Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - bezobrazluk
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

bezobrazluk

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: bezobrazluk
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 08:54
Želim da svi znaju šta je uradio član Alex74.Izgleda da smo uradili prevod za isti film, naime radi se o filmu The company men.E, sada on zalepi trojku mom prevodu i peticu obradi njegovog prevoda koji je identičan samo mislim da ga je uploadovao pod drugim imenom.Molim nadležne iz administracije da reše ovo.Ako je moj prevod iz nekog razloga zaslužio tu ocenu hoću da mi se kaže zbog čega?Ove klinačke fore kod mene ne piju vodu, ali me nerviraju,
live long and prosper
Na vrh
kanda View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 10:01

Vjerojatno da osigura veći broj skidanja. Očito mu je to važno. Ocijeni i ti njega.

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 11:05
Ocjene obrisane. Slijedi nastavak priče (valjda).
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 12:06
Originalno postovano od strane kanda kanda piše:

Vjerojatno da osigura veći broj skidanja. Očito mu je to važno. Ocijeni i ti njega.

Tu grešiš ako misliš da neko donosi odluku koji titl da skine na bazi ocene (ili, daleko bilo, uploadera)... Ispravio sam izvestan broj katastrofalnih titlova (neke čak i nanovo uradio), ocenio (ocrneo) ih po zasluzi... Uglavnom se dotični ništa manje ne skidaju od mojih...
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 12:12
Ček, zar nije taj Alex74 imao neku kavgu i sa profom bujom?? Ermm
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 13:46

Ma, ne pada mi na pamet da od ovoga napravimo problem.Što se tiče broja skidanja to je lepo objasnio kolega Srkis(tako da....Dead).Što se mene tiče administracija mi je izašla u susret i to je to.I da se razumemo, nemam ja ništa ni protiv loše ocene(bilo koje), ali daj bar mi objasni kako, zašto?Ma, nema veze....idemo daljeWink.

@Nešo, ne sećam se dobro,ali mislim da siu pravu.Confused

live long and prosper
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 14:02
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Tu grešiš ako misliš da neko donosi odluku koji titl da skine na bazi ocene (ili, daleko bilo, uploadera)... Ispravio sam izvestan broj katastrofalnih titlova (neke čak i nanovo uradio), ocenio (ocrneo) ih po zasluzi... Uglavnom se dotični ništa manje ne skidaju od mojih...

Kad trazim titl i ako ima 5 titlova na srpskom, a da mi pritom nijedan uploader nije poznat sa foruma, ja skinem onaj sa vise zvezdica. LOL
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 14:05
Da, pa morao sam da se umešam Smile. Evo i ja imam komentar, ali druge vrste. Pošto ste se javili vas trojica. Sigurno bih skinuo prevod tog alexa pored vašihAcaNholivud. Jedino uvek javite  za ocene bez komentara, pa makar smo se u tome složili. Nak proba taj lik još jednom to da uradi. Uzgred zapamtite nick, da bi ga svi znali.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 21:05

A zamisli da si najavio lepo svoj prevod na temi gde svi najavljujemo svoje radove, tj, sta ce se uskoro pojaviti od titlova....kao sto sam i ja uradio sa titlom za ROCK AND CHIPS, najavio, lagano prevodio i prilikom uploada vidim da je vec sedam dana pre mene neki lik uploadovao titl, doduse kvalitet njegovog i mog titla bih voleo da uporedi neko od merodavnih ovde, kao recimo koleginica marry, ili mahoni, (gde si ti covece, ne videh te ovde godinama)

Prevodis tako dugo, zapitkujes na temi kako pravilno prevesti neki sleng (a titl pun slenga) dosadjujes drugima i onda vidis da je neko uradio ono sto si ti vec najavio.

Sacekaj pa vidi sta sve moze da te snadje..... :)

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj intoxic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 21:14
Ne sekiraj se, taxidell, gledao sam film sa tvojim prevodom i mislim da je perfektan. I sada ću da ga ocenim sa 5. A ovi ostali me ne zanimaju. I ljudi će da vide čili je bolji prevod.
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 22:07

@Beli, prijatelju moj, naravno da sam najavio prevod, kao i uvek...  

@Reggae78 ne radi se ovde o tome,ko jos gleda ocene, meni je dovoljno da vidim ko je prevod radio i to je to.Nego je lik ispao smesan totalno, klinacke fore...Confused

Ažurirao taxidell - 24.Sijecanj/Jan.2011 u 22:14
live long and prosper
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2011 u 18:40
Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

@Beli, prijatelju moj, naravno da sam najavio prevod, kao i uvek...  

@Reggae78 ne radi se ovde o tome,ko jos gleda ocene, meni je dovoljno da vidim ko je prevod radio i to je to.Nego je lik ispao smesan totalno, klinacke fore...Confused

Upravo tako.

Ažurirao BELI - 25.Sijecanj/Jan.2011 u 18:41
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.