica, nije film.

-------------

Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 20:58
Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

Gluma mi se takođe ne sviđa, ali serija je zanimljiva

Meni je gluma u seriji strava, a posebno Pinkmanova. Ma i Walt rastura.

Sto nitko ne komentira cetvrtu sezonu? Meni je totalno zanimljiva, ne mogu docekati ponedjeljak. Bas me zanima sto ce Mike prirediti Pinkmanu. U zadnjoj mi je bilo strava pripremanja Walta i zene kako ce ispricati pricu i, naravno, scena s W.W. Jedino mi je treca epka bila slabija od ostalih.

-------------

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 11:41
Posle dugih pregovora, odlučeno je da će serija Breaking Bad imati još samo 16 epizoda. Još treba da odluče da li će tih 16 epizoda podeliti u dve sezone, ili će sve odjednom emitovati.

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 22:17
Confused
idioti, a neke zabegane serije mogu da imaju po 10 sezona i opet da imaju nove sezone. Ovde za ovu seriju jedva 4-5.Confused

Edit: ubacen prevod za ep5, hvala clanu b0rn4Clap

-------------

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2011 u 00:22
Vidi se po B kvalitetu da nesto ne stima ova sezona, ali i to deliti na dve sezone ...
[spoiler]Mislim da sam 99% siguran da delenje na dve sezone znaci trajno prekidanje ove serije uz emitovanje samo 6 ep. sada i to bi bio kraj. A i ako su nestali ljudi koji su izgradili ovu seriju nema logike da neki nedonosheni pilici nastavljaju Sh kvalitetom = Ko sto nije bio potreban ni novi Terminator..[/spoiler]

-------------

Objavio: blackpearl
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2011 u 00:33
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Confused

idioti, a neke zabegane serije mogu da imaju po 10 sezona i opet da imaju nove sezone. Ovde za ovu seriju jedva 4-5.Confused

Bolje da ima manje a da valja, dosta serija je upropasceno jer nisu zavrsili kad je trebalo nego snimali dalje zbog para...

-------------

Datum objave: 05.Rujan/Sep.2011 u 21:46
Pocela sezona da povecava temperaturu, a!
[spoiler]Volter je uporan da obrise Sefa, a on mu je zastitni zid od Meksickog kartela. Dal ce se tu Pinkman izdovjiti ili nametnuti ko vodeca uloga?
Da nisu sve one price oko kraj serije samo marketing i to kao tako je planirano ali mozda nastave jos dve sezone s Pinkmanom, hmm?
Bilo kako, ova ep. je rekla da Gas ima razlog da sjebe kartela (vec ga je polovinu, sad ostale djedice jos sem ako ne nabace jos koji unuk u semu). Mislim da ce Volt sjeba*i Henka kad mu dodje iza vrat.[/spoiler]

-------------

Datum objave: 19.Rujan/Sep.2011 u 16:59
Originalno postovano od strane Gor@n88 Gor@n88 piše:

Posle dugih pregovora, odlučeno je da će serija Breaking Bad imati još samo 16 epizoda. Još treba da odluče da li će tih 16 epizoda podeliti u dve sezone, ili će sve odjednom emitovati.

Evo sad sreo da se to odnosi na 16 epizoda za 5tu sezonu.

-------------

Datum objave: 19.Rujan/Sep.2011 u 21:31
ODLICNA epizoda, jbt Dzesi je lud, kakvo ludo ponasanje u labu pred kartelomLOL A i kraj epizode je predobar, svaka cast autorima serije!

-------------

Datum objave: 27.Rujan/Sep.2011 u 07:33
Zadnjih nekoliko epki je totalno strava, sve bolja od bolje. Kako dobra sezona jbt! U iscekivanju novih epki ja ponovno pogledala prve 3 i bile su mi puno bolje nego prvi put kad sam ih gledala, pogotovo treca.
Malo mi Walt ne ide u glavu u ovoj zadnjoj:
[spoiler] Trazio je od Saula da zove murju, a prakticki je dobio ono sto je htio; Izvukao se iz posla, bez bojazni da ce umrijeti (Jesse se zauzeo za njega unatoc tome sto su mu ispricali pricu kako je Walt doveo Hanka njima za vrat, znaci totalna odanost). No mozda zapravo on to i nije htio, tek je pod stare dane postao kul lik koji kuha najbolji met pa ga ovo udarilo po egu i sad mu ostaje da se opet vrati starom nacinu zivota pa pakost ucinila svoje jer ne mogu da povjerujem da je to ucinio da Hanku spasi zivot. Nemam ideju sta ce ispasti iz svega ovoga. Zar je Walt spreman da sve ocinkari murji i sjebe i Jessija nakon ovoga sto je J ucinio za njega? Uf jedva cekam sljedecu. A zadnji par minuta epizode je nevjerojatno dobro, onaj luđački Waltov smijeh dok Sky prica sa sestrom + kad se Walt prestane smijati kako ga je kamera snimila kao da je u grobu. Luuuuudo! Jebena serija [/spoiler]

-------------

Datum objave: 27.Rujan/Sep.2011 u 11:56
Samo prve 2 ep. ove sezone nisu bili na nivou, ali bilo je takvih ep. i u prethodnim sezonama.

[spoiler]Wolt zna da to s Pinkmanom je samo privremeno resenje, on ne moze mirno spavati dok je Gas ziv. Dok su razgovarali u pustini Gss mu je reko da je samo pitanje vremena kad ce se Pinkman odreci njega i tad ce mu ubiti svu porodicu. Takodje reko mu da Henk je presao sugunosnu granicu sto bi znacilo da Henk nije bitan Pinkmanu i bice ubijen. Wolt se nece ostaviti u rukama Pinkmana to je sigurno jer ga ne smatra za previse pametnim, pa zasto bi ostavio Henka sad i ceko par mjeseci da dodju i po njega. Pre bi bilo da sje*e i Pinkmana sad kad je ostao bez novca za spasavanje (ali tu je sad i nezaposleni hemicar kartela).
A mozda Skajler i Mery istakne svoje uloge nakon sto joj Slakler isprica sve?
A mozda nakon prijave da je kartel opet targetirao Henk on isprica na cemu je radio i DEA otkrije lab, i onda pocinje opet ono ulicno ludilo ko sto je bilo s Tukom.

Dali je Volt namerno skrenuo, jeste namerno, dali da ubije Henka ili samo da mu trenutno odvuce paznju s laboratorije kako bi kupio vremena da prijavi da je prebace na drugom mjestu?
[/spoiler]
Definitivno ulazi u konkurenciju za najbolja serija svih vremena.

-------------

Objavio: Haradax
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2011 u 14:42
Ne znam da li je ovo najbolja serija svih vremena, ali za mene jest, ne pamtim kad sam s većim oduševljenjem nešto tako gledao na TV-u, skidao s neta što kod nas nije stiglo, iščekivao novu epizodu,...
Ako ijedna serija zaslužuje 10/10 onda je to "Breaking Bad" aka "Na putu prema dolje" aka "Kako sam postao negativac", s lakoćom im opraštam 2-3 pomalo dosadne epizode, i smatram da ne bi bilo dobro da se ovo otegne na 10ak sezona, nije sapunica, nego vrhunska dramska serija.
&btw: Aaron Paul aka Jesse Pinkman - RULES!    

-------------
<font color=ORANGE>Satrah se ispravljajajući razne "hrvatske" titlove. ;-)[/COLOR]

Datum objave: 06.Listopad/Oct.2011 u 15:23
Ma ovo je serija koja vredi cuvati u arhivu. Siguran sam da svako je pogledao prosle sezone po drugi put nije zazalio za potroseno vreme.
Extra prica, rasturili su filmsko nebo do trt! Cak i za House MD nisam tako cekao novu epizodu.
Vidi se da se nekako prica zatvora ove sezone, sem ako odluce da se.5 pretvore u urbano-ratnu seriju. Gotovo, to je to, nema potrebe da se razvlaci i unistuje utisak.

Flashforward 2009 pogledaj ako nisi do sad, takodje extra dobro spakovano u jednu sezonu.

-------------

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2011 u 18:57
Odlična sezona!

Datum objave: 10.Listopad/Oct.2011 u 10:30
Na sajtu http://www.amctv.com/shows/breaking-bad - amctv.com sam nasao http://www.breakingbadsweeps.com/ - link , samo za USA, gde se moze prijaviti za lutriju i osvojiti ulogu za 5-tu sezonu.
Mislim da je ovo dovoljna najava da ce biti jos jedna sezona.

-------------

Datum objave: 10.Listopad/Oct.2011 u 17:58
OOOOOOOODLICNA epizoda, ovo bi mogao da bude i najbolji kraj serije. Na trenutak sam pomislio da ce nastaviti da rade za sebe droguLOL

-------------

Datum objave: 10.Listopad/Oct.2011 u 18:37
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Na trenutak sam pomislio da ce nastaviti da rade za sebe droguLOL

[spoiler]Kako su se samo sjetili Hektora, da ce ovi pratiti Henka i videti ga tamo. Sad ce Soul postati sef mafije, on trenutno ima najbolje veze za distribuciju.
Gde je nestala otrovna cigareta? [/spoiler]

-------------

Datum objave: 10.Listopad/Oct.2011 u 20:05
Jadan Henk, taman je otkrio prolaz za labLOLLOL

-------------

Objavio: Haradax
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2011 u 01:03
Tko će sad dočekati početak V sezone, snima li se već, ima li kakvih najava... bar u kojem mjesecu se očekuje premijera???

Negdje sam pročitao da je premijera četvrte sezone oborila rekord gledanosti koji je ikada imala premijera neke serije. Zatim da je isti rekord godinu ranije postigla premijera treće sezone, pa je u međuvremenu pretekla neka druga serija (zaboravih koja). To se još nije desilo "četvrtoj", nadam se da i neće Veću gledanost bi jedino mogla postići premijera pete sezone.

Serija je komotno mogla i završiti sa [spoiler]krajem ove zadnje epizode; veliki lab uništen, Gus i stari Salamanca mrtvi, love se ima, tu je i praonica
u kojoj bi mogli zaposliti Pinkmana i onu njegovu meksikanku s djetetom ( čisto radi socijalnog i zdravstvenog osiguranja), i tako živjeti sretno do pred sam kraj svoj života, a skuhati ponešto iznimno rijetko ako zafali poneki dolarčić za porez.

E, ali ne može, to bi onda bila kriva poruka da se kriminal isplati, moraju ova nesretnika smisliti još nešto bolesno da nas drže prikovane uz male ekrane i monitore. A i glupo bi bilo da ne saznamo što se desilo s cigaretom ricina i zašto je Walt (valjda) otrovao dječaka s onim đurđicama. [/spoiler]

Živjeli!

-------------
<font color=ORANGE>Satrah se ispravljajajući razne "hrvatske" titlove. ;-)[/COLOR]

Datum objave: 17.Listopad/Oct.2011 u 01:10
verovatno si nov po forumima pa ne znas nepisano pravilo da sakrijes tekst koji bi mogao unistiti nekome dozivljaj, tojest prepricavas sto se desilo u seriju a neko mozda tek pocinje da gleda istu. Takav tekst koji sadrzi bitne detalje potamnis ovom bojom:
ili jednostavno dodas ove tagove ispred teksta

-------------

Objavio: Buki
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2011 u 19:03
Nakon vaših komentara, odlučio skinuti i baciti pogledna ovu seriju. Wink

Izgleda zanimljivo, iznenađen sam što ju nisam prije primijetio, a iz 2008. je godine. Confused

Datum objave: 17.Listopad/Oct.2011 u 20:03
Jesi pogledao sve 4 sezone? Zakon je stvarno. Pozdrav buki druzeWink

-------------

Objavio: Mandarinan
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2011 u 20:08
Ajs, mislim da je mislio da će je tek skinutiLOLLOLLOL

-------------
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin

Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2011 u 21:15
Ova serija definitivno ide u Top 10 najboljih serija svih vremena. Clap

-------------

Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2011 u 21:21
Probaj sad novu Homeland.Wink

-------------

Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2011 u 21:33
Će vidimo. Thumbs Up

-------------

Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2011 u 23:29

-------------

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2012 u 15:53
Još jedan Breaking Bad zaraženi fan se javlja u temu!

