Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alien: Romulus (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Alien: Romulus (2024)

Alien: Romulus

Alien: Romulus (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

119 min

Režija:

Fede Alvarez

Scenarij:

Dan O'Bannon
, Ronald Shusett
, Fede Alvarez
, Rodo Sayagues

Glavne uloge:

Ian Holm
  >  Rook (facial and vocal reference)
Daniel Betts
  >  Rook (facial and vocal performance)
Rosie Ede
  >  WY Officer
Annemarie Griggs
  >  Voice of MU
Robert Bobroczkyi
  >  Offspring
Viktor Orizu
  >  10-Year Old Punk #2
Soma Simon
  >  10-Year Old Punk #1
Isabela Merced
  >  Kay
Cailee Spaeny
  >  Rain Carradine
Trevor Newlin
  >  Xenomorph
David Jonsson
  >  Andy
Elemer Szatmari
  >  Lewd Dude

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2024 u 17:05
Pa ti onda ne gledaš ništa. Ne valja ti deda, ne valja ti unuk. Onda se u stvari slažemo da danas ne valja ništa.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2024 u 20:21
Nije ovo bas ni toliko los film, jesam komentarisao da je nista posebno a daleko bilo na nivou predhodnih iz fransize, bar do Alien 4,ali sta ocekivati posle maestralnih izvodjenaj stare ekipe glumaca, jos i price, ma svega itd itd , ali ipak kazem da je gledljiv film , mada hmmm...
Na vrh
robi75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2024 u 22:17
Teen filmic...po mom misljenju bas lose. Ugasio posle pola sata.
Na vrh
grobarko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grobarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2024 u 10:10
Jako, jako loše. Ljubitelj sam ALIENA, ali sam ovo jedva odgledao. Sve je već viđeno, ali je ovo i dosadno.
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2024 u 14:30
Nije problem u mladim glumcima, već u radnji koja je viđena u svakom predhodnom serijalu i znaš kraj unaprijed
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2024 u 21:16
Mene je film smorio...ima tu nekakvih scena ok...prvih pola sata mozete preskociti jer je razvlacenje....Fransizu Alien gledam bas zbog Aliena ali i zbog Sigurnie Viver...Jednostavno, sta je Helloween bez Jamie Lee Curtis ili sta je Alien bez Viverove...za mene promaseni filmovi....to su dva tela jedna dusa metaforicki receno..
Na vrh
skyspy111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skyspy111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2024 u 22:07
Prijateljski savjet , ustedite sebi vrijeme i preskocite ovo smece.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2024 u 01:05
Sve već viđeno, "studenti" zalutali i otišli na večeru. Ovo je kao kad neki novi bend svira cover starog, kultnog benda - i ne zvuči najprijatnije. Uz par ok scena, ali za zaborav sve skupa.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2024 u 02:28
Kao ogromni fan celog serijala, pre nego sto bilo sta kazem moracu ovo da pogledam jos jednom.Samo se plasim da ce to biti i poslednji put.
Na vrh
Hades View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hades Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2024 u 21:44
Na zalost u pripremi je nastavak romulusa...
Na vrh
dovedimolopovenavlas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dovedimolopovenavlas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2024 u 16:56
pa sad, srešće se zadnja dva filma romulus i covenant, videćemo šta će biti
Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2024 u 04:26
Mislim da smo zaključili da je ovaj film neukusan.
Na vrh
zoris View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2024 u 22:01
Loše!
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2024 u 00:13
Šta znam, odrastao sam uz Alien tetralogiju i s visine gledao na sve nedorasle joj derivate, ali meni ovo nije bilo loše.

Mislim da je bez veze porediti ovaj film sa bilo kojim od prethodna četiri, ovo je bilo podsećanje za one koji prate na času i upoznavanje za one druge. Uvod u novu franšizu prilagođenu mlađim generacijama i možda najava dugo očekivanog dolaska ksenomorfa na Zemlju.

Kao doprinos teorijama zavere primećujem sličnost ljudsko-ejlienovskog bastarda sa onim plavim nakazama od avatara, što najavljuje Džejmsa Kamerona, astronomski budžet i zabavu za svu dokonu decu ovog sveta.

Na vrh
jolydred View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jolydred Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2025 u 00:46
Alien 1 i Alien 2 i tu bih stao....sve ostalo su neki pokusaji. Romulus mi je slican Alien 4 kada se radja Himera Alien...Ima par detalja u filmu koji su vredni, ostalo vec vidjeno i nezanimljivo (bar meni).
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2025 u 07:17
Nije los film. Nije horor, nema cak ni nekih napetih scena ali za ubijanje vremena sasvim solidan. Mozda je mogao da bude malo kraci iako nije dosadan. Ocena 6. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.