Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Better Call Saul (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Better Call Saul (2015)

Better Call Saul

Better Call Saul (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Nazovi Saula

Godina:

2015

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

46 min

Autor:

Vince Gilligan
, Peter Gould

Glavne uloge:

Jonathan Banks
  >  Mike Ehrmantraut
Bob Odenkirk
  >  Jimmy McGill
Michael McKean
  >  Chuck McGill
Rhea Seehorn
  >  Kim Wexler
Rhea Seehorn
  >  Kim Wexler
Patrick Fabian
  >  Howard Hamlin
Michael Mando
  >  Nacho Varga
Giancarlo Esposito
  >  Gustavo 'Gus' Fring
Patrick Fabian
  >  Howard Hamlin
Michael Mando
  >  Nacho Varga
Bob Odenkirk
  >  Jimmy McGill
Jonathan Banks
  >  Mike Ehrmantraut
Michael McKean
  >  Chuck McGill
Jeremiah Bitsui
  >  Victor
Kerry Condon
  >  Stacey Ehrmantraut

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
nesaparty View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesaparty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Better Call Saul (2015)
    Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2014 u 19:53

Better Call Saul  (2015)

Kada? Nepoznato

Gde? AMC

Zašto? Jer je Breaking Bad.

Ima ona mala serija, Breaking Bad se zvala, možda ste čuli za nju. Zapravo je bila toliko uspešna da je njena mreža odlučila napraviti i spin-off. Doduše, da ste se kladili negdje tokom četvrte sezone tko će od likova serije dobiti spin-off, verovatno vas ne bi previše stavilo novac na smotanog, ali sposobnog Saula Goodmana, zar ne? No eto nas ovde. Breaking Bad je u prvoj sezoni neretko zadirao u komediju i mogao se nazvati crnohumornom dramom, pre nego li je okrenuo u mračniji dramski triler. Better Call Saul! bila trebao biti povratak tim korenima, jednosatna dramedija vremenski smeštena pre Walterove transformacije u zastrašujućeg, egocentričnog narko-bossa.

Ali i posle! Navodno. Iako se prvenstveno spominje kao prequel, serija bi na neki čudan način mogla biti i nastavak Breaking Bada, barem se tako moglo iščitati iz komentara autora serije Vincea Gilligana i Petera Goulda (drugi će nastaviti kao showrunner). Zasad je malo toga poznato sa sigurnošću, osim da će, naravno, Bob Odenkirk ponoviti svoju ulogu. Spominju se i gostujući angažmani Bryana Cranstona i Aarona Paula, a nekako se najrealnije čini da bi serija mogla zgrabiti Jonathana Banksa (Mike Ehrmantraut).

Ažurirao nesaparty - 24.Kolovoz/Aug.2014 u 20:27
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2014 u 22:14
Premijera serije je 8. 2. 2015.

Još jedna epizoda će biti prikazana 9. 2., a onda redovno svakog ponedeljka.
Na vrh
flash850 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flash850 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2014 u 19:04
Prevodit ću na hrvatski :)
Na vrh
ilija9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ilija9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2015 u 22:29
Bok!!
Da li zna netko hoćemo li i mi moći odmah gledati better call saul, jer dok sam gledao trailere od AMC  pisalo mi je da to nije dostupno u mojoj zemlji...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2015 u 23:29

Prevode je najavio Markos84 Clap

Na vrh
darkborn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darkborn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2015 u 21:50
Ne mogu komentirati na hr prijevod (koji je obrada bosanskog) pa šaljem upozorenje ovdje (poslao i privatno Zaboravku):
Better Call Saul epizoda 8 (hrvatski prijevod) je postavljen prijevod epizode 7 umjesto 8!
Kad se to popravi molim da se obriše ovaj post.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2015 u 22:04
Originalno postovano od strane darkborn darkborn piše:

Ne mogu komentirati na hr prijevod (koji je obrada bosanskog) pa šaljem upozorenje ovdje (poslao i privatno Zaboravku):
Better Call Saul epizoda 8 (hrvatski prijevod) je postavljen prijevod epizode 7 umjesto 8!
Kad se to popravi molim da se obriše ovaj post.

Sve je u redu, to jeste titl za ep 8 samo sto je greskom na samom fajlu napisao ep 7.
no sudeci po sadrzaju titla odgovara ep 8. Smile

Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2015 u 17:48
Jel zna neko kad ce druga sezona?
Nenad
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2015 u 18:08
Iduće godine, svakako. Vjerojatno u veljači, kao i prošla.
Na vrh
zaboravko2 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj zaboravko2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2016 u 20:24
Sutra ću završiti prijevod za treću epizodu.
Pametni uče i od budala, budale ni od pametnih.
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2016 u 22:42
Jedna od boljih "Serija".ClapClapClap
Na vrh
Alreadydead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alreadydead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2016 u 18:19
Obnovljeno za trecu sezonu.

Dobra je serija. Smile Nije slicna Breaking Bad-u, mislim da je bolje sto nije slicna.

Ažurirao Alreadydead - 17.Ožujak/Mar.2016 u 18:20
Na vrh
Malac7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Malac7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 11:33
Dobra serija i dobri prevodi. Nadam se da ce biti prevoda i za epizode druge sezone. Pozdrav svima.

Malac7
Na vrh
dusan-petkovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dusan-petkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2016 u 03:03
Serija je odlicna ali nazalost od celog balkanskog podrucja niko nije voljan da prevodi. Zeljno iscekujemo prevod novih epizoda. 
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2016 u 09:10
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2016 u 09:13
ma oni kukaju o br5LOLLOL ni jedan nije bio za objavit,. a nitko barem zasad nije imao volje da popravi koliko znamWink

Ažurirao cersei - 28.Ožujak/Mar.2016 u 09:14
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2016 u 14:08
Znam o čemu kukaju. Nije izašla na vrijeme. I odmah kuknjava kako nitko ne prevodi.
Na vrh
dusan-petkovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dusan-petkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2016 u 00:30
Zahvalio sam se korisniku Mirha na prevodu pete epizode koja je emitovana 14 marta, a prevod je dostupan danas kada je emitovana sedma epizoda. Neke pausalne serije se instant prevode, a za neverovati ovo remek delo koje je na neki suptilan nacin mozda cak i nastavak breaking bad price se zanemaruje... 
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2016 u 00:35
nisi ti brate gledo Sailormoon, ako misliš da je ovo super TongueLOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2016 u 09:48
Originalno postovano od strane dusan-petkovic dusan-petkovic piše:

Neke pausalne serije se instant prevode, a za neverovati ovo remek delo koje je na neki suptilan nacin mozda cak i nastavak breaking bad price se zanemaruje... 

Nema ti druge nego pljunut u šake i pokazat nam kako se to radi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.