| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Before the Devil Knows You're Dead (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Before the Devil Knows You're Dead (2007)Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2020 u 09:58 |
|
Šta se dogodi kad naizgled, rutinska pljačka juvelirnice pođe po zlu? Odlična triler-drama Sidnija Lameta o disfunkcionalnoj porodici u okviru koje po stepenu idiotizma, prednjače dva brata (jedan propalitet, drugi podmukli heroinski ovisnik). Iako će vas veliki broj, prilično živopsinih likova naterati da se povremeno i nasmejete, ostaje činjenica da se radi o ozbiljnoj drami sa veoma potresnim momentima. U glavnim ulogama briljiraju Philip Seymour Hoffman, Ethan Hawke, Albert Finney a naročito ovaj prvi kojem je uloga ovisnika o heroinu legla k'o kec na deset (zlobnici će reći, šta on tu ima da glumi to mu je prirodno okruženje).
![]() Ažurirao bgvracar - 25.Prosinac/Dec.2020 u 10:38 |
|
![]() |
|
protectore
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2020 u 16:56 |
|
Odlican,mracan triler. Gledao 2 puta. Ne mogu da vjerujem da ovaj film nema vise postova.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2020 u 17:04 |
|
Odličan film.
Filip Simor Hofman (1967-2014) i Itan Hok u punom sjaju. Albert Fini - odličan. Film za preporuku. * uloženo (čak) 18 miliona, zarađeno 25 miliona $. #protectore: isto. Mada mislim da sam/smo ga pominjali više puta u drugim temama. |
|
![]() |
|
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2025 u 13:01 |
|
prije svega, ovo nije film za svakoga. tko ne podnosi izuzetno depresivne filmove temeljene na realnosti ili dnu dna američkog sna, bolje da preskoči. ja sam pogledo, ali mi je iskreno žao.
Inače, režija, gluma i muzička podloga su vrhunski. o nekim stvarima u scenariju bi se dalo raspravljati.
sve u svemu sa tehničke/umjetničke strane gledano, vrhunsko ostvarenje. za onu ostalu stranu sam već gore napisao.
|
|
![]() |
|
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2025 u 13:07 |
|
zaboravio... ima jedna vizualna stvar u filmu koja izgleda odlično. neću napisat koja.
|
|
|
Aaa?
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2025 u 17:10 |
|
Kakva je to glumčina, Philip Saymour Hoffman tj, gre'ota za njega.
Odličan film, eto i u poznim godinama Lumet nije mogao da promaši. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |