Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Atomic Blonde (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Atomic Blonde (2017)

Atomic Blonde

Atomic Blonde (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Atomska plavuša

Godina:

2017

Žanr:

misterij, akcija, triler

Trajanje:

115 min

Režija:

David Leitch

Scenarij:

Kurt Johnstad
, Antony Johnston
, Sam Hart

Glavne uloge:

Charlize Theron
  >  Lorraine Broughton
John Goodman
  >  CIA Agent
Attila Árpa
  >  Border Guard
Daniel Bernhardt
  >  Soldier
Toby Jones
  >  Gray
Eddie Marsan
  >  Spyglass
James McAvoy
  >  David Percival
Bill Skarsgård
  >  Merkel
Sam Hargrave
  >  Gascoine
Sofia Boutella
  >  Sandrine
Jóhannes Haukur Jóhannesson
  >  Yuri Bakhtin (as Jóhannes Jóhannesson)
Martin Angerbauer
  >  East German Guard #2
Roland Møller
  >  Beckmentov
Daniel Hargrave
  >  Sniper

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 15:25
Film je ok ali je malo više sumoran i mračan pa ne preporučujem da se gleda uveče jer će vas totalno uspavati.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2017 u 23:25
Treba pogledati , ali realno film nije nista posebno.
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2017 u 00:41
Nisam oduševljen, očekivao sam više. Ovo je jedan od onih filmova, ako ih pogledate ili ne, na istom ste.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:14
Da li sam video onda onu "članak" temu gde se pisalo o filmu..no hajde da ne zvrji prazna ova...

Film je rasut na sve strane, svašta se može videti i čuti...isprazan je, no mjuza je sjajana, glumice prelepe, akcija mahom odlične koreografije, ambijent zna biti dobar...no opet mi je osatla kakva praznina po odgledanom, stvarno je moglo to i malo drugačije...bilo ozbiljnije, bilo potpuno blesavo, ovako kako je postavljen...šta znam. No hej, ne fali akcije i ona izgleda dobro, nekada i to bude dovoljno ako ne dobro ili odlično.

Na vrh
tromi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tromi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2017 u 23:57
cudakMuzika 10   Film tako-tako 6 .Što neko reče u svom komentaru "film za nedeljno popodne "

Na vrh
UroshP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj UroshP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2018 u 18:59
Meni je ovo odlično.Uspeli su da dočaraju kraj 80-ih.Plus vrhunski soundtrack 9/10.
Na vrh
DJIKI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJIKI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 15:36
Tja, ja volim Ledenu Kraljicu Šarliz. Zato što odradi posao pošteno, uvek je uverljiva, i kao monstrum, i kao jednoruki pobesneli Maks i kao vrhunski kradljivac... Mislim, jasno je da ona ni u snu ne može da istaba onolike opasne likove, ali ovo je film za jednokratnu popodnevnu zabavu, što lepo rekoše ljudi, upakovan u intrigantno mesto i vreme, pažljivo stilizovan, bez umetničkih pretenzija, špijunska "nemoguća" akcija + sjajna muzika, pa ko voli...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2018 u 00:38
Neko ko je video da Charlize Tjeron igra jednu od glavnih uloga potrčao je u bisokop da gleda ovaj film. Neko ko je video u trejleru Charliye u vtućo sceni sa osobom istog pola isto je potrčao u bioskop. Neko ko voli d se puca, puca, i da se puca, potrčao je u bioskop. Neko ko je video da igra i James McAvoy, potrčao je u bioskop. Neko ko je video ime režisera David Leitch-čije ime inače nije kreditovano za John Wick, potrčao je u bioskop. Tema cold war, takođe ko je fan toga da potrči u bioskop. Ali... I zo jedno veliko ALI... Vredi li ovaj film svega toga? Pa dodati i sporedne John Goodman i čudni omaleni Tonz Jones, pa ni to nije izbuklo ovaj film, barem moje mišljenje. Pa i Eddie Marsan nije uspo spasiti ovaj eksperimenz. A pojavljivanj glumaca kao npr.Bill Skarsgard, Til Schweiger, Daniel Bernhardt ili Roland Moller, skoro pa neprimetni, osom možda poslednjeg pomenutog Danca koji je ipak i imao neku ulogu. U najavi je 2 deo. Ako ništa, ne može biti loš kao ovaj, mada ko zna. Ikreno, loše, baš loše.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2018 u 00:40
E, da. Ima nešto OK u filmu, muzika.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2018 u 08:12
Uz sjajnu muziku i ako se ovaj film definiše kao parodija na akcione špijunske filmove, e to bi bio pun piogodak
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.