Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=103927 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 18:53 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ahsoka (2023)Objavio: titlovi.com
Tema: Ahsoka (2023)
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2023 u 22:50
Seriju prevode Osgiliath ✨, prevodilac ✨ , Znidy ✨
Odgovori: Objavio: Mizi
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2023 u 02:01
Tko je gledao makar prvu epizodu neka napiše utiske da bih znao da li da skidam ili ne, ako skidam kad i gde!
Objavio: puppet_master
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2023 u 16:56
Mizi piše:
Tko je gledao makar prvu epizodu neka napiše utiske da bih znao da li da skidam ili ne, ako skidam kad i gde!
Pazi ti sad to, pa zar nisi ti protivu fantazija i izmišljotina?
Pa zeca mu pečenog, kako ti smetaju đinovi, sirene, bogtepita kakvih sve filmskih karakondžula i aždaha se ne napljuva do sada , dok su ti neki tamo, moš misliti, džedaji, ništa manje, sa sve kakvim egzotičnim vanzemuncima, uz pride kakvu Silu, magijske moći i šta sve ne, primamljivi?
Objavio: Mizi
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2023 u 20:29
Ma ja to zbog Saldane, oduvek sam je gotivijo!
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2023 u 22:15
Mizi piše:
Objavio: kjovo
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2023 u 13:53
Hmm ali Zoe Saldane ovde ne igra,vec Rosario Dawson,sta ces sad reci Mizi u svoju odbranu
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2023 u 22:56
kjovo piše:
Hmm ali Zoe Saldane ovde ne igra,vec Rosario Dawson,sta ces sad reci Mizi u svoju odbranu
Je li? Pa šta! Sve liče, ko da su sestre. LM, džedaje sam oduvek gotivio. Omiljeni lik iz tog sveta je naravno Đoda!
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2023 u 23:04
Dobar je džedaj
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2023 u 23:18
Dva puta ništa jednako je ništa, matematika je jasna, odbrane nema Fazon sa rečima te pečem, izvrtanjem režem, glava puna rima kao pepela i dima, floskula ne štima ... ili ...
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2023 u 21:50
Mizi piše:
Baš se spremam da probam https://www.imdb.com/title/tt13111078/" rel="nofollow - Special Ops: Lioness u kojem je zbilja Zoe Saldana, hajde pa (ti) javljam može li to nekako da prođe, kakva je konkretno ona tu itsl.
Što se pa Ahsoke tiče, šta znam, nisam gledao poslednjih 3-4 Star Wars filma, kao uostalom ni jednu The Mandalorian, Andor niti Obi-Wan epizodu (oprostiće mi Disney studio ako sam usput zaboravio još ponešto, više i ne znam koliko toga sada ima), ne znam je li onda uopšte praktično da počnem od Ahsoke, nisam gledao išta ni od tih animiranih Star Wars serijala, eventualno da ostavim sve to za neko bolje vreme, kada budem imao klinčad pa da gledamo zajedno ili tako nešto, baš me u poslednje vreme ne privlači čitav taj Star Wars univerzum, pa još kada krenu da me bombarduju tako svaki čas sa ponečime, ko pa da stigne da odgleda sve
Objavio: uredi ovo
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2023 u 08:32
Pogledao sam dvije epizode i ne mogu dalje.
Njeno epizodno pojavljivanje u Mandalorianu imalo je pozitivna očekivanja ali ipak su zastranili, kao i puno puta do sada.
Lik nije razrađen, a i ponaša se van okvira za jednog Jedija, zapravo kad je Star Wars krenuo sve je to bilo malo naivno ali to je Space opera, puno "čudnog pjevanja" i na kraju tragedija, ili tragedija općenito ali se nije to "tragično" trebalo odnositi na produkciju.
Preskočit ću ovaj spin off i vjerojatno i sve ostale ako ih uopće bude.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2023 u 09:20
Ashoka nije Jedi.
Objavio: kjovo
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2023 u 09:48
Joxer jeste,ustvari bivsi Jedi ,jedino ako si na to mislio.
Objavio: dovedimolopovenavlas
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2023 u 04:34
серија је наставак анимиранимиране лично није ми се допао избор главне глумице но може да прође, асока се ипак појавила . радња се лагано одвија. ако буде другог дела биће занимљиво. све у свему некоме се допада неком не
Objavio: GorankaEna
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2023 u 15:04
IgaBiva.... šta je spin-off
Objavio: Black Raven
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2023 u 14:47
JoxerTM piše:
Ashoka nije Jedi.
Ma samo slučajno svratila u arenu.
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2023 u 01:16
Zar ti nije žao Ašoko, što te mnogi ne vole, što pričaju protiv tebe, samo o Tomi Kruzeru govore? Ašoko, moja Ašoko!
Objavio: Black Raven
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2023 u 09:48
Dobra serija, zanimljiva,
ali ima i nekoliko baš dosadnih epizoda,
Objavio: Cibalius
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2023 u 08:03
Loša serija naspram ostalih Star Wars priča.
Nova Star Wars sapunica :(
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2023 u 12:28
Lijep osjećaj biti u pravu, a ne biti u krivu. Dovoljno mi je bilo pogledati first epizode da bih zaključio što sam zaključio. Dobar pozdrav!
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2023 u 19:51
Mizi piše:
Zar ti nije žao Ašoko, što te mnogi ne vole, što pričaju protiv tebe, samo o Tomi Kruzeru govore? Ašoko, moja Ašoko!
E kada bi producenti, da prostiš, ubacili nešto takvog zvuka u seriju, da znaš da bih je možda čak i probao gledati.
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2023 u 17:13
GorankaEna piše:
IgaBiva.... šta je spin-off
Sećaš li se https://www.imdb.com/title/tt0081856/" rel="nofollow - Dinastije ? Sviđa mi se primer upravo zato što je arhaičan i blesav, elem, posle uspeha Dinastije imali smo https://www.imdb.com/title/tt0088496/" rel="nofollow - Kolbijeve . Kolbijevi su dakle spin-off, prošireni univerzum likova ovde konkretno Dinastije. Ili kada imamo neku drugu popularnu a podjednako, pa da ne lajem kakvu, seriju, kao npr Friends, te se ona, bogu fala, završi, a producenti izaberu najdosadnijeg lika serije, eto meni Joey-a, i snime upravo seriju https://www.imdb.com/title/tt0375355/?ref_=nm_knf_t_4" rel="nofollow - Joey , jer im je svega malo i sve se može musti još neko vreme dok publika ne zaboravi, Joey je bio dakle spin off serije Prijatelji.
Lakše mi je naravno da samo prepričam definiciju ali meni je ludo zabavno da radije dajem blesave primere
Objavio: GorankaEna
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2023 u 06:14
Dakle, odlično. Pogođeno sa primjrima. Hvala.
------------- gorankaena
Objavio: Tom Brady
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2023 u 19:20
Meni je ovo ok, mislim u rangu sa ovim novim star wars filmovima. Naravno u poređenju sa originalnom trilogijom sve ostalo je dosta slabije.
Objavio: Whitesnake Rock
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2024 u 15:34
Вреди погледати као и све предходне серије из серијала