Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A Haunting in Venice (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A Haunting in Venice (2023)

A Haunting in Venice

A Haunting in Venice (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ubojstvo u Veneciji

Godina:

2023

Žanr:

drama, kriminalistički, horor

Trajanje:

103 min

Režija:

Kenneth Branagh

Scenarij:

Agatha Christie
, Michael Green

Glavne uloge:

Kenneth Branagh
  >  Hercule Poirot
Michelle Yeoh
  >  Mrs Reynolds
Tina Fey
  >  Ariadne Oliver
David Menkin
  >  Puppet Show MC
Kelly Reilly
  >  Rowena Drake
Clara Duczmal
  >  Child (Crying Girl)
Dylan Corbett-Bader
  >  Baker
Rowan Robinson
  >  Alicia Drake
Yaw Nimako-Asamoah
  >  Child (Cookie Gobbler)
Fernando Piloni
  >  Vincenzo Di Stefano
Esther Rae Tillotson
  >  Child (Staircase 1)
Lorenzo Acquaviva
  >  Grocer
Camille Cottin
  >  Olga Smirnoff

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A Haunting in Venice (2023)
    Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2023 u 16:47
Ne, hvala, ja ću radije ponovno pogledati:

Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2023 u 20:32
s nestrpljenjem čekam da ga pogledam. iako, teško je nakon savršenog sucheta prihvatiti nekog novog
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2023 u 00:07
Bolje čitajte knjige braćo, a ne zvona i praporci!
Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2023 u 17:27
mislim da nema te knjige a. christie koju nisam pročitala
ali  čovjek voli pogledati i ekranizaciju
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2023 u 18:04
Kada sam video najavu , pogresno procitah mislio sam da je ekranizacija Tomasa Mana `Smrt u Veneciji` Smile
Ja sam sakupio bukvalno sva dela koja je izdala, 91 mislim mozda koja vise, zaboravih, ali da  ima ih zvanicno vise ali to su samo  kolekcije UK i US koje se preplicu, pa je tu nastala zbrka, a imaju i razlicita imena. Procitao tako oko 30. Ali dobro one su se `gutale` u mladjim danima. Nije to mladji i kao ono limunada, meni su neka njena dela  top i dan danas , i neka ostala u secanju. Odlicni i zapleti i ...

Prethodne ekranizacije nisam gledao. Mozda probam ovu,  ali je meni  David Suchet neprevazidjen, dobra mi je i Zoe Wanamaker sta znam,  a Miss Marple bolja mi je Geraldine MCEwan nekako .

Super Joxer za kanal nisam znao za njega.

Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2023 u 18:40
i ja imam hrpetinu njenih knjiga. voljela sam ju u mladjim danima, ali volim ju i danas. zapleti su vrhunski, o dijalozima da ne govorim
ja  sam pogledala sve što je izašlo i sa poirotom i sa mss marple.
ono što mi je dobro, suchet je dao vrhunske uloge, u biti, čovjek baš tako nešto i zamišlja dok čita knjige. zato je teško nakon njega gledati nekog drugog u toj ulozi
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2023 u 19:11
Originalno postovano od strane Diana0000 Diana0000 piše:

i ja imam hrpetinu njenih knjiga. voljela sam ju u mladjim danima, ali volim ju i danas. zapleti su vrhunski, o dijalozima da ne govorim
ja  sam pogledala sve što je izašlo i sa poirotom i sa mss marple.
ono što mi je dobro, suchet je dao vrhunske uloge, u biti, čovjek baš tako nešto i zamišlja dok čita knjige. zato je teško nakon njega gledati nekog drugog u toj ulozi
Da ja sam baš hteo da imam sva njena dela, skupljalo se to godinama po malo, pošto je dosta bilo ponavljanja, a kad nije bilo čekao se  novi izdavač .
Slažem se , da i ja sam voleo u mladjim danima, nakon toga ekranizacije, pa izgubih želju da čitam, ali da slična je situacija sa Šerlokom , ali eto ovo mi se svidelo The Hound of the Baskervilles: Sherlock the Movie (2022) , a u dati ću sigurno,kao što je Čkalja rekao u jednoj  seriji, da `dzirnem`.
Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2023 u 20:08
the hound of the baskervilles mi je najbolje djelo sir arthur conan doyla. čitala i gledala par ekranizacija, meni osobno zanimljiva i modernizirana verzija
Na vrh
lale22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2023 u 17:05
David Suchet imislio poaroa za ovu blamažu koju snima Kenneth Branagh jednostavno da te oči zabole od gledanja ovog lošeg poirota
Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2023 u 12:35
konačno odgledala. film veze nema sa a.christie, jedino što su imena uzeta iz njene knjige the halloween  party.  i ništa više, ni mrvice povezanosti. sam film po sebi i ne  bi bio loš, samo ne kužim čemu to vezano za a.christie kada doista nema ništa zajedničko.
što se poiroa tiče,  branagh mi je čak bolji od malkovicha, al problem je u tome što nitko nikada neće moći biti ni približno dobar kao suchet. 
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2023 u 18:09
Nemam toliko jaku emociju niti povezanost sa Poirotom, pa jednako nisam ni posebno sentimentalno vezan za Sucheta, iako moram priznati da je upravo on sinonim za lik i ulogu koja ga je proslavila. Iz tih razloga mi je i Branagh skroz OK. Barem neki raniji naslovi.

Ali ovaj konkretno mi nije legao, iako sam očekivao da hoće. Nekako mi je tematika i sama priča nategnuta i neprilična onome što od Poirota, odnosno njegove spisateljice očekujem. Ne znam koliko ima ili nema veze sa knjigama, ali znam da je razočarao i da će ekspresno u zaborav.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2023 u 20:09
Agata zna i ne prašta!

Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 13:54
Dosadno do zla boga. Kenet Brana standardno neubedljiv u ulozi Poaroa. Ostali likovi još gori. Scene snimane u totalnom mraku one turobne kuće, zaplet nikakav, besmisleni dijalozi, na kraju ostanete ravnodušni kad saznate ko je počinilac a ni za žrtve vas nije preterano briga. Ovaj će nastaviti da snima lepo upakovane ambalaže brenda Kristi, a ja ću kao gledalac na kraju svakog od tih "ostvarenja" osetiti zadovoljstvo što se napokon završilo.

Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2023 u 20:42
Meni je ovo ok, možda zato što nisam čitao knjigu. Moglo je bolje, naravno, ali kakvih sve filmova izlazi u poslednje vreme ovo je po meni skroz gledljivo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,562 sekundi.