Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bi-mil Aka Circle of Atonement (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bi-mil Aka Circle of Atonement (2015)

Bi-mil

Bi-mil (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

102 min

Režija:

Eun-Kyung Park
, Lee Dong-ha

Scenarij:

Eun-Kyung Park
, Lee Dong-ha

Glavne uloge:

Eun-jeong Lee
  >  Shin Ki-Jung's mother
Sung Dong-il
  >  Lee Sang-won (as Seong Dong-il)
Lee Seung-hoon
  >  Squad Chief Kim
Kim Yoo-jung
  >  Lee Jeong-hyeon
Yeon-mi Yoo
  >  Jong-Hee
Son Ho-joon
  >  Nam Cheol-woong
Jin Kyung
  >  Reporter Kim
Seo Ye-Ji
  >  Kang Yoo-sin
Choi Yoo-Ri
  >  Shin Ki-Jung
Seung-Hoon Lee
  >  Squad Chief Kim
Hyung-Joon Lim
  >  Shin Ji-Chul
Il-woo Nam
  >  Kang Yoo-Sin's mother
Eun-Jung Lee
  >  Shin Ki-Jung's mother
Dong-Hyun Kim
  >  Minister

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bi-mil Aka Circle of Atonement (2015)
    Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2021 u 23:41
Prijevod je uradio bgvracar 👍
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2021 u 09:04
Kao što rekoh na stranici prevoda, film je kombinacija krimi-drame i trilera. Prilično teška priča u kojoj svaki od glavnih aktera iste, krije nekog "kostura u ormaru". Priča o zločinu, gubitku, neizmernoj tugi, želji za osvetom, kajanju ali i praštanju. Zbog spojlera, ne bih da previše zalazim u detalje ove komplikovane priče, nešto je navedeno i u kratkom sinopsisu na sajtu.

Da dodam da film ima nezasluženo nisku ocenu na Imdb-u (istina, na malom uzorku korisnika sajta). Deluje da je ovo inače, vrlo dobro ostvarenje, nekako prošlo ispod radara jer na pomenutom sajtu nema nijednog komentara a isti ne možete pronaći ni na Rotten Tomatoes.

Što se mene tiče, svakako ne spada u "velikane" korejske kinematografije, ali se ipak radi o vrlo dobrom filmu, te ću isti svakako preporučiti. Thumbs Up
Na vrh
Tetragramatonski kle View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Tetragramatonski kle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2021 u 16:54
Evo još jedne preporuke. 📺
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2021 u 19:02
Eh, skriveno draguljče? Može, hvala na preporuci.

To je tek još jedan od problema sa imdb ocenama, veći ukoliko neko prati npr samo naslove sa ocenom većom od, šta ja znam, 6? Propusti se previše toga što bi im se sigurno dopalo.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2021 u 02:45
O dobrom filmu se definitivno radi.
Vrlo dobrom, "draguljču", ako se mene pita, baš i ne.

Nije ni prvi niti zadnji korejski o kajanju jednih i nekajanju drugih. I osveti.
Problem je taj što me ovaj uopće ne dira, sad je li zbog same priče i napola puknutih likova, ili sam ih možda previše boljih pogledao, ne znam.
A da imaju boljih na istu temu, imaju.

I jako mi je smetala objava u novinama, nisam baš siguran da je tamo dopušteno onako objaviti identitet i fotografiju maloljetnika.

Spava mi se pa neću laprdati još.
Gledati, dobar je, ali ne očekujte više od toga.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 19:12
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

"draguljču"

Draguljčetu, valjda. 
I nisu ti potrebni navodnici. Ne citiraš me tim skrnavljenjem reči, reče da je dobar, potom ti je malo negacija toga da je dragulj(če), usputno ga okivajući u navode, šta kog vraga navodiš. deki2

Nah, bole me brige uostalom, predomislih se u međuvremenu, neću ga gledati sve i da je dragulj kome god. LOL

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 22:39
Dobar i vrlo dobar nije mi jedno te isto.
Pa ako i imam problema sa nerazumijevanjem razlomaka, s ovim vrlo ne.

Nagovarati te na gledanje neću.
Film nije đubre, pa i ako nije masterpis danas je postalo jako teško pronaći i ove, meni, osrednje.
Ti možda imaš više sreće.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.