Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

ANKETA - Najlošiji film u 2010. godini

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=39510
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 15:59
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: ANKETA - Najlošiji film u 2010. godini
Objavio: novy78
Tema: ANKETA - Najlošiji film u 2010. godini
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2011 u 23:53
Neko pod pojmom "najlošiji film" podrazumeva najmanje kvalitetno, kreativno, smisleno i sl. ostvarenje, za nekoga će to biti film koji možda i nije toliko objektivno loš, koliko je izneverio uložena očekivanja, neko će to meriti po nekom trećem kriterijumu...
U svakom slučaju, svako ima pravo da glasa za jedan film za koji smatra da je najlošiji u protekloj, 2010. godini.
Lista je kreirana naspram iskazanih stavova u dosadašnjim temama i biće podložna promenama ukoliko to bude potrebno. Možete u odgovoru navesti i film koji nije na listi, ali u svakom slučaju se glasa samo za jedan film.

-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it

Odgovori:
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2011 u 23:55
Tesko, tesko....ali glas je otisao za Vampires Suck

-------------
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....

Objavio: Salvador
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:04
Vampires Suck definitivno

Objavio: MakaAFC
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:19
The Last Airbender bez konkurencije. Inace 2012 je film iz 2009 ako se ne varam.

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:21
Ne varaš se, ispravljeno je Thumbs Up

-------------

Objavio: outside
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:40
Killers, The A-Team,  Resident Evil - Afterlife

Ta su mi tri najlošija filma u 2010 g. Ali ipak sam dao glas za Killers...Stvarno je film GROZAN, i u njemu nisam našao niti jednu pozitivnu stranu...Ove ostale nisam gledao, ali vjerujem da su lošiLOL

Objavio: bagzi94
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 11:30
Resident Evil je imao bar dobar prevod i trudili su se oko efekata. LOL

Za Killers sam odmah u temi napisao da zaobilaze jer, što reče Outside, nema ništa pozitivno,
te je i moj glas otišao za Killers. Tongue

-------------
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.

Objavio: morph.kuja
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 11:48
Iako, objektivno gledajući, Twilight vjerovatno nije najlošiji film iz ove konkurencije nisam mogao da ne glasam za njega zbog negativnog uticaja koji je ostavio na društvo poljuljano na intelektualnom nivou. Kao što reče Novi u prvom postu, svako ima svoj kriterijum.

-------------
"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.

Objavio: cenobit
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 04:02
Glasao sam za Twilight jer se film kao i knjige pobija sa teorijom zdravog razuma u vezi vampira,vukodlaka i ostalih krvozednih bica,mislim totalno je idiotski da se devojka i vampir ljube na suncu,vukodlak koji nema ni jednu dlacicu po stomaku,specijalni efekti su im uradjeni kao usporeni Fles Munja...aroz 3 dela filma ne znam,dal sam video par kapljica krvi,plus onaj Robert Patison je bio kao izlizana traka samo sa jednom te istom facom i istim recima,znaci ova nazovi spisateljica koja je napisala Twilight Sagu je mnogo pateticna,samo patetika,patetika...A dobro je sto u Holivudu ima zdravog razuma pa su Twilight Eclipse uvrstali u najgore ostvarenje 2010-toj  kao i onaj mjuzikl Burlesque,pa onda Sex i Grad 2,zamislite Sex i Grad u Pustinji,idiotizam
A svi koji su glasali za Vampires Suck da je najgori film jesu u stvari fanovi Twilighta

Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 04:05
Nevezano za Twilight, Vampires Sucks je teški shit od filma.

-------------

Objavio: nitkov
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 08:49

S ove liste sam pogledao:

The Last Airbender
Clash Of The Titans
Knight And Day
The A-Team
Hot Tub Time Machine

Sveo bih izbor najgoreg na prva dva, a definitivno biram Clash of the Titans. Otprilike kako sam i najavio. LOL

Moj je razlog taj da je, unatoč novijem izdanju, original bolji. Pa mi nema smisla remake koji se (moje mišljenje, naravno) ne uspijeva mjeriti niti s originalom, a kamo li s ostalim filmovima koji su izašli u istoj godini.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk