Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Haunting in Venice (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Online Points: 3691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2023 u 16:47 |
Ne, hvala, ja ću radije ponovno pogledati: |
|
![]() |
|
Diana0000 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 17.Svibanj/May.2018 Status: Offline Points: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
s nestrpljenjem čekam da ga pogledam. iako, teško je nakon savršenog sucheta prihvatiti nekog novog
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() aka balavurdija Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 983 |
Bolje čitajte knjige braćo, a ne zvona i praporci!
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 17.Svibanj/May.2018 Status: Offline Points: 105 |
mislim da nema te knjige a. christie koju nisam pročitala
ali čovjek voli pogledati i ekranizaciju
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 5802 |
Kada sam video najavu , pogresno procitah mislio sam da je ekranizacija Tomasa Mana `Smrt u Veneciji` ![]() Ja sam sakupio bukvalno sva dela koja je izdala, 91 mislim mozda koja vise, zaboravih, ali da ima ih zvanicno vise ali to su samo kolekcije UK i US koje se preplicu, pa je tu nastala zbrka, a imaju i razlicita imena. Procitao tako oko 30. Ali dobro one su se `gutale` u mladjim danima. Nije to mladji i kao ono limunada, meni su neka njena dela top i dan danas , i neka ostala u secanju. Odlicni i zapleti i ... Prethodne ekranizacije nisam gledao. Mozda probam ovu, ali je meni David Suchet neprevazidjen, dobra mi je i Zoe Wanamaker sta znam, a Miss Marple bolja mi je Geraldine MCEwan nekako . Super Joxer za kanal nisam znao za njega. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
i ja imam hrpetinu njenih knjiga. voljela sam ju u mladjim danima, ali volim ju i danas. zapleti su vrhunski, o dijalozima da ne govorim
ja sam pogledala sve što je izašlo i sa poirotom i sa mss marple. ono što mi je dobro, suchet je dao vrhunske uloge, u biti, čovjek baš tako nešto i zamišlja dok čita knjige. zato je teško nakon njega gledati nekog drugog u toj ulozi
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 5802 |
Da ja sam baš hteo da imam sva njena dela, skupljalo se to godinama po malo, pošto je dosta bilo ponavljanja, a kad nije bilo čekao se novi izdavač . Slažem se , da i ja sam voleo u mladjim danima, nakon toga ekranizacije, pa izgubih želju da čitam, ali da slična je situacija sa Šerlokom , ali eto ovo mi se svidelo The Hound of the Baskervilles: Sherlock the Movie (2022) , a u dati ću sigurno,kao što je Čkalja rekao u jednoj seriji, da `dzirnem`.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
the hound of the baskervilles mi je najbolje djelo sir arthur conan doyla. čitala i gledala par ekranizacija, meni osobno zanimljiva i modernizirana verzija
|
|
![]() |
|
lale22 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 05.Travanj/Apr.2015 Lokacija: OSIJEK Status: Offline Points: 5 |
David Suchet imislio poaroa za ovu blamažu koju snima Kenneth Branagh jednostavno da te oči zabole od gledanja ovog lošeg poirota
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
konačno odgledala. film veze nema sa a.christie, jedino što su imena uzeta iz njene knjige the halloween party. i ništa više, ni mrvice povezanosti. sam film po sebi i ne bi bio loš, samo ne kužim čemu to vezano za a.christie kada doista nema ništa zajedničko.
što se poiroa tiče, branagh mi je čak bolji od malkovicha, al problem je u tome što nitko nikada neće moći biti ni približno dobar kao suchet.
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 346 |
Nemam toliko jaku emociju niti povezanost sa Poirotom, pa jednako nisam ni posebno sentimentalno vezan za Sucheta, iako moram priznati da je upravo on sinonim za lik i ulogu koja ga je proslavila. Iz tih razloga mi je i Branagh skroz OK. Barem neki raniji naslovi.
Ali ovaj konkretno mi nije legao, iako sam očekivao da hoće. Nekako mi je tematika i sama priča nategnuta i neprilična onome što od Poirota, odnosno njegove spisateljice očekujem. Ne znam koliko ima ili nema veze sa knjigama, ali znam da je razočarao i da će ekspresno u zaborav. |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() aka balavurdija Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 983 |
Agata zna i ne prašta!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2392 |
Dosadno do zla boga. Kenet Brana standardno neubedljiv u ulozi Poaroa. Ostali likovi još gori. Scene snimane u totalnom mraku one turobne kuće, zaplet nikakav, besmisleni dijalozi, na kraju ostanete ravnodušni kad saznate ko je počinilac a ni za žrtve vas nije preterano briga. Ovaj će nastaviti da snima lepo upakovane ambalaže brenda Kristi, a ja ću kao gledalac na kraju svakog od tih "ostvarenja" osetiti zadovoljstvo što se napokon završilo. |
|
![]() |
|
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 34 |
Meni je ovo ok, možda zato što nisam čitao knjigu. Moglo je bolje, naravno, ali kakvih sve filmova izlazi u poslednje vreme ovo je po meni skroz gledljivo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |