| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A gde su tu naši majmuni? (13.07.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Platan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A gde su tu naši majmuni? (13.07.2017.)Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2017 u 22:40 |
|
Hrvatski majmuni? Srpski majmuni? Čemu to na ovom mestu?
|
|
![]() |
|
salemanija
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Ožujak/Mar.2013 Lokacija: Milano, Italy Status: Offline Points: 29 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 04:18 |
|
hahaha, srpski i hrvatski majmuni, bas si me nasmejao/la.
Dobar review, odgledacemo...
|
|
![]() |
|
Meklejn
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 14:35 |
|
Jedna od boljih trilogija u ovoj vrsti zanra, s time da mi je ovaj poslednji film najlosiji. Predugo traje i mnogo je spor. Zanrovski ovo je drama, znaci drama i to razvodnjena. Slazem se sa recenziojom , slazem se da su neke scene prepateticne. E sada, moguce da mi je film slabije legao i zbog jednog retarda koji je 2 jebena sata hrkao kao magarac. (film traje 2:20) Zamislite gledate film i neko 2 sata hrce kao jbni orangutan! Na kraju filma tek, gledam, riba koja je bila sa njim ga je bukvalno tukla, i to dobrih 20 sekundi i jedva se probudio. Mada ona je kriva, morala je da ga probudi u toku filma, jer su ljudi u bioskopu govorili probudi prasca i slicno... Zaista bi trebali da uvedu neki psiho test za gledaoce, jer ne prodje dan, a da neki imbecil ne pokvari ugodjaj svima ostalima. Uostalom s obzirom da je karta skupa kao kokain u cineplexu i mogli bi to da urade ozbiljno.
|
|
![]() |
|
dzemil-merdzanic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 17:39 |
|
Pa mi smo majmuni u realnom svijetu i ne treba nam film o tome, a što se tiče superheroja ko nam je kriv što smo glupi pa nemamo svoje stripove a pojedinci imaju talenta, jedan momak iz Sarajeva crta stripove za Marvel, mogao je i za neki naš strip, da ga imamo.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 18:36 |
|
Na kraju ispada da i majmuni imaju ljudske emocije, da mrze, vole, pohlepa, srebrorublje,... Ispada da vlast kvari i majmune i da politićari-majmuni mogu manipulisati rajom.
Original iz 1968. je bio vrh film i remek delo, nisu im ni trebale franšize kasnije.
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 18:42 |
|
Naši majmuni su u skupštini.
![]() |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14923 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 20:58 |
|
Film nisam još gledala pa ne mogu komentirat, ali se svaki put lecnem dok otvorim sajt što me Robi mrko gleda
![]()
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 21:18 |
|
Dobar film... 9/10
Danilo izgleda zaboravio kakva je radnja originala... ![]() Ovaj bljuc emotikon je potpuno bespotreban...To je rezervisano za filmove koji nemaju vrednost.
Ažurirao Atrahasis - 14.Srpanj/Jul.2017 u 21:30 |
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
Bob!
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 23:02 |
|
Neko ko piše sasvim solidno, trebalo bi da zna: reči kao što su prenaivno i prepatetično - ne postoje. To su internet nepismene budalaštine. Kao, npr. predobro.
To je nama naša internet (ne)pismenost dala. Svako selo daje svetu književnu varijantu svog jezika... SKORO PA jezika...
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 23:19 |
|
Lepo rečeno. Jeste direktno i bez uvijanja, ali je potpuno ispravno.
|
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2017 u 10:18 |
|
Dragi Bob! ne bi se s tobom upuštao u jezičke vratolomije, ali apsolutno nisi u pravu po pitanju reči za koje mi prebacuješ da ih nepravilno upotrebljavam. Inače, hvala ti za to da "pišem sasvim solidno"...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2017 u 10:26 |
|
Jezičke nedoumice na stranu
mene je zapravo pozitivno iznenadio prvi film u ovom povampirenom filmskom serijalu, pogotovo kada se uzme u obzir onaj košmar Tim Burtona. Međutim, nastavak mi je bio dalek, blago rečeno, te me je prilično oterao i od same ideje da nastavim sa praćenjem ove franšize. Nije moj broj, jednostavno, teško da ću gledati treći deo iako sam uveren da je bolji od svog prethodnika.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2017 u 11:49 |
|
Takođe, nikada mi nije bilo jasno sve to "naši" i "njihovi", i ovako, kamoli tek u IgaBiva dilemi
![]() Majmun je majmun, kako mi mogu biti bliži srpsko-hrvatski majmuni od američkih, kambodžanskih, onih iz Čada ili Saudijske Arabije? (isto važi i za ljude, kod mene)Autor bira kakvu lokalniju teritoriju, to je opšte mesto, ne bih o tome, no i one su mi jednake poput majmuna, ljudi ili prepelica. Rođen i živim u Beogradu, majmunisanja svuda oko mene pa eventualno ne bih voleo da je radnja filma smeštena ovde, ne fali mi ovog prostora, ponajmanje majmuna, ma kakva promena sredine i film mi makar potencijalno može biti zanimljiviji. Dok tema filma ne mora da se bavi makro planom, bitno je da znamo odakle je i kako počeo virus koji tamani čovečanstvo, majmuni će već vremenom zagospodariti čitavom planetom. Šta će se sada film baviti nekim "našim" prostorom, ljudima, majmunima (mada i dalje ne vidim da se bavi "tuđim/njihovim" ). E sad, zašto je sve počelo (beše) u San Franciscu a ne u Zaječaru ili u Tuzli, i nije kakvo teško pitanje. Malo ko u svetu je čuo za njih, a i ko će seliti filmsku ekipu i snimati na ovom prostoru. I gde ovde da nađu onako golem i lep most da se majmunišu? Beograd tokom vekova rušili više i češće nego Godzila Tokio, otkud nam velelepni mostovi? Ko da gradi kada stalno ruše ![]() (btw, naravno da je cgi, ta neće zatvarati most da bi nedeljama snimali tamo, moraju ljudi da skaču odnekud, no pričam o prepoznatljivosti velikog i lepog mosta)Ažurirao puppet_master - 16.Srpanj/Jul.2017 u 17:26 |
|
![]() |
|
Kokonino12
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 01:45 |
|
Film je dobar,gledljiv ali će ubrzo u zaborav, isplati se pogledati ako zbog ničeg drugog zbog reklame za coca-colu usred apokalipse :) , ma šalu na stranu, film nije dao ništa novo, na momente je i dosadan ,ima previše bespotrebnih dijaloga, ništa spektakularno, na kraju su ljudi uopšte bez emocija , i oni od kojih se nadaš neku ljudskost , nema je , tako da je na kraju dosta razočaravajuče , jer su majmuni pokazali više emocija od ljudi, ne znam jedino zašto se zove rat, kad je to neka razvodnjena bitka između ljudi sa majmunima na krivom mjestu ...
|
|
![]() |
|
jocoiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Celje Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2017 u 23:47 |
|
ocjena 5 od 10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |