Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Apostle (2018)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=90861
Datum ispisa: 06.Srpanj/Jul.2026 u 02:12
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Apostle (2018)
Objavio: titlovi.com
Tema: Apostle (2018)
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2018 u 01:03
Prijevod je uradio MaurinhoRi 👍

Odgovori:
Objavio: Freak37
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2018 u 16:22
Dobar !

Objavio: inge666
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2018 u 19:12
Odličan film baš mi se svidio.Gareth Evans je sjajan redatelj.

Objavio: Freak37
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2018 u 23:04
Mene je bas iznenadio , naravno pozitivno !

Objavio: arzak
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2018 u 04:45
Rdnja filma definitivno nije smjestena u srednji vijek...

Objavio: robin12345
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2018 u 07:39
1905g, početak XXst...Namjerno ili ne, stavio je radnju pred sam početak Novoga doba. Vrijeme kada umiru stari bogovi...Službeno Srednji vijek je samo do 15 st. No ono poslije se može s pravom nazvati Mračno doba.. Ovaj film je smješten u mračno doba, ako ne pojmovno u Srednji vijek...

Objavio: arzak
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2018 u 07:54
Razumijem sta si mislio. Ja volim filmove sa tematikom iz srednjeg vijeka i ocekivao sam to. Onda na samom pocetku vidim voz i razocaram se. Film je u svakom slucaju jedan od boljih horora u poslednje vrijeme i nije mi zao sto sam ga gledao. Pozdrav!

Objavio: zeki022
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2018 u 20:42
dobar

Objavio: ameo02
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2018 u 20:50
moglo je to bolje, jače i strašnije. no, sve u svemu, ok je. Dan Stevens - "Legion dečko" odradio kako spada.

Objavio: Boxter7
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2018 u 21:49
Nesto fali filmu definitivno. Ne mogu da kazem da je los ali nedovoljno kvalitetan.

Objavio: bokidante
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2018 u 11:45
Baš sam se veselio ovom filmu, ali nažalost, ostao sam poprilično razočaran.

Objavio: TheMancic
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2018 u 12:34
Odlican film!

Objavio: alex-din
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2018 u 23:26
Prilično čudno skockan film, ne zbog milion puta prežvakane tematike i priče, već pre svega zbog načina na koji sve nekako funkcioniše, dok se ne saplete o sopstvene noge i tresne na nos (i tako više puta). 

Sa jedne strane je zadovoljavajuće teška atmosfera, ambijent, gluma par glavnih likova i eksplicitno nasilje. Sa druge je loš izbor glavnog glumca (Den Stivens je dobar sam po sebi, ali bolno preglumljuje i štrči gotovo u svakoj sceni), pogubljena priča, nespretno poigravanje para-religijskim motivima (do nivoa farse), da bi se sve pri kraju pretvorilo u (ne nužno uvek lošu, ali ipak) papazjaniju Diabla, Witchera, Silent Hilla, Jiggsawa i ko zna čega sve ne... 

Sa treće strane, s obzirom da je režirao Garet Evans od svih ljudi (čuven po Raid filmovima), nekakao i može da se progleda kroz prste, ali ceo taj vajb velškog horor-folklora na prelazu dva veka je mogao biti mnogo sadržajniji i kompaktniji.

Objavio: VLL72
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2018 u 09:02
U moru dosadnih filmova koji su se pojavili u poslednjih par nedelja, ovaj bar nije dosadan. Mogao je biti ipak mnogo bolji film, ali sve u svemu nije loš.

Objavio: senad1
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2018 u 13:46
Slažem se da je film interesantan i da je jedan od boljih u zadnje vrijeme. Čini mi se da je malo kraći da bio jo bolji.

Objavio: adm1r
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2018 u 14:28
Slazem se sa senadom. Da je barem pola sata kraci, ali i u svakom slucaju, odlican film. Kako glavni lik cacka sve dublje, tako postaje sve napetije i atmosfera postaje napetija. Vjerovatno je to tako reziser i zamislio pa je film tako dug. (barem za horor/triler)

-------------

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2018 u 20:28
Dobar film.Hvala na prevodu

Objavio: plazov
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2018 u 00:13
Potpuno se slazem sa komentarom alex-din-a zato sto je ovaj film zaista iz neke zanimljive pozicije otisao u neku neverovatnu fantaziju istovremeno bolno potkrepljenu preteranom i nerealisticnom glumom glavnog lika i neverovatnim i neskladnim postupcima ostalih likova. Ono sto je moglo biti dobar triler postalo je neka fantazija bez cija. Na trenutke je gluma bila neuverljiva, a uloga statista je bila katastrofalna, narocito kad su u pitanju bili glavni trenuci koji su nesto znacili u filmu. Sve u svemu, bio am razocaran na kraju, i mada sam gledao celi film, koji ima neki sarm, imam utisak da nije vredno gledati ga zbog mnogih nedoslednosti i propusta. Dao sam mu ocenu 5, a kod mene je 6 prolazna.

Objavio: chiba
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2018 u 21:39
Prespor,predug,konfuzan i zamoran.

Objavio: nikolastojcic11
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2018 u 19:45
celo vreme nesto cekas i onda , nista.Zali boze para koje su ulozene.

Objavio: Black Raven
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2019 u 15:15
Malo spor, ali veoma zanimljiv i napet film. Vredi pogledati, ocena od mene 7,5/10

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2019 u 23:00
Nije lose ali nema tu one snage.Nego kad ce Merantau 2?

Objavio: protectore
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2020 u 19:22
Po meni, previše zbrčkano i nezadovoljavajuće.
Zao mi je, film je dobro krenuo ... mistična pojava glavnog lika (Punisher), mračna atmosfera (Shutter Island), osveta u najavi ali ... najviše je bilo drame a završilo se neukusnom fantazijom. Thumbs Down

Objavio: beogradski
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2022 u 20:08
Slazem se sto je protectore napisao

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2022 u 22:19
Nesto mi nije ostao u secanju, pocetka se secam i glavnog glumca, ali tad je ukupan utisak bio korektan, i to je to.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk