A N K E T A - Najbolja serija
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=25637
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 07:27 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: A N K E T A - Najbolja serija
Objavio: Buki
Tema: A N K E T A - Najbolja serija
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 14:01
Od trenutno aktivnih serija:
Definitivno Prison Break, daleko iznad ostalih!  Serija je napeta, puna neočekivanih situacija, i s odličnom pričom. Za mene ne samo trenutno najbolja, nego najbolja serija svih vremena!
Molim svih da glasaju i daju svoj komentar u vezi glasa u ovoj temi.  Ako je vaš odgovor nijedna od navedenih - molim navesti u postu ime vaše omiljene serije.
|
Odgovori:
Objavio: SuperSerb
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 14:13
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 14:16
moje nema na spisku,pa kad radis anketu bar navedi 15 serija i onda nista od navedenog
Legend of the seeker
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 14:29
Twilight zone(1959). Fear itself (2008), Horror of masters....
-------------
|
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 14:30
Dr Dragan piše:
Twilight zone(1959). Fear itself, Horror of masters.... |
naveo sam - od trenutno aktivnih
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 14:31
BoSsS piše:
24 4ever!
| +1 Ipak vise volim akcione serije kao 24, the unit..... Ne kazem da je losa prison break, ali sta znam, nekako u zadnjih nekoliko epizoda postala je predvidljiva... Znaci moj glas ide za 24 - the best
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 14:36
icemaher piše:
Znaci moj glas ide za 24 - the best |
Izdajniče, sram te bilo 
|
Objavio: knowhow
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 16:02
|
Hmm...Nema Sopranos-a, The Simpsons.....
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 16:28
Lost, definitivno. Po dinamici, fantastičnom spajanju naizgled nebitnih scena i ključnih događaja, glumi, predelima, misteriji itd, daleko ispred svih. Daleeeeeeeeeeko, daleko... Najbolji edit ikad viđen, to smem da potpišem a garantujem da bi se bilo ko stručan složio sa ovim. Kad se završi epizoda, seku je na tako nenormalnom mestu da sledeću jedva čekam. Iskreno, po tome može samo da im priđe 24.
-------------
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 17:12
|
LOST, definitivno najbolja serija svih vremena, nemoguce usporedit sa ijednom drugom, eventualno Twin Peaksom...
|
Objavio: bihorackabir
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 19:30
Prison Break definitivno najbolja serija do sada.
Izvanredna borba dva brata u dokazivanju nevinosti starijeg brata Linkolna, nailazeči na razne probleme, kroz zatvore, i kompaniju(koja je stvorila tajno oružje budučnosti) koja mu je sve to smestila. Ne znajuči da je jedan od glavnih negativaca upravo njihova majka koja ni u jednom trenutku ne gaji
nikakva osečanja prema njima(koja biva ubijena od majklove devojke sare). Nažalost, izuzetno loš kraj serije jer
umire glavni lik(mladji brat Majkl)koji se od samog početka žrtvovao time što je uspeo da izbavi starijeg brata iz zatvora ubacivši sebe u isti zatvor. U svakom slučaju, serija je puna akcije,uzbudjenja i kao sam naziv što kaže bekstvo iz zatvora-zakon braće, dosta zatvorskih epizoda u početku, što je čine još boljom serijom.
|
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 19:49
Koristite tamno sivu boju za spojlere, mozda neko JOS uvek nije gledao seriju, a zeli da je gleda, ili nije gledao kraj, unistavate ljudima dozivljaj!!!!
