Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Better Call Saul (2015)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=61478
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 15:12
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Better Call Saul (2015)
Objavio: nesaparty
Tema: Better Call Saul (2015)
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2014 u 19:53

Better Call Saul  (2015)

Kada? Nepoznato

Gde? AMC

Zašto? Jer je Breaking Bad.

Ima ona mala serija, Breaking Bad se zvala, možda ste čuli za nju. Zapravo je bila toliko uspešna da je njena mreža odlučila napraviti i spin-off. Doduše, da ste se kladili negdje tokom četvrte sezone tko će od likova serije dobiti spin-off, verovatno vas ne bi previše stavilo novac na smotanog, ali sposobnog Saula Goodmana, zar ne? No eto nas ovde. Breaking Bad je u prvoj sezoni neretko zadirao u komediju i mogao se nazvati crnohumornom dramom, pre nego li je okrenuo u mračniji dramski triler. Better Call Saul! bila trebao biti povratak tim korenima, jednosatna dramedija vremenski smeštena pre Walterove transformacije u zastrašujućeg, egocentričnog narko-bossa.

Ali i posle! Navodno. Iako se prvenstveno spominje kao prequel, serija bi na neki čudan način mogla biti i nastavak Breaking Bada, barem se tako moglo iščitati iz komentara autora serije Vincea Gilligana i Petera Goulda (drugi će nastaviti kao showrunner). Zasad je malo toga poznato sa sigurnošću, osim da će, naravno, Bob Odenkirk ponoviti svoju ulogu. Spominju se i gostujući angažmani Bryana Cranstona i Aarona Paula, a nekako se najrealnije čini da bi serija mogla zgrabiti Jonathana Banksa (Mike Ehrmantraut).

Odgovori:
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2014 u 22:14
Premijera serije je 8. 2. 2015.

Još jedna epizoda će biti prikazana 9. 2., a onda redovno svakog ponedeljka.

Objavio: flash850
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2014 u 19:04
Prevodit ću na hrvatski :)

Objavio: ilija9
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2015 u 22:29
Bok!!
Da li zna netko hoćemo li i mi moći odmah gledati better call saul, jer dok sam gledao trailere od AMC  pisalo mi je da to nije dostupno u mojoj zemlji...

Objavio: Kneginja
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2015 u 23:29

Prevode je najavio Markos84 Clap

-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Objavio: darkborn
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2015 u 21:50
Ne mogu komentirati na hr prijevod (koji je obrada bosanskog) pa šaljem upozorenje ovdje (poslao i privatno Zaboravku):
Better Call Saul epizoda 8 (hrvatski prijevod) je postavljen prijevod epizode 7 umjesto 8!
Kad se to popravi molim da se obriše ovaj post.

Objavio: Kneginja
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2015 u 22:04
Originalno postovano od strane darkborn darkborn piše:

Ne mogu komentirati na hr prijevod (koji je obrada bosanskog) pa šaljem upozorenje ovdje (poslao i privatno Zaboravku):
Better Call Saul epizoda 8 (hrvatski prijevod) je postavljen prijevod epizode 7 umjesto 8!
Kad se to popravi molim da se obriše ovaj post.

Sve je u redu, to jeste titl za ep 8 samo sto je greskom na samom fajlu napisao ep 7.
no sudeci po sadrzaju titla odgovara ep 8. Smile

-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Objavio: Nenad1982
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2015 u 17:48
Jel zna neko kad ce druga sezona?

-------------
Nenad

Objavio: ameo02
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2015 u 18:08
Iduće godine, svakako. Vjerojatno u veljači, kao i prošla.

-------------

Objavio: zaboravko2
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2016 u 20:24
Sutra ću završiti prijevod za treću epizodu.

-------------
Pametni uče i od budala, budale ni od pametnih.

Objavio: papiko
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2016 u 22:42
Jedna od boljih "Serija".ClapClapClap

-------------
S'poljubcima do samara...

Objavio: Alreadydead
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2016 u 18:19
Obnovljeno za trecu sezonu.

Dobra je serija. Smile Nije slicna Breaking Bad-u, mislim da je bolje sto nije slicna.

Objavio: Malac7
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2016 u 11:33
Dobra serija i dobri prevodi. Nadam se da ce biti prevoda i za epizode druge sezone. Pozdrav svima.

-------------
Malac7

Objavio: dusan-petkovic
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2016 u 03:03
Serija je odlicna ali nazalost od celog balkanskog podrucja niko nije voljan da prevodi. Zeljno iscekujemo prevod novih epizoda. 

Objavio: iromafia111
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2016 u 09:10
A što je ovo?

http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=better%20call%20saul&jezik=" rel="nofollow - http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=better%20call%20saul&jezik=

-------------

Objavio: cersei
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2016 u 09:13
ma oni kukaju o br5LOLLOL ni jedan nije bio za objavit,. a nitko barem zasad nije imao volje da popravi koliko znamWink

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2016 u 14:08
Znam o čemu kukaju. Nije izašla na vrijeme. I odmah kuknjava kako nitko ne prevodi.

-------------

Objavio: dusan-petkovic
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2016 u 00:30
Zahvalio sam se korisniku Mirha na prevodu pete epizode koja je emitovana 14 marta, a prevod je dostupan danas kada je emitovana sedma epizoda. Neke pausalne serije se instant prevode, a za neverovati ovo remek delo koje je na neki suptilan nacin mozda cak i nastavak breaking bad price se zanemaruje... 

Objavio: cersei
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2016 u 00:35
nisi ti brate gledo Sailormoon, ako misliš da je ovo super TongueLOL

Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2016 u 09:48
Originalno postovano od strane dusan-petkovic dusan-petkovic piše:

Neke pausalne serije se instant prevode, a za neverovati ovo remek delo koje je na neki suptilan nacin mozda cak i nastavak breaking bad price se zanemaruje... 

Nema ti druge nego pljunut u šake i pokazat nam kako se to radi.

-------------

Objavio: papiko
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2016 u 11:52
Cersei hvala na informacijama pogledacu. ClapWink

-------------
S'poljubcima do samara...

Datum objave: 26.Svibanj/May.2016 u 13:35
Kad se samo sjetim onih "teasera" nakon objave da će se snimati "Better Call Saul"...

Ovo što smo vidjeli u prve dvije sezone nema nikakve veze s tim. Kao da ljude pozoveš na proslavu rođendana, a zapravo se radi o sprovodu. Dobro da nisu krenuli od vremena kad je Saul išao u srednju školu, imali bi 56 dosadnih sezona. DeadDeadDeadDeadDead

-------------

Objavio: Cvija01
Datum objave: 26.Svibanj/May.2016 u 15:28
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Kad se samo sjetim onih "teasera" nakon objave da će se snimati "Better Call Saul"...

Ovo što smo vidjeli u prve dvije sezone nema nikakve veze s tim. Kao da ljude pozoveš na proslavu rođendana, a zapravo se radi o sprovodu. Dobro da nisu krenuli od vremena kad je Saul išao u srednju školu, imali bi 56 dosadnih sezona. DeadDeadDeadDeadDead

tako je u zivotu...

Objavio: Stressman
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 22:12
Super! Preporučujem. Ako ste gledali i voljeli Breaking bad,onda morate i ovu. :-) Smile

Objavio: zrajic
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 15:34
Dugo ovo čekamo,hvala!

Objavio: jejaigor
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 18:16
Svakom novom sezonom je sve bolja i interesantnija. Preporučujem.

Objavio: marko-ivezic
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 21:42
odlična serija koju preporučam..

Objavio: lunkraljponoci
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2017 u 15:45
Sjajna serija.Glavni lik je car.Preporučuje svima da je odgledaju, ali ne pre gledanja Braking Bad.

Objavio: jocoiva
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2017 u 20:37
odlično-ima pravu magiju

Objavio: Slavik
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2017 u 17:19
odlična :)

Objavio: Zeusplus1
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 17:09
Serija mi je jedna od dražih, jednostavno a zanimljivo...

Objavio: boron
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 20:37
Ma ko moze da bude ravnodusan na tu facu ?! Sol je zakon samo jos uvek cekam onog pravog da se ojavi i zacini je jos vise....makar na minut :).

Objavio: Alcho85
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 22:36
Jedna od boljih serija danas. Jednostavno Saul :)

Objavio: milosMary
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2017 u 09:28
Saul Gudman i njegove spletke, kako preziveti. Prirasao mi je jos u BB-u tako da, gleda se! :D

Objavio: bebapecic
Datum objave: 02.Svibanj/May.2017 u 01:38
Cekajuci da Dzimi postane Saul, najbolje je sve oko Majka.

Objavio: Dzonkela
Datum objave: 05.Svibanj/May.2017 u 17:42
Fenomenalno za sve ljubitelje Breaking Bad-a!

Objavio: wareham
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 18:35
Odlična serija, meni osobno najbolja koja se trenutno emitira. Radnja ide polako i inteligentno

Objavio: ZAPP
Datum objave: 10.Svibanj/May.2017 u 18:30
Ma ja sam veliki fan tog lika još iz Breaking Bada. Ideja za ovaj spin off je super. Možda malo razvuceno ali treba znati da se radnja događa prije spomenute serije. Sve u svemu odličan 5.

Objavio: Corto1975
Datum objave: 12.Svibanj/May.2017 u 21:09
Odlicna serija ali bespotrebno razvucena.

Datum objave: 12.Svibanj/May.2017 u 22:57
Znaci serija je bolja od BB,pratim seriju od pocetka i moram vam reci da nikad bolju seriju nisam gledao.Zao mi je sto nisam docekao da malo vise epizoda prodje jer sam prvih 5 epizoda treceg serijala pogledao za tri dana,prosto me serija vuce da je gledam.A bolje psihometalne zavrzlame nisam gledao ni u jednoj seriji.BB i BCS su dve najbolje serije u kojoj je pokazano da nasilje nije naj jaci adut kriminala,vec igranje informacijama.Svaka cast za scenario...

Objavio: zbart
Datum objave: 15.Svibanj/May.2017 u 16:58
Odlična serija, ali bi se složio sa corto1975, malko razvučena. A za to najbolji je lek, sačekajte sve epizode(ko može tako), pa u cugu.

Objavio: budimir69
Datum objave: 15.Svibanj/May.2017 u 19:10
Odlicna serija, jedna od najboljih, ma briljantna

Objavio: sinna
Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2017 u 18:03
Odgledao sam evo i drugu sezonu i mogu reći (po meni) da je pravi prequel "Breaking Bada",a što se tiče razvučenosti,ja se ne slažem s tim jer ipak treba pokazati nastanak Saula i njegove kasnije aktivacije u sve što je napravio u BB-u.Smatram da je serijal inteligentno napravljen i osmišljen i da i meni je Mike zasada najomiljeniji lik.Počinjem s trećom sezonom i mislim da ću biti i više nego zadovoljan.Opet kažem moje osobno mišljenje.Preporuka za svakog i još tko nije gledao "Breaking Bad" neka prije odgleda "Better Call Saul",moja preporuka.Definitivno ću poslije zadnje epizode treće sezone ponovno pogledati "BB".Lucky me.

-------------
Everything is a joke !

Objavio: steven80
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2017 u 03:28
Pogledao cjelu prvu i drugu epizodu i upravo gledam trecu (dosao do pola) i mogu samo reci da je serija super odlicna. Obozavam karakter glavnog junaka serije (Saul Goodman).

Objavio: wareham
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2017 u 20:26
Počeo sam ponovno iz početka gledati Breaking Bad koliko je dobra.

Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2017 u 17:36
Jedno pitanje imam pa ako netko zna. Koliko ce 'Better Call Saul' imati serija? Do sada imamo tri serijala, da li netko zna koliko ce se serijala snimit ?

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2017 u 21:43
Serija je obnovljena za 4. sezonu Wink

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 18:18
Koliko ima serija 3 sezona?

-------------
Nenad

Objavio: puppet_master
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 18:20
Serija ima (za sada) tri sezone, treća sezona ima 10 epizoda. Smile

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 18:27
Znaci zavrsena sezona,bas bezvezeCryCry
Opet moram cekati sledecu godinu,proce mi mladost dok odgledam celu serijuSmile

-------------
Nenad

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 18:31
Ponavljaj polagano Breaking Bad, čekajući novu...a možeš uvek izabrati i kakvu novu serijicu, ima ih dobrih sada, da lakše prođe vreme. Smile

Ako želiš, baci pogled:
http://forum.titlovi.com/dnevnik-gledanja-serija_t8386.html

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 19:17
Originalno postovano od strane Nenad1982 Nenad1982 piše:

Znaci zavrsena sezona,bas bezvezeCryCry
Opet moram cekati sledecu godinu,proce mi mladost dok odgledam celu serijuSmile

Upravo tako!
Glupo je sto serija ima po 10 epizoda umjesto da ima bar 15.

Objavio: idvi
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2017 u 19:28
Ne bih htio uprljati vaše mišljenje o seriji. Ali 3 sezona je za pola ako ne i više lošija od prijašnjih (1 i 2)
a sa " Breaking Bad" nezamislivo je uspoređivati. Serija je spora i rastegnuta drži na niti sadržaj ali raspada se po šavovima. Jako mi je žao ..da nije zadržala tempo prijašnjih.
Obrazloženje:
Ubacuju se osobe koje nikakve veze nemaju s sadržajem ..i onda sljedi dugi dijalozi cc 10 min i tempo i bit se utopi u toj kaljuži. Kada oćekuješ a i dolazi neki tempo (sa mafijozom i tabletama) opet ubacuju
kadrove iz prošlosti itd itd.
cc 7 min upoznavanja sa prošlom epizodom ..poćinje radnja (zainteresira te) a onda 25 min isjećak od prijašnje sezone..onda dolazi bezveze lik s kojim raglaba i razvlači Saul..i Fine.?!

Objavio: sinna
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2017 u 20:52
Hvala producentima što će nastaviti i s četvrtom sezonom.
Serija je odlična i polako i sigurno bez brzanja i brzopletosti polako prilazi BB-u.
Upravo profesionalno napisan scenarij a ne kao neki prequeli preko noći dođu do glavnih zbivanja ili originalne serije.
Savršeno odrađeno.

-------------
Everything is a joke !

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2017 u 09:53
Donekle se slazem sa tobom u prvih 4-5 epizoda krenulo je da se zakuvava i dao sam komentar kako je  odlicna serija,ali onda odjednom staje sve i opet pocinje usporavanje.Mislim da je vec posle trece sezone trebalo da se krene sa akcijom.Do sad moram da kazem da ce serija BITI bolja od BB samo ako zaplet bude odlican u suprotnom ako udave kao do sada moracu priznati da je ipak serija promasaj.

-------------
Nenad

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2017 u 10:08
Originalno postovano od strane Nenad1982 Nenad1982 piše:

Donekle se slazem sa tobom u prvih 4-5 epizoda krenulo je da se zakuvava i dao sam komentar kako je  odlicna serija,ali onda odjednom staje sve i opet pocinje usporavanje.Mislim da je vec posle trece sezone trebalo da se krene sa akcijom.Do sad moram da kazem da ce serija BITI bolja od BB samo ako zaplet bude odlican u suprotnom ako udave kao do sada moracu priznati da je ipak serija promasaj.

Na žalost..pogledao sam svih 10 epizoda 3 sezone..i mogu reci duuuboko razocaranje..nažalost!
Necu da mrsim gledanje drugima ali kad to usporediš s nekim serijama kao "el chapo" koju sam paralelno gledao (7,9 IMBd) Saul ispada mala dosadna beba..i još k tome rađene od ekipe "El granede". 
Moj komentar je samo..žalosno... i nikako ne zasužuje ocijenu višu od 5,5...naravno po mojemu nahođenju!

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2017 u 16:24
Nemozes usporedjivat seriju "EL Chapo" sa serijom "Better Call Saul".
Uglavnom da bi dao neku konacnu ocjenu seriji morao bi pogledat sve epizode. Nazalost serija jos nije zavrsila a kad zavrsi onda cu moci dati neku racionalnu ocjenu. Za sada serija ide u dobrom smjeru.

Lp. Wink

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2017 u 17:01
Originalno postovano od strane steven80 steven80 piše:

Uglavnom da bi dao neku konacnu ocjenu seriji morao bi pogledat sve epizode. Nazalost serija jos nije zavrsila a kad zavrsi onda cu moci dati neku racionalnu ocjenu. Za sada serija ide u dobrom smjeru.

Lp. Wink

prijatelju nikako nisam uspoređivao seriju "ovu"..naspram serije "one"..i podcrtao sam da je to moj poged i ocijena. Uvjek stvarno dobro da se ..ako želiš komentirati..dobro procita tekst.
 Za mene ako serija je rađena tako da cekas drugu i 3,4 i 5 sezonu onda ipak moraš zainteresirati mene.!
Dali ja imam neke druge kriterije ili..nemam "ono" za gledati pravu seriju..to ne znam.
Ali znam: da mi koliko god bio kvalitetan dijalog (što i je u Saulu) kamera fenomenalna..itd itd mora radnja ipak imati poveznicu. Da ocijenim komplet seriju moram cekat iducu sezenu..hvala nebih! Dead

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2017 u 23:59
Originalno postovano od strane idvi idvi piše:

Originalno postovano od strane steven80 steven80 piše:

Lp. Wink

prijatelju nikako nisam uspoređivao seriju "ovu"..naspram serije "one"..i podcrtao sam da je to moj poged i ocijena. Uvjek stvarno dobro da se ..ako želiš komentirati..dobro procita tekst.
 Za mene ako serija je rađena tako da cekas drugu i 3,4 i 5 sezonu onda ipak moraš zainteresirati mene.!
Dali ja imam neke druge kriterije ili..nemam "ono" za gledati pravu seriju..to ne znam.
Ali znam: da mi koliko god bio kvalitetan dijalog (što i je u Saulu) kamera fenomenalna..itd itd mora radnja ipak imati poveznicu. Da ocijenim komplet seriju moram cekat iducu sezenu..hvala nebih! Dead

Nema problema, o ukusima se ne raspravlja. Respect!

Objavio: todorovic87
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2017 u 19:40
serija je solidna ali je gledam samo zbog Breaking Bed u nadi da ce se pojaviti sto vise likova

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2018 u 01:53

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2018 u 07:46

Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2018 u 23:31
Serija je obnovljena za 5. sezonu Wink

-------------

Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2018 u 12:41
tuzan pocetak...

Evo sve...

p.s. hvala za opcijeWink

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2018 u 22:49
Prijevode za 4 sezonu radi mirha ❤️

Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2018 u 09:34
Hvala Smile

p.s. serija kida,Meni je ovo lepse od  B.B. ...  ima vise likovaWink

Objavio: sasa-pesut
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2018 u 20:05
beskrajno hvala mirha. najjača serija

Objavio: boris-petkovic
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2018 u 09:58
Hvala ti Mirha, do neba, na prevodjenju... serija - jedna, kao sto rece @Cvija01 - jedna od najlepsih ikada ( prica, kamera, zapleti, karakteri, boje, ma sve )

Datum objave: 09.Listopad/Oct.2018 u 20:16
Udavili su ....Cekam,cekam i svaku narednu sezonu kontam da ce da krene ali ono sipak.I ova 4 sezona dosla je do kraja a nista se nije desilo.Sve kao sad ce ,sad ce a ono opet nista.I opet ce nas ostaviti godinu dana da cekamo na sledecu sezonu u iscekivanju da ce se nesto desiti u narednoj.Iskreno se nadam da ce poceti u 5 toj nesto da se desava ili cu stvarno odustati od serije.Kad je krenula bio sam odusevljen a sada polako mislim da ce ovo biti jedan veliki promasaj.Nadam se da gresim
PS. Kada kazem da nesto treba da se desava,mislim na spajanje likova sa BB

-------------
Nenad

Datum objave: 09.Listopad/Oct.2018 u 20:22
Ja sam tako mislio pre...ovo je prica za sebe,druga prica gluma...

Datum objave: 12.Listopad/Oct.2018 u 12:52
Dobra sezona... [spoiler]samo mi zao Nemca ali sam je kriv...[/spoiler] Smile

Datum objave: 16.Listopad/Oct.2018 u 02:13
Ova 4ta sezona mi izgleda malo usporena.

Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2019 u 09:31
https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a27066062/better-call-saul-season-5-premiering-next-year/%20" rel="nofollow - https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a27066062/better-call-saul-season-5-premiering-next-year/

Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2019 u 11:26
https://ew.com/tv/2019/07/15/simpsons-bob-odenkirk-better-call-saul/?fbclid=IwAR1gFXEvVmWSnsbD9VHdiSxosAWtG7Ng57j1NSpH5H_tIWGC3Sdb4XSZbag" rel="nofollow - https://ew.com/tv/2019/07/15/simpsons-bob-odenkirk-better-call-saul/?fbclid=IwAR1gFXEvVmWSnsbD9VHdiSxosAWtG7Ng57j1NSpH5H_tIWGC3Sdb4XSZbag

Wink

Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2020 u 19:24
Obnovljeno za 6. sezonu koja će biti poslednja Wink

-------------

Objavio: Numberguy
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2020 u 10:17
Ja se cudim kako su dogurali do tuda, a nisto se nije desavalo u serija.
Kao da nemala glavno dejstvo, sve nesto usporedno.

-------------
How do you make 7 even? (Take away the S)

Objavio: win32
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2020 u 16:21
Startamo s nivim sezonom!! Napokon!

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2020 u 16:41
Sezonu 5 prevodi mirha ⚡

Objavio: Cojamen
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2020 u 10:09
Sezonu 5 ne prevodi mirha...

Objavio: jocoiva
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2020 u 17:09
ODLIČNO

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2020 u 23:29
Samo Vince Gilligan svijet. Najbolji spin off ikad šta se tiče serija

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 24.Svibanj/May.2020 u 18:05
S05---Odgledah skoro u dahu jer ja jednostavno ovo obozavam.Sad da pocnem da kenjam, kako mi je delovalo da su malo usporili, necu.Necu jer je serija odlicna i jedva cekam finale.Mada u produzecima, mozda i ponovim BB.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2022 u 11:04
Jedna od omiljenijih serija, i nisam je gledao iskljucivo zbog BB, ima totalno drugu ideju i pricu i ne treba je ni uporedjivati sa BB, jer i da se zavrsila 5 sezona sa dodatnih nekoliko epizoda , epizoda koje bi zaokruzile celinu kao i pokrile retrospekcije, da nema BB, moze da se posmatra kao nezavisna dobra serija. Kako to nije slucaj,  serija kako odmice prvo ide kao spin-off, pa prelazi u prequel, pa videcemo u sestoj sezoni sta ce biti.

18. aprila krece emitovanje poslednje sezone serije.

http://%5bTUBE%5dQz3u06eXf0E%5b/TUBE%5d" rel="nofollow -

Objavio: kjovo
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2022 u 11:09
Uf odgledao 2 sezone ,posto sam po automatici krenuo da gledam posle Breaking Bad,i stao.Rekao sebi nastavicu ali evo do dana danasnjeg ne odgledah,moracu da nadjem vremenas odlicna je.

Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2022 u 14:24
Dok ja pa nikako da je počnem makar, verujem da je dobra serija. Avaj, Breaking Bad nisam mogao dočekati da se završi, koliko god dobra bila, prosto je i u to malo sezona počela da me zamara, bila bi mi čak i bolja da je makar 10-15 epizoda manje bilo. Tako da prosto nisam bio spreman na spin-off tada kada se pojavio (potom mi se život iskomplikovao), doći će na red, ima dana. Thumbs Up

Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2022 u 18:08
Serija je odlicna, zbog glavnog glumca.Ima covek neku sasavu harizmu, pa to ti je.

Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2022 u 21:12
Serija je otkazana, 6. sezona će biti poslednja Wink

-------------

Objavio: Mizi
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2022 u 20:01
Prva sezona - nije loša, onako.
Druga sezona - malo bolja.
Treća sezona - mnogo bolja.
Četvrta sezona - mnogo, mnogo bolja.
Peta sezona - tek treba da gledam.

Smile

Datum objave: 28.Travanj/Apr.2022 u 20:08
Evo i ja odgledah, za sada, prvu sezonu druga Saula. 

Standardno je moglo i kraće, no pitko je sve ipak. Saul-a sam, na sreću ili nesreću, gotovo zaboravio u njegovoj roli u Breaking Bad seriji pa mi je sve u najvećoj meri relativno sveže i novo. Pravnički svet mi je odbojan, iz neke pete priče sam potpuno, no Jimmy, Saul kako već, ima nešto čuburskog ili hajde, balkanskog šmeka, naročito situacije u koje da li upada ili u koje svesno srlja LOL Ignorišući to sve što mi je daleko, advokatsko, mogu se komotno prepustiti našem junaku kao čoveku, njegovim snovima, bolu, impulsu, što mi, verujem, može doneti užitak i u sezonama koje me, bože zdravlja, čekaju. Zapravo već brodim drugom sezonom. 

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2022 u 19:46
Peta sezona odgledana i odlična je!
Hvala prevodiocima, nadam se da će šesta sezona doneti nova uzbuđenja!

Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2022 u 00:41
Jedva čekam kraj serije, ovo je mučenje koliko je loša šesta sezona, samo jedna epizoda je bila uzbudljiva, i to ona što je režirao glavni i odgovorni Vins Giligen.

Objavio: Telegon
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2022 u 22:51
Savršeno. Serija je bila izuzetna od početka do kraja, dajući novu dimenziju starim likovima iz Breaking Bad univerzuma, ali i dodajući nove sjajne likove. Malo je serija u kojima ništa ne škripi ni malo, već je sve savršeno - gluma (pogotovo), scenario, režija...

Iako uvek može da se nađe zamerki, serija je isuviše dobra da bi bili sitničavi. Lična ocena: 10/10.

Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2022 u 02:03
Napokon kraj.
Najbolja mi je bila peta sezona.
Volim likove iz BB univerzuma, ali se nadam da neće više ni o kom liku snimati posebnu seriju.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2022 u 00:22
Malo sam ponovio i cetrvtu i petu sezonu BB,  i odgledao zatim poslednje epizode 6 sezone, mogu da kazem da je odlicna serija u celini,  manje me zamarala od BB, i kao sto sam vec naveo jedna od omiljenijih serija u poslednjih petnaestak godina.

Datum objave: 10.Rujan/Sep.2022 u 19:20
Krenuh sa S06.Prve dve epizode.Malo je ovakvih bisera, gde svaki kadar, svaki dijalog konzumno klizi.

Datum objave: 19.Rujan/Sep.2022 u 17:42
I to bi jel, bio kraaaj.Drugacije verovatno nije ni moglo biti.Ipak je Dzimi previse zasrao u zivotu.Dok se blizilo finale, nekako sam imao osecaj da mi sve vise pada ta neka tenzija.Kako je moralo, tako se i zavrsilo.Krajnji utisak=vrhunska serija.Bas kakve volim.Glavni glumac ALAL VERA.Hvala na svim prevodima.

Objavio: osman2510
Datum objave: 20.Rujan/Sep.2022 u 13:20
Za razliju od BB, ova serija je mnogo suptilnija.
U centru pažnje je naizgled, pohlepni sporedni "kriminalni" advokat iz BB,
ali serija istražuje psihološke aspekte korena njegove transformacije.
Bit serije zapravo nije rat kartela i ubijanje, ono je samo sporedna stvar, odnosno posledice toga.
Ovo je zapravo ljubavna priča čoveka sa iskrenim i dobrim namerama,
kojeg prati njegova prošlost kao mladog prevaranta, ali koji sve vreme želi da se promeni
i da učini razliku u životu, čineći pritom svog starijeg brata, uglednog advokata starog kova, ponosnim.
I upravo taj komplikovani odnos sa bratom, bratova osuda i nedostatak uzajamnog poverenja i podrške je zapravo "senka iliti omča oko njegovog vrata", koja ga uvek vraća njegovom starom načinu života i navikama, te čini bratovo pretskazanje istinitim. 
Po mom skromnom mišljenju, ovo je najbolja serija svih vremena, pa samim tim i od originala aka BB.

-------------
لا إله إلا الله محمد رسول ا

Objavio: klass
Datum objave: 20.Rujan/Sep.2022 u 15:11
Originalno postovano od strane osman2510 osman2510 piše:

.....................................................................................................................
kojeg prati njegova prošlost kao mladog prevaranta, ali koji sve vreme želi da se promeni
i da učini razliku u životu, čineći pritom svog starijeg brata, uglednog advokata starog kova, ponosnim.

Izvini ali kada se vec komentarise, ako bi malo pojasnio...Kakvu transformaciju pominjes? Bitanga bio, bitanga ostao do samog kraja. U sta se transformisala bitanga s' pocetka? Pa u bitangu, samo drukcije obucenu i drukcije nazvanu - Nije Dzimi, sad je Sol. I tu je sva razlika.

Kakve dobre namere? Kako to on zeli da se promeni? Ta bitanga, taj olos...njemu je sve nudjeno, da radi u uglednoj firmi, da bude posten covek, da zivi normalan zivot sa mogucnoscu da napreduje samo tako, a olos ne moze da pobegne od sebe, od svoje prave prirode, bezi od svega, usput unistavajuci coveka koji ga je ipak postovao, unistava, tj. stvara od svoje devojke - supruge bitangu i olos kao sto je on sam i ozvanicava svoju karijeru bitange svojom advokaturom, novim imenom koje mu i dolikuje i stice ugled tamo...medju ljudima sa one strane, i to ga cini ponosnim. 

Serija, onako...Nisam hteo da je gledam ali povucen raznim pozitivnim utiscima, odgledah je. Kako sam izdrzao onu tesku glupost od prve, pa i druge sezone, nemam pojma...Kasnije se malo popravila i moze da se gleda ali je ipak nikome ne bih preporucio.

Ocena 6.

Datum objave: 20.Rujan/Sep.2022 u 16:14
Originalno postovano od strane klass klass piše:

Izvini ali kada se vec komentarise, ako bi malo pojasnio...Kakvu transformaciju pominjes? Bitanga bio, bitanga ostao do samog kraja. U sta se transformisala bitanga s' pocetka? Pa u bitangu, samo drukcije obucenu i drukcije nazvanu - Nije Dzimi, sad je Sol. I tu je sva razlika.

Kakve dobre namere? Kako to on zeli da se promeni? Ta bitanga, taj olos...njemu je sve nudjeno, da radi u uglednoj firmi, da bude posten covek, da zivi normalan zivot sa mogucnoscu da napreduje samo tako, a olos ne moze da pobegne od sebe, od svoje prave prirode, bezi od svega, usput unistavajuci coveka koji ga je ipak postovao, unistava, tj. stvara od svoje devojke - supruge bitangu i olos kao sto je on sam i ozvanicava svoju karijeru bitange svojom advokaturom, novim imenom koje mu i dolikuje i stice ugled tamo...medju ljudima sa one strane, i to ga cini ponosnim. 

Serija, onako...Nisam hteo da je gledam ali povucen raznim pozitivnim utiscima, odgledah je. Kako sam izdrzao onu tesku glupost od prve, pa i druge sezone, nemam pojma...Kasnije se malo popravila i moze da se gleda ali je ipak nikome ne bih preporucio.

Ocena 6.

Čovek sve objasnio, jer razmišlja u beta režimu.

Objavio: osman2510
Datum objave: 20.Rujan/Sep.2022 u 21:03
Originalno postovano od strane klass klass piše:

Originalno postovano od strane osman2510 osman2510 piše:

.....................................................................................................................

Ocena 6.

Drug, ali plašim se da nisi pratio radnju od početka.
Kao dečak, Džimi je uvideo da su većina ljudi ovce, a najveća od njih je bio njegov otac.
Bio je mezimac u porodici, dok je Čak studirao i nije imao pravu sliku o njemu. Nije on potkradao oca zato što je hteo, već onako pomalo, po potrebi, samo zato što nije mogao da ga promeni.
U takvoj okolini, odrastao je kao ulični prevaranti, ali žena je prevarila njega, pa se "pokakio" kroz prozor auta lika koji mu tresnuo ženu. Nažalost, tu su bila dva deteta, pa je bio označen kao seksualni prestupnik.
Čak ga je izvadio iz zatvora uz obećanje da će da se popravi.
Zaposlio ga je da raznosi poštu u njegovoj firmi. Obzirom da je bio dobar u komunikaciji s ljudima svi su ga voleli.
Tu je upoznao ljubav svog života, koja je takođe raznosila poštu, ali firma joj je platila pravni fakultet.
Džimi nije imao nameru da studira pravo, a ni toliko novaca, ali je tajno upisao večernju školu prvenstveno zbog devojke, a i da dokaže bratu da i on može da bude dostojan njihovog prezimena.
Kada je pored posla uspeo da položi za advokata, najviše je zadivio devojku, koja je jedina videla dobro u njemu, kao i većina zaposlenih u firmi, za razliku od brata koji to video kao pretnju, "otimačinu" i ruganje onoga što on najviše (jedino) voli i poštuje - PRAVO.
Tada se povećava, odnosno kulminira bratova ljubomora i on na sve načine opstruira njegov rad.  
Ali u tom trenutku, Džimi se zaista promenio i samo je želeo zajedno da radi sa Kim.
Naravno, stranputice, spoticanje, nepravda, bratove spletke su te koje su ga izbacivale sa pravog koloseka, pa se svako malo služio "svojim drugim darovima" i išao prečicama, kako bi opstao u društvu, odnosno održao se iznad vode. Sve to ga je odvelo daleko od poštenja i pravde, pa je upao u duboke vode kriminala, odnosno sve do meksičkog kartela.
Džimi je shvatio da ne može da prosperira u društvu snobova, koji ga ne smatraju dostojnim prezimena, te je u cilju stvaranja sopstvene reputacije, vratio se svom starom pseudonimu Solu Gudmanu. Naravno, nije želio da mu iko bosuje, jer toga je već imao pun k...c od strane Čaka,
hteo je da to radi "na svoj način" i zaista je bio dobar u tome. On je taj koji je pokrenuo parnicu protiv staračkih domova, koju mu je brat oteo.
Nakon dešavanja u prvom delu 6. sezone i tragične prevare Hauvarda, Kim je shvatila da je prešla meru i pobegla, dok je on ostao povređen. Tada se konačno promenio u kriminalnog advokata iz BB.
Dakle, iako je isticao da mu je samo bitan novac, zapravo je samo težio ljubavi i priznanju,
ali tu povređenost, kako od strane brata, tako i od napuštanja voljene, vešto je krio.  
Nakon nesretnih dešavanja iz BB, dobio je novi, ali dosadan identitet, barem u odnosu na njegove sposobnosti, ali koji bi zadržao da ga ljubav, tj. odbijanje nisu vratile starom putu.
Na kraju, u sudnici i prisustvu voljene, konačno je otvorio dušu, svestan posledica, ali slobodnog uma.
I ako je iko poštovao Džimija, bila je to Kim i niže rangirane kolege u HHM, kasnije i Hauvard, koji nije više hteo da izgleda kao kreten i Čakova marioneta, ali bilo je već malo kasno.
Čak nikada nije toliko ni voleo, a pogotovo poštovao Džimija,
dok Džimi ne samo da je neizmerno voleo, već se i ugledao na njega u profesionalnom smislu.
Nazvati tek tako talentovanu, vrijednu i ambicioznu osobu običnim ološem i bitangom, koji je od supruge napravio isto, može samo neko neko ko uopšte nije gledao, obraćao pažnju ili nije shvatio bit serije. 

P.S.
Kroz flašbekove i odnos s majkom, jasno se vidi da je Kim oduvek imala kriminalne tendencije. 

-------------
لا إله إلا الله محمد رسول ا

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk