Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ako netko ima ili zna raditi!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ako netko ima ili zna raditi!

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
McMillan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2004 u 10:51

Ispravka: ne prevod NAKED LUNCH-a, vec titl. Na sajtu ciji je link u jednom od post-ova, nema engleske verzije...

Od hrvatskog/srpskog prevoda, naravno, ni govora :)

Pozdrav!

Where do you want to go today? (r)
Na vrh
Sanja_wild View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sanja_wild Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 08:48
Thanks McMillan, ali to sam već bila sredila, sad mi samo trebaju prijevodi za one cd-e.
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 09:33

No, dobro... Drago mi je da si sredila. Pa, sta da radimo sad... Posalji mi jedan titl od ovih filmova, a ja cu ti prevesti u slobodnom vremenu, okay...? To mi je ionako posao :) Dogovoricemo se za nadoknadu, he he... Toliko mogu da pomognem.

Ima li ko ovaj titl za NAKED LUNCH, da pitam cisto onako, jos jednom...

Na vrh
Sanja_wild View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sanja_wild Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 09:41
U tome je problem što nema nigdje od njih prijevoda, ni na engleskom. A za naked lunch sam našla ali ne na eng. nego na francuskom...
Na vrh
smulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 22:56

Ima li tko titlove za Lord Of The Rings-Return Of The King" DVDRip XviD 3 CD-a. Svi titlovi koji se mogu naci na ovim nasim stranicama ne odgovaraju, niti se mogu podesiti. Ako neko nesto ima neka mi posalje. Hvala!

Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2004 u 13:30
Mozda imam ja stogod sto bi ti moglo koristiti
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2004 u 15:01
Originalno postovano od strane smulj smulj piše:

Ima li tko titlove za Lord Of The Rings-Return Of The King" DVDRip XviD 3 CD-a. Svi titlovi koji se mogu naci na ovim nasim stranicama ne odgovaraju, niti se mogu podesiti. Ako neko nesto ima neka mi posalje. Hvala!

Nije istina da se ne mogu podesiti...svaki titl mozes podesit sa subtitle worksjhopom, te ga prilagodit svom dvd-rip-u filma za koji ga trebas...jeste da treba truda...ali nista nije nemoguce smulj...

Na vrh
smulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2004 u 16:44
Naravno da se mogu podesiti, ali dok podesim tako sjebane titlove pogledam film, a onda mi nije gust. Svejedno hvala!
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 07:34

U, pa meni je tek onda fora da ga gledam, i divim se svojoj spretnosti.

A LOTR 3 je skroz film koga vredi pogledati i vise puta...

Hmmm, bih li ja ikako mogao dobiti taj DVD rip od tebe? sa ili bez prevoda...  Da ti posaljem katalog, mozda te nesto zainteresuje?

Na vrh
jopps View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jopps Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 19:49

1. smulj imam ti ja titlove lotr 3 dvdrip, ja sam ih popravljao i naštimavao i sad su dobri reci adresu i poslat ću ti!

2. McMillan kako ti misliš doći do filma kad si ti u srbiji? Da ti šaljem po busu pa da ga aljbanci zapljene i štaš onda?

Na vrh
jopps View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jopps Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 19:54

sad sam provjerio dvdrip XVID ac3 je i kod mene dakle imam

Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 11:14

Ništa. Onda izbije međunarodni incident. Pa zar ne možeš ti to poslati poštom? Samo da se raspitam oko poštarine do hrvatske...

A aljbanci su na kosovu, ne verujem da će zapleniti išta ovde u srbiji... Daleko sam ja od njih, u Beogradu...

Na vrh
jopps View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jopps Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 16:07

McMillan ajd raspitaj se ali nije sigurno jeftino a osim toga to ti prvo ide na carinski terminal pa ga oni pregledaju pa zapakuju u novu kovertu i posalju ponovo pa ko zna kad će doć

Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 07:46

Mda, tu si u pravu...

Pa sta cemo, nema veze... :) Jos ti je ideja o slanju autobusom i dobra, majku mu boziju. Ali radi li to? Je li ko slao sta autobusom u Serbia from Croatia?

I'm a man of constant sorrow.... :)

Na vrh
jopps View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jopps Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 17:35
neznam ti za slanje po busu iz hr u sr trebalo bi radit znam da radi za slat u BiH i unutar Hrvatske pitaj na autobusnom kolodvoru...
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 18:32

[QUOTE=tlisak]Ja kad tražim strane titlove koristim ovu stranicu http://www.extratitles.to/searchs.php[/QUOTE]

puno, puno, puno,... hvala za ovu stranicu

nakon previše vremena konacno ću moći pogledati

Bicho de Sete Cabeças (Brainstorm)

konačno

Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 18:47

Originalno postovano od strane Sanja_wild Sanja_wild piše:

Bok!
Lijepo Vas molim, ako ima tko titlove za VENOMOUS (NIGDJE GA NE MOGU NAĆI A NETKO GA MORA IMATI), GAME OF DEATH, FISTS OF FURY, STAR TREK NEMESIS(imam ih ja na cd-u, ali mi ne valjaju, uvijek kasni, a drugi cd je totalno ono...), TOWER OF DEATH i STEVE-O - DON'T TRY THIS AT HOME.

Ja ti mogu pomoći za Game of Death (Si wang you ju), Fist of Fury (Jing wu men), Tower of Death (Si wang ta)

posalji mi koji ti je mail na PM

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.