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 19.Svibanj/May.2009 u 10:47
Očekivao sam puno više glasova za Prison Break, vjerujem da će se situacija promijeniti, dajte ljudi, glasajte za najbolju seriju, moramo pobijediti, Prison Break is the best!
|
Datum objave: 22.Svibanj/May.2009 u 23:14
http://www.tv.com/ Today's most popular shows on TV.com

|
Objavio: outside
Datum objave: 23.Svibanj/May.2009 u 19:21
dao sam svoj glas za lost,,jer je po meni najbolja serija,,i što mi se posebno sviđa kod nje što od početka ima napisan scenarij za 6 sezona,, gluma je isto odlična,radnja i sve ostalo,, prison break je također odlična serija,,ali 3 sezona i pola 4 mi i nije baš nešto,, dok je prva sezona najbolja i mislim da nijedna serija to nemože postići,,al ipak lost da se izjednači sa prison breakom,,da bude napetije
|
Objavio: helex
Datum objave: 23.Svibanj/May.2009 u 20:29
|
1.24 bez ikakve konkurencije
2.Prison breake (dok nisu zeznuli seriju)
3.Stargate SG-1
4.The Mentalist (zabavan)
5.House (super serija)
6.Lost (zakomplicirali ajoj)
7.Supernatural (1 i nadam se ne zadnja sezona)
8,True blood
|
Datum objave: 23.Svibanj/May.2009 u 21:59
Moj i icemaherov covek.
|
Objavio: luka0037
Datum objave: 23.Svibanj/May.2009 u 23:17
|
house
ludak je sta dalje da kazem i svaka cast ljudima koji su iskopali onoliko razlicitih bolesti
-------------

|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 09:20
house je prešao u vodstvo
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 12:30
|
tezak izbor izmedju Weeds-a i Dextera al ipal odabrah Weeds :D Mada ima mnogo boljih serija od Smallvilla i Supernaturala :)
-------------
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 14:16
Nema "Sarah Connor Chronicles", nema "Battlestar Galactica", nema "Enterprise"... Ljubitelji SF-a su definitivno zakinuti.
-------------

|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 15:16
Da, juče sam odgledao i Sarah Connor, 2 serijal, i odličan je. Šteta što su prekinuli priču na nebuloznom mestu, i neće nastavljati seriju, što je po meni ogromna glupost.
-------------
|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 15:23
Lakše sa detaljima.
-------------

|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 15:50
Jesam li već reko da je napad mašina neizbežan?!?!?!
-------------
|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 15:59
|
a šteta što nema jericho, jer to mi je ipak najbolja serija..
|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 16:02
|
dexter17 piše:
|
Nije aktuelna, zato je nema 
-------------
|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 16:09
cudak_31177 piše:
dexter17 piše:
|
Nije aktuelna, zato je nema  |
a znam,šteta što su je prekinuli,,al dobro glavno da je na popisu lost
|
Objavio: joya
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 21:58
Soldier Of Fortune bi ja glasao!
------------- Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
Objavio: knowhow
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 22:11
|
kad ce biti post "Best serija EVER!!!"
umesto samo onih koji su sada na tv-u?
|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 22:33
iromafia111 piše:
Nema "Sarah Connor Chronicles", nema "Battlestar Galactica", nema "Enterprise"... Ljubitelji SF-a su definitivno zakinuti.
|
Zato sam i rekao da slobodno stavite "nijedna od navedenih" a u postu neka svi napišu koja je njihova najbolja serija (naravno, od trenutno aktualnih).
Kasnije ću lako ja zbrojiti sve i napraviti popis TOP 10 serija. (na temelju glasova iznad i postova onih koji su glasali za "nijedna od navedenih" i napisali u postu njihovu najbolju seriju)
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 22:50
nijedna od navedenih - 7 glasova [23,33%] je u vodstvu.
House m.d. je moj izbor.
House, egocentricni mentalno urbani predator tuđih mozgova.
Pomalo mi deluje kako komedija, likovi nezabelezljivo menjaju svoj karakter i ponasanje u toku jedne jedine epizode.
Unapred se pitam kakvog pacijenta ce imati u sledecu epizodu i u kojoj epizodi ce dr. biti pacijent pod anastezije.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 22:50
Znači popis će izgledati ovako:
Top 10 serija
1. Niti jedna od navedenih (20 glasova) 2. PB (10 glasova) 3. Lost (7 glasova)

-------------

|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 22:56
Ne, ne Mafy, nismo se razumjeli  npr. Acan je stavio nijedna od navedenih i u postu je napisao "Legend Of The Seeker", znači to je ono što je bitno, za sada ta serija ima jedan glas itd... To ću zbrajati. Problem je što anketa ne dozvoljava da se stavi više od 10 opcija za glasanje, zato sam napravio ovako.
|
Objavio: nikzilic
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 23:13
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 23:50
nijedna od navedenih..
nema friends.. 
-------------
|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2009 u 23:54
Bebinjo piše:
nijedna od navedenih..nema friends..  |
Bila bi i ta serija sigurno, ali nema je jer je riječ o anketi trenutno aktivnih serija. 
|
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 25.Svibanj/May.2009 u 00:02
ajd ako je tako biram 24 iako još nisam počeo gledat zadnju sezonu..LOst je dobra al neke epizode su previše dosadne da ne nabrajam kako su sjebali cijeli 2 sezonu :S House mi je dobar iako sam gledao samo prvu sezonu..Heroes sam pogledao samo 1 sezonu i opet mi dobri.. Prison Break je ako sve zajedno zbrojim solidna serija al da je najbolja nikako..da je ta serija završila samo s 1 sezonom ajde eventualno s drugom bila bi čak među top 10 svih vremena..al ovako..skoro da ispadne kao sapunica..i dobro da je nisu završili tako...sretan sam što se više ne snima.. ostale nisam gledao.. :P
-------------
|
Datum objave: 25.Svibanj/May.2009 u 14:07
Sta da ti kazem, dobro si izabrao. 
|
Datum objave: 26.Svibanj/May.2009 u 13:42
Evo malog update-a: House je zasada u vodstvu:
1. House (7) 2./3. Prison Break i 24 (5) (računam glas od Bebinja za seriju 24) 4. Lost (4) ...
P.S. Bilo bi lijepo i molim svih da glasaju 
|
Objavio: Nikola i Mara
Datum objave: 26.Svibanj/May.2009 u 19:32
|
Napred doktore!!!!!! House uvek u vrhu.
|
Datum objave: 30.Svibanj/May.2009 u 20:58
Evo i malog update-a: 
1. House (8) 2. Prison Break (7) 3./4. Lost / 24 (5) 5. Heroes (2)
Molim one koji još nisu, da glasuju.
|
Objavio: milenasvilena
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2009 u 13:31
|
Meni je PRISON BREAK ubedljivo najbolja serija,zapravo ne secam se da mi je i jedna serija tako konstantno drzala paznju.Likovi su skroz pametno izgradjeni,Majkl je neverovatan lik,ali su i svi negativci fantasticno odradjeni,nema crno-belih likova,svi imaju svoje dobre i lose strane.Ma odlicno.I scenario je kvalitetno napisan,nikako nije na prvu loptu.Stvarno sam uzivala gledajuci je.I da,mozda bih posle svega bila srecnija da se zavrsilo happy endom,ali sa druge strane ovako je upecatljivije!!
|
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2009 u 13:38
milenasvilena piše:
Meni je PRISON BREAK ubedljivo najbolja serija,zapravo ne secam se da mi je i jedna serija tako konstantno drzala paznju. |

P.S. Jel se to meni samo čini ili je Prison Break stvarno prešao u vodstvo? 
|
Objavio: N.B.G.
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2009 u 15:51
Twin Peaks
Twilight zone
Sopranos
X-files
Rome
i naravno: Sandokan!!!
A i ti Buki stalno neke ankete sta se tebi svidja!
Aktuelno?! Pa aktuelno je ono sto je za sva vremena a ne sto se trenutno daje po TV-u.
-------------
|
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2009 u 15:58
Ova anketa je u vezi aktualnih, onih koje su sada popularne na netu/TV-u. Lako se napravi i ona za sva vremena, nije nikakav problem. I jedna i druga anketa su dobrodošle. 
|
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2009 u 16:02
U BG-u se daju trenutno par serija na par TV stanica koje sam naveo.
-------------
|
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2009 u 16:05
Znam, daju se i kod nas neke odlične stare serije trenutno na TV-u, ali ovo sam napravio ovako, dakle ono šta se trenutno snima i pojavljuje na netu s novim epizodama. Napraviti ću i anketu najboljih serija za sva vremena, samo to nije lako pošto se samo 10 serija može navesti u anketi, a izdvojiti samo 10 od svih mogućih serija je dosta teško. Neznam za kojih 10 bi se odlučio. 
|
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2009 u 16:22
A vidi ovi sta kazu, mislim nemam ja nista protiv ali ipak poznat sajt:
Top 10 Hottest Shows on Television
http://tvdramas.about.com/od/tvsbestofthebest/tp/10hittestshows.htm
-------------
|
Objavio: BELI
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2009 u 20:48
Ipak, na listi nisu dve najbolje serije svih vremena.
OFAH i ROME
Jedna je humor za sva vremena, druga je sjajna serija koju je radioi Dzon Milijus, izmedju ostalih. Steta sto je emitovana tako kasno, subotom, posle ponoci...
Da se opet emituje, snimio bih je.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2009 u 21:29
prison break je pobjegao
|
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2009 u 21:37
Ja nisam ni sumnjao da će preći u vodstvo, zna se šta je najbolje
|
Objavio: Johhny Q
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2009 u 02:14
Pa sad... S obzirom da se trenutno prikazuje na Pinku i na FoxLife, po mom skromnom misljenju ubedljivo najbolja serija na TV-u je http://www.imdb.com/title/tt0086659/ - "'Allo 'Allo!"
------------- Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2009 u 02:26
|
rene i mucke su mi definitivno najbolji sto sse humora tice
haus najbolja sto se belih mantila dosije x prva serija koju sam pratio sa iscekivanjem naredne epizode i koju sam kasnije debelo platio soprano najbolji mafijasi bostonski advokati -advokatska ali mi je vise zenska rejmond ,prijatelji ,al bandi su mi isto zabave
-------------

|
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2009 u 02:30
Ljudi, anketa je od trenutno aktivnih/novih serija. Nisam radio anketu za najbolju seriju svih vremena, jer i meni su Mućke i All Allo među Top 10 sigurno, ali ova anketa nije takva nego za trenutno aktivne/nove serije na netu.
|
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2009 u 02:35
|
glasao sam za hausa jer je ludak neponovljiv
ove ostale sam spomenuo jer su mi omiljene
-------------

|
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2009 u 02:55
Napravio bi ja i anketu za najbolje svih vremena, ali šteta što se može staviti samo 10 serija u izbor pa mi se teško odlučiti za kojih 10. Ako netko ima ideju neka slobodno napravi. A kada već pričamo o omiljenim starijim serijama, meni su definitivno Mućke najbolje. 
|
Objavio: manituami
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2009 u 01:44
|
od svih serija najbolje obožavam seriju o Džordžu...
od trenutno prikazivanih,najbolja je "Legend Of The Seeker",ali je nema na spisku. Zato moj glas ide za "Supernatural".
|
Objavio: darije
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2009 u 07:56
Objavio: Shadoe
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2009 u 09:32
|
1. "Prison Break" jer prva sezona je toliko bila dobra...o ostalim sezonama necu ni govoriti :(
2. "Heroes", isto tako sve što ide dalje sve gore sve su živo ispremjesali i udaljile se od prvobitne ideje tako da nema smisla vise gledati
3. "Dexter" odlicna serija, ali je prijevod, bar koji ja imam, jako jako los, tako da je na neki nacin upropastio seriju
..od starih serija u sjecanju jos uvijek "Oz"
|
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2009 u 14:39
Odlično, koliko vidim Prison Break razvaljuje, uvjerljivo prvi!
|
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2009 u 14:48
Pa ako nesto znaci podatak da od trenutno: 67.425 Članova foruma
samo 14 glasa ide za "Prison Break" onda Ok. Razvaljuje 
-------------
|
Objavio: ognjenivuk
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2009 u 00:16
Po meni najbolja serija je " LOST" ubedljivo ! Kompletna prica,jedinstvena i neuporediva sa svime sto je do sada snimano.
|
Objavio: maibae
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 00:36
najbolja je 'nijedna od navedenih' ..za nju glasah  ali apsolutno najbolja serija ikada je 'Absolutely Fabulous'

|
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 00:41
Rekoh već nekoliko puta, ali hajde opet: 
Ovo nije anketa za najbolju seriju svih vremena, nego za najbolju od trenutno/nedavno aktivnih serija. 
|
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 00:46
s obzirom da nemam TV, u mom stanu je trenutno/nedavno (zadnjih godinu dana) aktivna serija Apsolutno Fantasticne. Pozdrav
|
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 00:54
maibae piše:
s obzirom da nemam TV, u mom stanu
|
Pa kako si onda odlucio da nijedna od ovih navedeni9h koje su trenutno u toku snimanja da nije najbolja i tako dao glas?
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 01:17
dao sam glas za nijednu od navedenih, zapravo, nemam tv, ali to ne znachi da ne znam o chemu se radi.. kao pogledam poneshto na kompu, ova vids mi se uchinila zanimljivom, ..ustvari, video sam post, otvorio, reko - gle anketa, od ponudjenih odgovora nijedan mi se nije uchinio odgovarajucim pa sam glasao za poslednje, eto - tako sam dao glas
|
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 01:42
ok
|
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2009 u 17:37
eduardo y fernanda PROČITAJ : pravila-ponasanja-na-forumu_t7739.html - Pravila ponašanja na forumu
4.)
Potražnja titlova se vrši unutar 3 teme za to predviđene.
Zabranjeno je tražiti da drugi za vas prevode jer svi prevoditelji ovo
rade besplatno i za svoju dušu te nesebično odlučuju svoj težak rad
podijeliti sa vama!!!!!
Dozvoljeno je samo upitati postoji li određeni titl kojeg niste
pronašli korištenjem tražilice, odnosno na pristojan način iskazati
potrebu za određenim titlom bez upotrebe riječi poput hitno, prevedite,
itd.
U vezi potražnje titlova za filmove koristite ove teme:
forum_posts.asp?TID=16049&title=lista-potrebnih-prijevoda-do-2005-g - Lista potrebnih prijevoda do 2005 g. i
forum_posts.asp?TID=16047&title=potrebni-prevodi-za-filmove-od-2005-g - Potrebni Prevodi Za Filmove od 2005. g. ,
a za serije: forum_posts.asp?TID=25231&title=potraznja-prevoda-za-serije - Potraznja prevoda za serije
6.) Pišite malim slovima i najavite ''spoilere''.
Svi dobro znamo da velika slova (ogroman font slova ili upotreba Caps
Lock funkcije)
u informatičkom žargonu znače dernjavu te su stoga neprimjerena, osim u
izuzetnim situacijama o kojima čemo mi prosuditi.
|
Objavio: asvalttina
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2009 u 21:51
ja glasala za hausa. serija mi je prepredobra. a p.b. sam gledala prvu sezonu i ta mi je bila ok, ali drugu kad sam pocela mi bila dosadna i vise nisam uopce gledala.
------------- "I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
|
Objavio: IvanBM
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2009 u 19:40
Lost je meni odlična serija, ali puno je bolja Prision Break
------------- S Poštovanjem!
Ivan B.M.
|
Objavio: kosta zulu
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2009 u 21:44
|
Od trenutno aktivnih serija mi je ubedljivo najbolja Lost, mada ima tu jos kvaletetnih serija koje mi se dopadaju kao na primer Supernatural i Prison Break stim sto kod Prison Break-a mi je poslednja sezona veoma losa.Jos jedna seija koja se trenutno daje, a nema je na ovoj listi mi se isto dopada to je serija True Blood sada trenutno ide druga sezona i serija je super uradjena.
|
Objavio: Mammon
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2009 u 23:11
poceo sam i ja da gledam Lost potpuno sam se ulostio...zenska mi odlepila, sad nemam vremena za nju :)
ovo ostalo nisam gledao
|
Objavio: chlink
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2009 u 23:13
House ubedljivo najbolje pogledao sam petu seonu i odusevio sam se.
------------- [URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2009 u 02:36
chlink. ja sam skinula sve sezone i ovo mi je 3.put da ih gledam i opet mi je turbo zanimljivo.
------------- "I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
|
Objavio: Aladdin86
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2009 u 17:05
Glasao sam za Supernatural ... Za mene je odlicna...
Jedan minus ima a to je sto se ni jedna epizoda ne veze medjusobno( moze se poceti gledati od polovine jednog seriala
|
Objavio: andreej
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 19:46
|
dosije x
odsek za ubistva
|
Objavio: RoboWarrior
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 10:07
Objavio: RoboWarrior
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 10:10
|
za maibae, pa skini si s interneta i gledaj na pc-u
|
Objavio: miki007c
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2009 u 19:55
|
Brigada(Sasina ekipa) i Dream team,The shield
|
Objavio: mikia
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2009 u 22:30
|
DEXTER!!!
|
Objavio: Titivillus
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2009 u 23:27
House M.D.
Nema do http://www.net.hr/film-glazba/page/2009/09/20/0086006.html - šepavog engleskog doktora!
|
Objavio: IvanFCRS
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2009 u 16:32
|
ma mucke najbolja serija ;)
|
Objavio: pejafor3
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2009 u 12:30
Glupa anketa. A mogla je biti dobra! Izbor serija je trebao biti mnogo širi/veći. Šta će Weeds u anketi?
|
Objavio: chlink
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2009 u 12:36
Nisam dobro razumeo pitanje? zasto sta ce weeds , ja mislim da je anketa super. House najbolji
------------- [URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2009 u 12:38
pejafor3 piše:
Glupa anketa. A mogla je biti dobra! Izbor serija je trebao biti mnogo širi/veći. Šta će Weeds u anketi?
| Nije bilo opcije za vise serija, sad mislim da moze oko 20 serija na spisku. A weeds mislim da buki gleda  
|
Objavio: darije
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2009 u 13:13
25.
-------------
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2009 u 14:00
Stavio sam one koju su tada bile aktivne, a moglo je samo 10 njih za izbor staviti. Jedino od ovoga što sam baš pratio je Prison Break, niti jednu drugu seriju sa spiska nisam još odgledao.
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2009 u 14:31
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2009 u 16:23
pejafor3 piše:
Šta će Weeds u anketi? |
Zasto ne Weeds? Ovo sto sam odgledala meni je bilo bas dobro. A House definitivno NAJ!
|
Objavio: psyzemun
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2009 u 20:24
Objavio: Slepac
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2009 u 23:43
Stvarno ne znam za šta da se odlučim od sledeće navedenih: 1. Desperate Housewives (Očajne Domaćice, Kućanice) 2. Prison Break (Bekstvo iz Zatvora, Zakon Braće) 3. Lost (Izgubljeni) 4. Charmed (Čari) 5. Weeds (Trava)
Trenutno pratim Desperate Housewives, 6. sezonu. Mislim da mi je ona najbolja serija dosada. Prison Break je isto odlična, kao i Lost, mada je ona već počela da dosađuje sa svim tim misterijama (Odgledao sam samo 3 sezone, tako da ne znam da li bih promenio mišljenje.) Weeds sam malo pratio, i to kad je bilo na Ultri, ali mi se na prvi pogled veoma dopala.
|
Objavio: Platan
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2009 u 19:06
HUSTLE
|
Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2009 u 20:25
Glasao sam za Lost a inace od vecine navedenih sve su super.....
|
Objavio: chuckydrayman
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2009 u 21:33
|
House Md za mene drži primat mada ni Boston Legal nije daleko ali House Md je no.1
|
Objavio: dome-nasty
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2009 u 08:08
Sa ovog popisa Dexter je naj ali stvarno, gdje je House?
-------------
Eat my shorts
|
Objavio: PsOaligator
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2009 u 08:18
Pa ne razumijem kako ga nijesi vidio, odma iznad Dextera....
------------- Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
|
Objavio: dome-nasty
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 10:50
PsOaligator piše:
Pa ne razumijem kako ga nijesi vidio, odma iznad Dextera.... |
Sada vidim...
Sad mi se upalila lampica
-------------
Eat my shorts
|
Objavio: jakaka
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 11:03