Gutam sezone samo tako. Sad sma na pola treće i obožavam likove, odnose, priču, ma fenomenalna je serija.

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2012 u 18:38
Nisi pogriješio u izboru serije. Thumbs Up

-------------

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2012 u 18:51
Ajde negdje barem da ne omanem i da me jednom barem pohvališ! LOLLOLLOL

Ali neću se navikavati, znam!
LOLLOLLOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Objavio: let4mi
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2012 u 19:44
evo i mene... pre nekih mesec dana sam odgledao seriju... za vikend sam slistio 3 sezone, a onda cetvrtu lagano...
retko dobra serija i sto je jos redje - sa svakom sezonom sve bolja i bolja...
mada nisam siguran kako ce da je nastave posle 4. sezone (sto se mene tice mogu i da je ukinu, ovako kako je zavrseno, ja sam zadovoljan :) )

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2012 u 21:07
Originalno postovano od strane let4mi let4mi piše:

...mada nisam siguran kako ce da je nastave posle 4. sezone (sto se mene tice mogu i da je ukinu, ovako kako je zavrseno, ja sam zadovoljan :) )

Vidite ovako, kad su serije u pitanju scenario se ne pise unapred za sve sezone vec ideja je za jednu sezonu koja treba ostaviti prostora za eventualnu sledecu sezonu. Pa, prema tome jedna serija se moze nastaviti da ima i 30 sezona a da jos bide VRH.
Zato molim, svi koji misle da je neki "krug" u seriju zatvoren da se ne izjasnjavaju kao "Meni je dovoljno, moze ovako zavrsiti jer licno ne volim da izgubim utisak za ovu seriju jer je do sada bila predobra." jer koliko vasa ideja za "kako ce biti nastavak" ne drzi vodu toliko autori serije mogu izaci cak i sa 10 x bolju sledecu sezonu.

Ova serija je najverovatno krivac za ukidanje veci broj drugih odlicnih serijala jer kako kazu kosta preskupo, i jedini razlog sto se govori o njenom ukidanju nije nedostatak kako se produziti u sledecu sezonu vec njena cjena. Nazivaju je "Beaking Bag" jer kosta 3 milijuna po epizodi.

-------------

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2012 u 22:18
slazem se da se serije pisu po sezoni, i bas zato me ova serija odusevila jer je jedna celina zaokruzena ne posle prve vec posle cetvrte sezone. ako recimo ovu uporedim sa serijom prison break, odmah bih rekao da je prva sezona prison break-a 2x bolja od prve sezone breaking bad, ali ako onda uporedim sve 4 sezone obe serije, onda je x puta bolja breaking bad. zato se iskreno nadam da mogu da je nastave a da se kvalitet serije ne izgubi (tj. da ne popuste komercijalnom uspehu i nastave je samo zbog profita...)

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2012 u 22:31
Da, za razliku od BB, PB je bila osmisljena da bude samo jedna sezona i ocito bez ideje sta da se radi nadalje su to bili glupiranja od se.2 do se.4

Da su ovi s BB-a pali na komercijalu, pali bi jos u se.2. Premijera se.3 je rusila rekorde gledanosti, pa je onda premijera se.4 rusila svoje rekorde iz se.3. Cjena po epizodu nije pala, ostala je ista od pocetka do danas sto znaci da je ovde bitka dali se moze to vise sponzorirati neovisno koliko je dobro.

Kao primjer, mislim da je Flashforward koja je takodje imala fantasticno odlicnu prvu sezonu uz potencijal da za prilicno manju cjenu bude u konkurenciju bila je ukinuta da bi se mogao platiti nastavak Breaking Bag-a.

-------------

Datum objave: 21.Svibanj/May.2012 u 21:44
Peta sezona će se emitovati u dva dela. 

Prvih 8 epizoda će se emitovati od 15. 7. 2012.  a drugi deo, takođe od 8 epizoda, emitovaće se u leto 2013. godine.

Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2012 u 13:17

"Breaking Bad" mogao bi dobiti nastavak u smislu spin-offa

Tvorac hvaljene serije "Breaking Bad" koja u nedjelju (15. srpnja) ima premijeru prve epizode dugoočekivane pete sezone, Vince Gillian, kazao je kako bi želio jednog od likova iz serije vidjeti u spin-off seriji. Rečenica "Better call Saul!" u spomenutoj seriji postala je popularna, nakon što je jedan od likova napravio televizijsku reklamu u kojoj je upravo to svojevrsni slogan. Naravno radi se o liku Saulu Goodmanu (Bob Odenkirk), iskusnom i bogatom odvjetniku premazanom svi mastima, koji poput consiglierea iz "Kuma" savjetuje glavnog lika, kriminalca i kralja proizvodnje metamfetamina Waltera Whitea (Bryan Cranston) u njegovim nakanama.

- Volio bih vidjeti nastavak Saula Goodmana na kraju krajeva - spomenuo je Gillian.
- Mislim da bi se to kao priča moglo odlično prezentirati. Činjenica je da je "Breaking Bad" osmišljen poput koncept serije koja ima svoje određeno trajanje i završetak, jer ipak je to priča o transformaciji koja se ne može zauvijek razvijati. Saul Goodman s druge strane pruža mogućnosti ići mimo koncepta "Breaking Bad" serije. Sama zamisao da postoji takav potkupljiv odvjetnik koji bi napravio sve da izbjegne zatvor je vrlo zanimljiva - zaključuje.

Gillian je isto tako napomenuo kako je cijela ideja oko spin-offa Saula Goodmana za sada samo zamisao koja nije još odobrena jer se još ne zna niti njegova sudbina u aktualnoj petoj i posljednjoj sezoni "Breaking Bad" serije od 16 epizoda. Počevši ovo ljeto, prvih 8 epizoda biti će prikazano u 2012. godini. Zatim, u ljeto 2013. slijedi veliko finale s preostalih osam epizoda koje bi trebale zaključiti ovu kultnu priču.

Kako nitko trenutno nije upoznat s razvojem nove priče niti završetkom jer scenaristi još uvijek smišljaju veliko finale, spominje se i mogući film, kada i ako Walter White uopće preživi finale sezone.

mojtv.hr

-------------

Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2012 u 14:48
Volter nastavlja avanturu nocas u 04:00h

-------------

Objavio: Chuck Norris
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2012 u 23:25
Odlična serija, počeo sam da je gledam zbog vaših komentara i nisam se pokajao Thumbs Up ...trenutno pletem drugu sezonu

-------------

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2012 u 22:03
Aaa, Volterova avantura tek pocinje dogodine

-------------

Objavio: Beren
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2012 u 18:56
Meni je BB trenutno najbolja aktuelna serija, ali za ukazak među najbolje uopšte moraće je dostojno i završiti, u što inače ne sumnjam. Treba sad dočekati ljeto 2013.

Objavio: Buki
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2012 u 19:03
Prije nekih desetak dana počeo sam gledati ovu fenomenalnu seriju.
Dovoljno je reći da sam sada već na polovici 4. sezone...
Od priče, glumaca, načina snimanja, sve je savršeno, svi likovi su odlično definirani, definitivno serija koju mogu uvrstiti među Top 5 svih vremena, barem po meni.

Hvala svima koji su omogućili titlove za ovu seriju, i preporuka za sve koji je nisu pogledali, da to naprave.

Thumbs Up

Objavio: ghostwheel
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2013 u 11:43

-------------
Come on, you apes. You want to live forever?

Objavio: Illuminati
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2013 u 23:30
Šteta sto je ovo zadnja sezona!!!
Još razvukli jednu sezonu na dva dela,ma hajde molim te...UnhappyThumbs Down

Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2013 u 14:27

-------------

Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2013 u 14:59
Upravo kolega drazen68 najavio da ce prevesti ostatak cle 5 sezone kako se bude emitovala znaci od 9 do 16 epizode Clap

-------------

Objavio: drazen68
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2013 u 15:43
moram priznati da je i meni diglo živac što su zadnju sezonu presjekli na pola pa razvukli na dvije sezone, al neka im, konačno je vrijeme za Big finale, živo me zanima kak će se završiti s Walterom Whiteom, Pinkmana bi ja sam već jedno 5 miliona puta koknuo a bome mi i Skyler (Walterova žena) ide opako na ganglije pa ne bi ni ona dugo.........dead
koliko god čovjek shvaćao da je i Walter otišao k vragu i da nije ništa drugo nego narko dealer,  nekak suosjećaš s njim jer ispada da je u sve to upao samo zato što je drugima htio dobro.......i tak kažu da je put do pakla popločan dobrim namjerama hanging
vidjet ćemo kak će to sve skupa ispast, nadam se da su imali dovoljno vremena za smisliti i snimiti dostojan kraj svega pa kako god završilo......
jedino bi mi bilo bezveze i glupo da se sve završi happy endom.......

-------------
drazen68

Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2013 u 20:16

Siasao sam s planine da bi mogao pogledati ovaj kraj!
Nedostaju mi komicne situacije od ranije ali dobra je najava do ovog trenutka da ce sve goriti u plamena do neba!

-------------

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2013 u 12:53

"Breaking Bad" proglašena najboljom serijom svih vremena

Reći da je dramska serija http://mojtv.hr/serije/12934/na-putu-prema-dolje.aspx - Breaking Bad jedna od najboljih u posljednjem desetljeću sada možemo s punim pokrićem – serija je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda za 2014. godinu.

Na stranici http://www.metacritic.com/ - metacritic.com gdje se nalaze analize kritičara diljem svijeta drama je dobila metascore 99 od mogućih 100. Još od pilota iz 2008. godine i kritika i publika je hvali, a kako joj se ovaj mjesec bliži kraj stiglo je vrijeme za detaljnije analize i zaključke.

Fanovi su dosta podijeljeni oko epiteta 'najbolje' serije ikad jer dosta njih misli kako http://mojtv.hr/serije/14106/zica.aspx - Žica zaslužuje tu 'titulu'. Neki fanovi su nezadovoljni razvojem radnje jer smatraju kako više 'nemaju za koga navijati' budući da su u seriji ostali sami anti-junaci. Na mnogim portalima i forumima postavljaju se razna pitanja i oklade oko završetka serije te se formiraju timovi; tim Heisenberg i tim Jesse.

Podsjetimo kako je autor serije Vince Gilligan o završetku serije rekao kako su razmatrali sve moguće završetke, one sretne, one tužne, ali na kraju su se složili – treba složiti zadovoljavajući kraj, bez emocija, logičan. "Ono što vam mogu reći jest da ćete dobiti KRAJ, a ne veliki upitnik kao kod http://mojtv.hr/serije/2322/obitelj-soprano.aspx - Sopranosa ", rekao je Gilligan prije počtka drugog dijela pete sezone za Metro.

Bilo kako bilo, serija završava 29. rujna, ali zauvijek će biti upamćena kao jedna od najboljih. Ostaje pitanje koji ste vi tim: Heisenberg ili Jesse?

Potvrđeno: snimat će se spin off "Breaking Bada"

AMC I Sony objavili su ove srijede da je potpisan ugovor za snimanje spin-offa "Breaking Bada", radnog naslova "Better Call Saul", piše Huffington Post.

Zasad je najavljeno da će u pitanju biti jednosatne epizode koje prate Saula Goodmana (Bob Odenkirk) prije nego što je postao odvjetnik Waltera Whitea (Bryan Cranston).

"AMC i Sony Pictures Television potvrdili su danas da su postigli dogovor o licenciranju spin-offa AMC/SPT-jeve serije Vincea Gilligana, 'Breaking Bad'. Nova serija bazirat će se popularnom liku Saulu Goodmanu, a radni joj je naslov 'Better Call Saul'. Jednosatne epizode prequela fokusirat će se na razvoj popularnog lika Saula Goodmana prije nego što je postao odvjetnik Waltera Whitea", stoji u izjavi za medije.

mojtv.hr / index.hr

-------------

Datum objave: 20.Rujan/Sep.2013 u 17:02
Ja sam 'Breaking' tim, ali da se ne razumemo pogresno, biti Breaking tim ne znaci da sam za prekidanje serije vec da su mi se01-se03 bolji od 'Bad' se04-se05!

Nadam se da ce "Better call Saul' biti srawce iz Vince-ove kuhinje.

Prema kraju sezone i serije, pa bili su A i A, onda postali A i B, pa B-B, i sad na kraju umesto da dobijemo B i A mi imamo + jos jedan B, sto znaci da su presli saku mogucu granicu dosadasnje kinematografije i dostigli B-B-B. Jeste serija brilijantno osmisljena i unikatna!

-------------

Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2013 u 22:03
odgledao 1 sezonu...izula me iz cipela ova serija...

-------------
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....

Datum objave: 25.Rujan/Sep.2013 u 22:48

Svijetu je u nedjelju kraj: Nema tu života nakon Breaking Bada

Nažalost milijuna obožavatelja jedne od najboljih serija u povijesti čovječanstva, u nedjelju slijedi posljednji, 62. nastavak 'Breaking Bada'. Pogledajte skeč na tu temu.

-------------

Datum objave: 26.Rujan/Sep.2013 u 00:11
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Ja sam 'Breaking' tim, ali da se ne razumemo pogresno, biti Breaking tim ne znaci da sam za prekidanje serije vec da su mi se01-se03 bolji od 'Bad' se04-se05!

Nadam se da ce "Better call Saul' biti srawce iz Vince-ove kuhinje.

Prema kraju sezone i serije, pa bili su A i A, onda postali A i B, pa B-B, i sad na kraju umesto da dobijemo B i A mi imamo + jos jedan B, sto znaci da su presli saku mogucu granicu dosadasnje kinematografije i dostigli B-B-B. Jeste serija brilijantno osmisljena i unikatna!

Ne verujem da postoji neko kome 4. sezona BB nije bolja od prve 3, a mozda i najbolja sezona do sad, sem ako kraj ove sezone ne bude spektakularan i ne nadmasi kraj s04.
Za sve koji jedva cekaju 29.9.2013, evo malo materijala za razmisljanje o eventualnom kraju...

http://previously.tv/breaking-bad/breaking-bads-upcoming-felina-finale-explained/

Objavio: Mandarinan
Datum objave: 26.Rujan/Sep.2013 u 08:37

Ne verujem da postoji neko kome 4. sezona BB nije bolja od prve 3, 

Kako ne postoji. Upravo se javlja.

-------------
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin

Objavio: drazen68
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2013 u 20:31
Eto gotov i Breaking Bad....
Gore se iznad pisalo da su se ljudi podijelili u Heisenberg i Pinkman klan, uvijek sam definitivno bio u Heisenberg klanu.
Niti na kraj pameti mi nije opravdavati njegove postupke ali sam mu po godinama bliži pa su mi i njegovi problemi i razmišljanja bili bliži nego onog seronje (ili kako su ga zgodno bili nazvali plačipičke Big smile) Pinkamana kojeg sam uvijek vidio ko malog smrada, tipičnog balavog junkyja koji misli samo na sebe i sljedeći šut. 
Kraj je dobar, uspostavlja se neka kozmička ravnoteža, plaćanje grijeha

-------------
drazen68

Datum objave: 30.Rujan/Sep.2013 u 22:15
ja takodje zadovoljan... so long BB...

Datum objave: 30.Rujan/Sep.2013 u 23:00

+1 Kako im je sve islo dobro, na kraju se ipak fer zavrsiloBig smile Glupo bi bilo da se[spoiler]je Volt izvukao a Jesi da je poginuo[/spoiler]Idealan kraj za najbolju seriju!ClapClapClap Hvala svima na prevodimaClap

-------------

Objavio: Chuck Norris
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2013 u 23:30

+1 Clap

-------------

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2013 u 16:35
Zadnjih nekoliko dana sam imao nešto više slobodnog vremena pa sam odgledao i zadnju sezonu. Kraj je OK. [SPOILER]Pobiješ sve i više nema pitanja "Hoće li se nekad snimati nastavak Breaking Bada". [/SPOILER]

U svakom slučaju, čekam da vidim kakav će ispasti "Better Call Saul".

-------------

Objavio: stoN_Cold
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 15:19
Serija je za 10, morao sam da je pogledam 2 puta, Inače moja lista top 3: - Dexter - Breaking Bad - Sons of Anarchy

Objavio: ivan1962
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:41
Lud narod, ali vrh serija!

Objavio: sinna
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 19:15
F A N T A S T I Č N O ! ! ! F E N O M E N A L N O ! ! !

Objavio: elvir-husovic
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 18:35
Definitivno najbolja serija ikad :)

Objavio: papiko
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 21:03
Vrhunskaserija a i Better call saul nije za baciti vopste. i zahvaljujem se ovim povodom svim prevodiocima i tanslaterima. :)

-------------
S'poljubcima do samara...

Objavio: rradovan
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2017 u 12:04
Gledam po drugi put, pa mogu da zapazim i detalje. Izvanredno, odlično. Možda joj je po kvalitetu blizu još samo The Wire.

Objavio: rradovan
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2017 u 12:04
Gledam po drugi put, pa mogu da zapazim i detalje. Izvanredno, odlično. Možda joj je po kvalitetu blizu još samo The Wire.

Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 23:12
Pogrešio sam što sam gledao ovu seriju... tek sada. LOL

Pet godina nakon što je završila. LOL

-------------
https://goo.gl/hcghNH" rel="nofollow - | Repertoar https://goo.gl/GTXC59" rel="nofollow - | Selo | https://goo.gl/tsVsdQ" rel="nofollow - Nađi špijuna |

Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 23:32
Bome jesi.

-------------

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 23:33
Better late than never, bitch. LOL

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Objavio: Cvija01
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2018 u 12:05
O5 gledam,serija kida...Big smile

Objavio: ciro_00
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2018 u 21:51
Sagledao 4 puta, najjača serija

Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2018 u 16:20
Wink

Objavio: AlfaStalker
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2018 u 19:17
kakva im je ovo fora da je u 4. i 5,sezoni sve ljubičasto ....namještaj ,garderoba itd

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2018 u 19:22
Ja to nisam primetio, kod mene je sve ok.

Objavio: dragana-milanovic
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2018 u 20:04
KOD Hank SchraderA u kući je sve ljubičasto

Datum objave: 16.Rujan/Sep.2018 u 20:15
Kod mene je sve onako kako treba da bude.

Objavio: dragana-milanovic
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2018 u 22:03
stoN_Cold onda nisi pažljivo gledao u zadnjoj sezoni , kompletan namještaj zavjese garderoba u kući inspektora je ljubičast .....

Datum objave: 19.Rujan/Sep.2018 u 22:19
dragana-milanovic  pažljivo sam gledao a koja epizoda ima ih šesnaest?

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2019 u 11:28
Svaka preporuka,serija KIDAWink

p.s. jedina serija koju sam odgledao 4. puta...

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2019 u 12:32
Originalno postovano od strane Cvija01 Cvija01 piše:

p.s. jedina serija koju sam odgledao 4. puta...

Samo?

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk