| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 567 |
| Korisnik | |
spooking93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Bahamas Status: Offline Points: 1027 |
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 16:37 |
|
Ove koje se trenutno airuju, naročito na velikim tv kućama (ABC, CBS, NBC, FOX..) tj. network tv-u, 90% je teški šrot za masovnu populaciju, prosječnog IQ-a 55. No, drago mi je da se ljudi (Ameri) sve više okreću cable showovima (Dexter, Weeds, Californication, sve HBO-ovo) jer tamo i jesu kvalitetne serije.
Moji favoriti bi bili: network shows Twin Peaks - neprikosoveni vrh ![]() (jako mi je žao što sam premlad pa nisam živio u vrijeme kad je ovo originalno emitirano, mora da je bilo posebno jer prije ove serije ništa takvo nije ni postojalo na tv-u)Veronica Mars, My So-Called Life, the O.C. - najbolje iz područja teen drama, malu prednost ipak dajem VM jer ima taj poseban noir-crime štih uz sve to ![]() Arrested Development, How I Met Your Mother - nedodirljivi u kategoriji sitcoma (pogotovo AD!) Lost, The X-files - izuzev 4.sezone (koja je KATASTROFALNA!!!) vrlo dobra serija, i nije mi jasno što ljudi pričaju da je teško pratit jer je komplicirana wtf?; za X-files se i nema baš nešto puno komentirati![]() Profit - kratkoročna serija s Adrianom Pasdarom (samo 9 epizoda), puno ispred svoga vremena, nešto poput Dextera, samo u svijetu velikih korporacija cable shows: izmorilo me ovo pa ću kabelske serije samo nabrojati: Weeds, Dexter, Californication, Monk, Burn Notice, Carnivale - svaka je odlična na svoj način I siguran sam da sam pokoju izostavio, ali to bi, otprilike, bilo to ![]() |
|
|
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
|
![]() |
|
ashca$h
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 11:25 |
|
Fringe mi je sada na prvom mestu.
|
|
![]() |
|
Zloco&company
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 30 |
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 20:11 |
|
Teško je samo jednu izabrat
House i Dexter...jer cijelo vrijeme drže visok nivo kvalitete Sve druge variraju od epizode do epizode |
|
![]() |
|
falcones
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 00:24 |
|
nista od navedenog:
meni su trenutno aktuelne LIE TO ME- Tim Roth "nosi "cijelu seriju i THE MENTALIST je zanimljiva po prilicno-jedine serije koje mi se svidjaju od "aktuelnih" |
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 17:00 |
|
Uglavnom one koje nisu na istu foru..
Detektivi, krimi, jurnjava sve isto, bar meni.. Pa cekam da vidim sta ce da urade stari magovi: Steven Spielberg i Tom Hanks u pozadini odlicnih HBO Films, Playtone, Dreamworks... u "The Pacific" Naravno tu je vec zahuktao "Spartacus" pa malo starije "Rome" "Band of Brothers" a da ne nabrajam, uglavnom starije kao i filmove.. Ono, malo mi je sve to istroseno i vec vidjeno.. ne znam.. |
|
|
|
![]() |
|
Monn@
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 15.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 54 |
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 00:05 |
|
definitivno br 1 Friends....a od ovih novih Greys Anatomy
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 17:15 |
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 567 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |