Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Apostle (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Apostle (2018)

Apostle

Apostle (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, misterij, fantazija, triler, horor

Trajanje:

130 min

Režija:

Gareth Evans

Scenarij:

Gareth Evans

Glavne uloge:

Richard Elfyn
  >  Charles
Paul Higgins
  >  Frank
Mark Lewis Jones
  >  Quinn
Rhian Morgan
  >  Inn Keeper
Sharon Morgan
  >  Her
Ross O'Hennessy
  >  John the suspicious one
Dan Stevens
  >  Thomas Richardson
Rhys Meredith
  >  Man #2
John Norton
  >  Man #3
Gareth Pierce
  >  Man #1
Lucy Boynton
  >  Andrea
Catrin Aaron
  >  Elaine
Elen Rhys
  >  Jennifer
Ioan Hefin
  >  Bell ringer
John Weldon
  >  Lonely Passenger
Owain Gwynn
  >  Townsman
Stuart McNeil
  >  Rifleman Guard
Annes Elwy
  >  Sinead
Kristine Froseth
  >  Ffion
Blake Ridder
  >  Rebel Leader
Juke Hardy
  >  Harry's Guard
Pino Maiello
  >  New Arrival

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Apostle (2018)
    Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2018 u 01:03
Prijevod je uradio MaurinhoRi 👍
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2018 u 16:22
Dobar !
Na vrh
inge666 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj inge666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2018 u 19:12
Odličan film baš mi se svidio.Gareth Evans je sjajan redatelj.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2018 u 23:04
Mene je bas iznenadio , naravno pozitivno !
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2018 u 04:45
Rdnja filma definitivno nije smjestena u srednji vijek...
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2018 u 07:39
1905g, početak XXst...Namjerno ili ne, stavio je radnju pred sam početak Novoga doba. Vrijeme kada umiru stari bogovi...Službeno Srednji vijek je samo do 15 st. No ono poslije se može s pravom nazvati Mračno doba.. Ovaj film je smješten u mračno doba, ako ne pojmovno u Srednji vijek...
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2018 u 07:54
Razumijem sta si mislio. Ja volim filmove sa tematikom iz srednjeg vijeka i ocekivao sam to. Onda na samom pocetku vidim voz i razocaram se. Film je u svakom slucaju jedan od boljih horora u poslednje vrijeme i nije mi zao sto sam ga gledao. Pozdrav!
Na vrh
zeki022 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zeki022 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2018 u 20:42
dobar
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2018 u 20:50
moglo je to bolje, jače i strašnije. no, sve u svemu, ok je. Dan Stevens - "Legion dečko" odradio kako spada.
Na vrh
Boxter7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxter7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2018 u 21:49
Nesto fali filmu definitivno. Ne mogu da kazem da je los ali nedovoljno kvalitetan.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2018 u 11:45
Baš sam se veselio ovom filmu, ali nažalost, ostao sam poprilično razočaran.
Na vrh
TheMancic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheMancic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2018 u 12:34
Odlican film!
Na vrh
alex-din View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alex-din Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2018 u 23:26
Prilično čudno skockan film, ne zbog milion puta prežvakane tematike i priče, već pre svega zbog načina na koji sve nekako funkcioniše, dok se ne saplete o sopstvene noge i tresne na nos (i tako više puta). 

Sa jedne strane je zadovoljavajuće teška atmosfera, ambijent, gluma par glavnih likova i eksplicitno nasilje. Sa druge je loš izbor glavnog glumca (Den Stivens je dobar sam po sebi, ali bolno preglumljuje i štrči gotovo u svakoj sceni), pogubljena priča, nespretno poigravanje para-religijskim motivima (do nivoa farse), da bi se sve pri kraju pretvorilo u (ne nužno uvek lošu, ali ipak) papazjaniju Diabla, Witchera, Silent Hilla, Jiggsawa i ko zna čega sve ne... 

Sa treće strane, s obzirom da je režirao Garet Evans od svih ljudi (čuven po Raid filmovima), nekakao i može da se progleda kroz prste, ali ceo taj vajb velškog horor-folklora na prelazu dva veka je mogao biti mnogo sadržajniji i kompaktniji.
Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2018 u 09:02
U moru dosadnih filmova koji su se pojavili u poslednjih par nedelja, ovaj bar nije dosadan. Mogao je biti ipak mnogo bolji film, ali sve u svemu nije loš.
Na vrh
senad1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senad1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2018 u 13:46
Slažem se da je film interesantan i da je jedan od boljih u zadnje vrijeme. Čini mi se da je malo kraći da bio jo bolji.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2018 u 14:28
Slazem se sa senadom. Da je barem pola sata kraci, ali i u svakom slucaju, odlican film. Kako glavni lik cacka sve dublje, tako postaje sve napetije i atmosfera postaje napetija. Vjerovatno je to tako reziser i zamislio pa je film tako dug. (barem za horor/triler)
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 20:28
Dobar film.Hvala na prevodu
Na vrh
plazov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj plazov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2018 u 00:13
Potpuno se slazem sa komentarom alex-din-a zato sto je ovaj film zaista iz neke zanimljive pozicije otisao u neku neverovatnu fantaziju istovremeno bolno potkrepljenu preteranom i nerealisticnom glumom glavnog lika i neverovatnim i neskladnim postupcima ostalih likova. Ono sto je moglo biti dobar triler postalo je neka fantazija bez cija. Na trenutke je gluma bila neuverljiva, a uloga statista je bila katastrofalna, narocito kad su u pitanju bili glavni trenuci koji su nesto znacili u filmu. Sve u svemu, bio am razocaran na kraju, i mada sam gledao celi film, koji ima neki sarm, imam utisak da nije vredno gledati ga zbog mnogih nedoslednosti i propusta. Dao sam mu ocenu 5, a kod mene je 6 prolazna.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2018 u 21:39
Prespor,predug,konfuzan i zamoran.
Na vrh
nikolastojcic11 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikolastojcic11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2018 u 19:45
celo vreme nesto cekas i onda , nista.Zali boze para koje su ulozene.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.