Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ahsoka (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ahsoka (2023)

Ahsoka

Ahsoka (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2023

Žanr:

drama, akcija, avantura

Glavne uloge:

Rosario Dawson
  >  Ahsoka Tano
Natasha Liu Bordizzo
  >  Sabine Wren
Eman Esfandi
  >  Ezra Bridger
Diana Lee Inosanto
  >  Morgan Elsbeth
David Tennant
  >  Huyang
Peter Jacobson
  >  Myn Weaver
Clancy Brown
  >  Governor Ryder Azadi
Mark Rolston
  >  Captain Hayle
Hayden Christensen
  >  Anakin Skywalker
Kelly Phelan
  >  Command Crew #1
Shelby Young
  >  C1-D1
Bonnie Wild
  >  Navigator Droid
Matt Law
  >  Captain Porter
Wes Chatham
  >  Captain Enoch
Shakira Barrera
  >  First Officer Jensen Corbyt

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2023 u 19:51
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Zar ti nije žao Ašoko, što te mnogi ne vole, što pričaju protiv tebe, samo o Tomi Kruzeru govore?
Ašoko, moja Ašoko!

E kada bi producenti, da prostiš, ubacili nešto takvog zvuka u seriju, da znaš da bih je možda čak i probao gledati. LOL 
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2023 u 17:13
Originalno postovano od strane GorankaEna GorankaEna piše:

IgaBiva.... šta je spin-off

Sećaš li se Dinastije? Sviđa mi se primer upravo zato što je arhaičan i blesav, elem, posle uspeha Dinastije imali smo Kolbijeve. Kolbijevi su dakle spin-off, prošireni univerzum likova ovde konkretno Dinastije. Ili kada imamo neku drugu popularnu a podjednako, pa da ne lajem kakvu, seriju, kao npr Friends, te se ona, bogu fala, završi, a producenti izaberu najdosadnijeg lika serije, eto meni Joey-a, i snime upravo seriju Joey, jer im je svega malo i sve se može musti još neko vreme dok publika ne zaboravi, Joey je bio dakle spin off serije Prijatelji. 

Lakše mi je naravno da samo prepričam definiciju ali meni je ludo zabavno da radije dajem blesave primere LOLLOL
Na vrh
GorankaEna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GorankaEna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2023 u 06:14
Dakle, odlično. Pogođeno sa primjrima.
Hvala.
gorankaena
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2023 u 19:20
Meni je ovo ok, mislim u rangu sa ovim novim star wars filmovima. Naravno u poređenju sa originalnom trilogijom sve ostalo je dosta slabije.
Na vrh
Whitesnake Rock View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Whitesnake Rock Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2024 u 15:34
Вреди погледати као и све предходне серије из серијала
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,285 sekundi.