Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ANKETA - Najlošiji film u 2010. godini
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ANKETA - Najlošiji film u 2010. godini

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Koji je po vama najlošiji film u 2010. godini
Izbor Glasova Statistika ankete
0 [0,00%]
0 [0,00%]
1 [5,56%]
3 [16,67%]
2 [11,11%]
2 [11,11%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
2 [11,11%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
1 [5,56%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
1 [5,56%]
3 [16,67%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
3 [16,67%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ANKETA - Najlošiji film u 2010. godini
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2011 u 23:53
Neko pod pojmom "najlošiji film" podrazumeva najmanje kvalitetno, kreativno, smisleno i sl. ostvarenje, za nekoga će to biti film koji možda i nije toliko objektivno loš, koliko je izneverio uložena očekivanja, neko će to meriti po nekom trećem kriterijumu...
U svakom slučaju, svako ima pravo da glasa za jedan film za koji smatra da je najlošiji u protekloj, 2010. godini.
Lista je kreirana naspram iskazanih stavova u dosadašnjim temama i biće podložna promenama ukoliko to bude potrebno. Možete u odgovoru navesti i film koji nije na listi, ali u svakom slučaju se glasa samo za jedan film.

Ažurirao novy78 - 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:24
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2011 u 23:55
Tesko, tesko....ali glas je otisao za Vampires Suck
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:04
Vampires Suck definitivno
Na vrh
MakaAFC View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MakaAFC Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:19
The Last Airbender bez konkurencije. Inace 2012 je film iz 2009 ako se ne varam.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:21
Ne varaš se, ispravljeno je Thumbs Up
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:40
Killers, The A-Team,  Resident Evil - Afterlife

Ta su mi tri najlošija filma u 2010 g. Ali ipak sam dao glas za Killers...Stvarno je film GROZAN, i u njemu nisam našao niti jednu pozitivnu stranu...Ove ostale nisam gledao, ali vjerujem da su lošiLOL
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 11:30
Resident Evil je imao bar dobar prevod i trudili su se oko efekata. LOL

Za Killers sam odmah u temi napisao da zaobilaze jer, što reče Outside, nema ništa pozitivno,
te je i moj glas otišao za Killers. Tongue

Ažurirao bagzi94 - 13.Veljaca/Feb.2011 u 11:30
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
morph.kuja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morph.kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 11:48
Iako, objektivno gledajući, Twilight vjerovatno nije najlošiji film iz ove konkurencije nisam mogao da ne glasam za njega zbog negativnog uticaja koji je ostavio na društvo poljuljano na intelektualnom nivou. Kao što reče Novi u prvom postu, svako ima svoj kriterijum.
"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 04:02
Glasao sam za Twilight jer se film kao i knjige pobija sa teorijom zdravog razuma u vezi vampira,vukodlaka i ostalih krvozednih bica,mislim totalno je idiotski da se devojka i vampir ljube na suncu,vukodlak koji nema ni jednu dlacicu po stomaku,specijalni efekti su im uradjeni kao usporeni Fles Munja...aroz 3 dela filma ne znam,dal sam video par kapljica krvi,plus onaj Robert Patison je bio kao izlizana traka samo sa jednom te istom facom i istim recima,znaci ova nazovi spisateljica koja je napisala Twilight Sagu je mnogo pateticna,samo patetika,patetika...A dobro je sto u Holivudu ima zdravog razuma pa su Twilight Eclipse uvrstali u najgore ostvarenje 2010-toj  kao i onaj mjuzikl Burlesque,pa onda Sex i Grad 2,zamislite Sex i Grad u Pustinji,idiotizam
A svi koji su glasali za Vampires Suck da je najgori film jesu u stvari fanovi Twilighta
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 04:05
Nevezano za Twilight, Vampires Sucks je teški shit od filma.
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 08:49

S ove liste sam pogledao:

The Last Airbender
Clash Of The Titans
Knight And Day
The A-Team
Hot Tub Time Machine

Sveo bih izbor najgoreg na prva dva, a definitivno biram Clash of the Titans. Otprilike kako sam i najavio. LOL

Moj je razlog taj da je, unatoč novijem izdanju, original bolji. Pa mi nema smisla remake koji se (moje mišljenje, naravno) ne uspijeva mjeriti niti s originalom, a kamo li s ostalim filmovima koji su izašli u istoj godini.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.