Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Black Swan (2010) |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2010 u 16:16 |
|
Black Swan (2010)Žanr: Drama, Triler
Režija: Darren Aronofsky Jezik: Engleski Glumci: Natalie Portman, Mila Kunis, Winona Ryder, Vincent Cassel Trajanje: 103 min Film Crni labud je psihološki triler, smešten u svet Njujorškog baleta, koji prikazuje uzbudljiv i na trenutke zastrašujući put kroz psihu mlade balerine u ulozi dvolične kraljice labudova u kojoj je ona, ispostaviće se, zastrašujuće perfektna. Nina (Portman) je balerina u Njujorškoj baletskoj kompaniji čiji ježivot, kao i svih onih u njenoj profesiji, u potpunosti prožet plesom. Ona živi sa svojom opsesivnom majkom Erikom (Hershey), bivšom balerinom, koja vrši kontrolu nad njom. Kada umetnički direktor Thomas Leroy (Cassel) odluči da za otvaranje nove sezone zameni primabalerinu Beth MacIntyre (Winona Ryder) u novoj produkciji Labudovog jezera, Nina je njegov prvi izbor. Ali, Nina dobija konkurenciju. Nova balerina Lili (Kunis) takođe impresionira Leroy-a. Labudovo jezero zahteva igračicu koja sa nevinošću i gracioznošću može igrati ulogu Belog labuda, ali i ulogu Crnog labuda, kojipredstavlja prevaru i požudu. Nina se savršeno uklapa u ulogu Belog labuda, dok je Lili personifikacija Crnog labuda. Dok rivalitet dve mlade igračice presrasta u uvrnuto prijateljstvo, Nina počinje sve više da stupa u kontakt sa svojom tamnom stranom, koja preti da je uništi. Preuzeto sa: http://gledajonline.info/najnoviji-filmski-trejleri-najave/crni-labud-black-swan-2010-trailer-video_96a568710.html IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0947798/ Ažurirao CSInvestigator - 20.Prosinac/Dec.2010 u 20:13 |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11282 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Evo, imamo jednu dobru dušu i odličnog prevodioca koji će nam prevesti film - naš dragi Nešica....
Prevod radi: nebojsa66
|
||
|
||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
IMDB ocena 8,9
moracu da skinem
|
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Izgleda obečavajuće
|
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
I jeste. Film je fenomenalan!
U jednom kadru horor, u drugome fantazija, a u trećem te izbaci natrag u stvarnost i sve to na kraju začinjeno s fenomenalnom glumom i scenarijem. Jednostavno, Nešica zna što treba prevoditi... |
||
Nisam lud, mater me testirala! |
||
nesa979
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 13.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: VojvodinaSerbia Status: Offline Points: 91 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Željno sam očekivao ovaj film. Uz Nebojšin prevod, biće to potpun doživljaj.
|
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Inače obožavam ovakve filmove u kojima ljudi imaju podvojene ličnosti.
|
||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Kao Nebojsa....
|
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pa zato ga i prevodi
|
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Prijevod postavljen
http://titlovi.com/titlovi/black-swan-114798/ Ima jedna rečenica koju stvarno nisam razumio, jer je kmečala i nisam mogao čuti. Ostalo bi trebalo biti u redu, ali ako nije slobodno prijavite. |
||
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Svaka čast na brzini prevođenja! Ja čekam bolji release, nadam se da će tvoj prevod da "pasuje", ili da ću moći da ga naštelujem, da nije neki totalni promašaj |
||
|
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Zaboravio sam se pohvaliti da mi je ovo 160 titl!
48. za film, a ostatak je od serija. |
||
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12087 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
kao da to nekog zanima, ali svaka čast planiram pogledati ovaj film.... |
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Meni je najbitnije da ga ti pogledaš... Sve ostalo su samo nijanse.. |
||
||
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
8/10 s obzirom na radnju, skroz je dobro uradjeno. super su mi djelovi gdje se ona tripuje kako stvarno postaje crni labud i odlicno mi je sto je ubacen njen hal da je bila s onom trebom jer sam ja to shvatila kako je ta cura sve ono sto ona zeli da bude a sex je cin za koji se kaze da je spajanje dvije osobe u jednu i zato taj hal. natali je stvarno odlicno odglumila, a vincent je uvijek super.
|
||
|
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7890 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Natalie je stvarno jezivo dobra, ali to me uopšte nije iznenadilo. Kompletna glumačka postava je odlična, Aronofsky na visini zadatka - stvarno majsotrski gradi tenziju i dočarava borbu sa unutrašnjim demonima. Ono što mi smeta je to što se mračna strana po klišeu povezuje sa seksualnošću. Sve u svemu 8/10 (da je samo do Natali bilo bi 10/10). A tu je i dobar prevod, pa oni koji ne znaju engleski mogu da se opuste.
Ažurirao VBojana - 23.Prosinac/Dec.2010 u 09:55 |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of 22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
8.5/10
Umetnicki dojam,gluma Natalie Portman,muzika (veliki sam fan Labudovog jezera) i zamisao rezisera su za najvisu ocenu,a jedino mi je utisak malo pokvarila realizacija te zamisli. Mozda sam ja propustio neki konac,ali sam dobar deo mislio da je njeno ponasanje uticaj droge koju joj je koleginica sipala u pice (neki lsd ili sta vec).Mislim,potpuno ima smisla da je prevelika zelja dovela do ludila,ali me je taj deo sa drogom dosta omeo. Da ne sitnicarim previse-zaista film vredan gledanja. Odlican prevod Nesice Ažurirao novy78 - 26.Prosinac/Dec.2010 u 03:44 |
||
|
||
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Novy; nije lsd, dala joj je bonkas, ecstasy, kako hoces. Ako je ex baš vrhunski mogla je od njega imati blage halove dok je trajalo djelovanje a trip te moze flesirati i puno kasnije nakon uzimanja + od njega mozes prsnut, ovisi od osobe do osobe, ali znam iz iskustva da od njega mozes imati jake halove koji ti izgledaju kao stvarnost. Tako da ja smatram da nema veze s exom.
|
||
|
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of 22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ma znam da je ona cica rekla da joj je dala ex,ali sam pomislio da laze i da hoce da upropasti Natalie i da joj uzme ulogu, pa joj je dala neku heavy drogu.Savrseno su mi se uklapali simptomi za neki trip.Tek pred sam kraj sam skontao da nije droga uplela prste vec je u pitanju ludilo.
A jbg......kada mozak krene u jednom pravcu |
||
|
||
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Slazem se. Glumica je prelepa!!! Ocena: 8/10 Nemam vise sta da kazem.
|
||
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
||
Odgovori | Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |