Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Australia (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Australia (2008)

Australia

Australia (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Australija

Godina:

2008

Žanr:

drama, ljubavni, avantura, ratni

Trajanje:

165 min

Režija:

Baz Luhrmann

Scenarij:

Stuart Beattie
, Richard Flanagan
, Ronald Harwood
, Baz Luhrmann

Glavne uloge:

Bryan Brown
  >  King Carney
Shea Adams
  >  Carney Boy #3
Ray Barrett
  >  Ramsden
Tony Barry
  >  Sergeant Callahan
Damian Bradford
  >  Constable #1
Lillian Crombie
  >  Bandy Legs
Max Cullen
  >  Old Drunk
Essie Davis
  >  Cath Carney
Arthur Dignam
  >  Father Benedict
Eddie Baroo
  >  Bull
Nathin Art Butler
  >  Carney Boy #1
Tara Carpenter
  >  Essential Services Woman
Rebecca Chatfield
  >  Magarri's Niece
Michelle Dyzla
  >  Hairdresser
Jamal Sydney Bednarz
  >  Mission Boy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Australia (2008)
    Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2009 u 16:05
Nicole Kidman 'propala u sjedalo' na premijeri filma 'Australije'

Trebao je to biti blockbuster koji bi dao zamah australskom turizmu. Jer, na kraju krajeva, kad imate Nicole Kidman na svojoj strani, teško nećete uspjeti u svijetu filma. Ali upravo se ovo dogodilo. Prema mišljenju poznate glumice, 50 milijuna funti težak film 'Australija' potpuni je promašaj.

Tijekom intervjua za jednu australsku radio-postaju, Kidman je rekla da je propala u sjedalo od sramote tijekom premijere filma u Sydneyu. U navedenom ostvarenju, australska glumica igra ulogu engleske aristokratkinje koja se zaljubljuje u kauboja (Hugh Jackman) tijekom tjeranja stoke preko kontinenta. 'Pogledala sam svoga supruga ( country pjevača Keitha Urbana ) i pitala ga čemu služim u tom filmu. Ipak, moram reći da su Hugh Jackman i Brandon Walters , 11-godišnji dječak koji glumi Aboridžina, prekrasno odradili svoje uloge. Ja se, nažalost, jednostavno ne mogu osjetiti u tom filmu.'

Kidman je u nastavku interviewa rekla da je praktički odmah nakon premijere pobjegla iz Australije. 'Posjetila sam svoju sestru i obitelj, zatim smo otišli do Keithovih, te smo odmah krenuli na avion!', izjavila je glumica.

Kidman, nažalost, nije jedina kojoj 'Australija' nije sjela. Kritika je sasjekla njenu glumu na filmu, te isti nije baš suviše dobro prošao u SAD-u. Zanimljivo je da poznata glumica rijetko gleda svoja ostvarenja nakon što ih snimi, ali obećala je da redatelju Bazu Luhrmannu, s kojim je snimila uspješan 'Moulin Rouge', da će se pojaviti na premijeri. Kidman već duže vrijeme najavljuje pauzu, te se nada novoj pridošlici u obitelji.

Izvor: Večernji list
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2009 u 01:01
Jedva čekam da pogledam ovaj film, baš zbog mnogobrojnih loših kritika... Takođe, ono što i mene brine pre nego što pogledam film jeste : Baz Luhrmann! Videćemo...
Na vrh
sole12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sole12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 03:12
Film nije los malo je razvucen,kao da je nedovrsen al nije promasaj. Al cemu toliko precenjivanje Nikol kad smo svi svesni da je ona glumica ispod proseka,uostalom nije najbitnije sta je ona rekla
Na vrh
woody View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj woody Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 02:37
Film ko film nije nešto specijalno. Ipak je malo predug, ali ono što je mene oduševilo su pejzaži i scenografija, a možda je to zbog toga što sam gledao kingben verziju, a on uvijek doradi malo boje i kontrast.LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 02:57
doooooooooosaaaaaaaaaaaadnooooooooooooooooo.......... aaaaaaaaa.....
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 03:12
Meni je odlican!!!
Pa naravno da je razvucen kada traje oko
2 sata i 37 minuta..
Ne znam.. ali ispade da svi jaki filmovi sada odjednom
lete u djubre a svi smo se pokidali da skinemo i Wanted i ovaj i ko zna sta vec i sad je sve BZV.
Pa ajde onda da komentarisemo neke stare tipa The Godfather..
Mislim,
No Comment.

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 03:23
Imam odlicnu .mkv kopiju ovog filma, izgleda vizualno impresivno na kratki pogled, a sto se tice price, o tom kad stignem odvojit toliko vremena da pogledam film... :)
Na vrh
dijana-antic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dijana-antic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 20:45
Preporuke za ovaj film.
Na vrh
dijana-antic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dijana-antic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 23:13
Odlicni kadrovi. Lep je za gledati.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 00:16
Solidan ratni film. Slažem se, odlični kadrovi. Vredi pogledati.    

* ja bih pre stavio neku britanku/engleskinju za glavnu žensku ulogu umesto Nikol Kidman, ali šta je tu je. Tad je valjda još bila gospođa Kruz.    

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.