| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Against The Wall (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Against The Wall (1994)Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 19:36 |
|
http://www.imdb.com/title/tt0109053/ Žanr: Akcija, Drama, Triler Režija: Ron Hutchinson Audio: English Vrijeme Trajanja: 111 min. Država: USA Glumci: Kyle MacLachlan Samuel L. Jackson Clarence Williams III Frederic Forrest HArry Dean Stanton Philip Bosco Tom Bower Anne Heche Sinopsis: Uvodne sekvence filma ilustriraju vrijeme u kojem se odigrava radnja:
razdoblje koje je jedan od suvremenika nazvao razdobljem Američke dileme, kada su se pred novim izazovima SAD našle u procjepu između radikalnog odbacivanja tradicije i držanja starih vrijednosti. U takvom vremenu se mladi Smith (Kyle MacLachlan, poznat kao agent Cooper iz TWIN PEAKSA) odlučuje posvetiti poslu koji je obiteljska tradicija: biti čuvar u zatvoru Attica u saveznoj državi New York. Već prvih dana shvati da je posao, koji je njegov otac (izvrsni H.D. Stanton u jednoj od svojih poslovično sjajnih epizoda) obavljao s rutinom, sada izuzetno teško obavljati jer su zatvorenici, poput ostalih ljudi vani, gladni nove slobode koju im okoštali zatvorski sustav nije u stanju pružiti. Dodatna poteškoća je i islamski fundamentalizam koji se proširio među crnim zatvorenicima. Taj se sustav vrlo brzo raspadne kada pobješnjeli zatvorenici iskoriste nepažnju čuvara i osvoje zatvor zadržavši gomilu taoca. Započinje opsada koja će završiti kao još jedan od "slučajeva" kojima je to burno razdoblje obilovalo... Preporučujem svim fanovima fillmova o zatvorima. I samo dodajte i ovo na moj popis jer imam engleski prijevod, mada ne volim prevoditi drame zbog predugih prijevoda, ali ovo se mora prevesti. Ažurirao joya - 07.Listopad/Oct.2009 u 19:39 |
|
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
|
![]() |
|
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2009 u 00:25 |
|
Prijevod okačen, sve čestitke idu našem novom translatoru Vic Mackey-u...
Preduhitrio me što mi je jako drago... Hvala braca puno! |
|
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |