| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 282930 |
| Korisnik | |
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31051 |
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2018 u 16:49 |
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2018 u 16:50 |
|
|
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2018 u 16:59 |
Pa šta radim sve vreme ionako? 😄 Koliko puta me niko ne pusti u valhallu te se sam roknem da slučajno ne završite pre vremena i da, još gore, ne moram da preživim sve seoske gadosti 😄 oćem da jašem čist u večnosti sa precima, ratnicima 😊😄 |
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2018 u 17:00 |
|
A prevodim nešto, pa kasnim proviriti... Vidim, našli ste zajednički jezik...
![]() Dobro, možda je vrijeme da se ovo zaključa. Bolje da nastavimo u Selu... ![]() Recimo, mogao bi Subi to uraditi i usput se prijaviti za novu partiju...
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2018 u 17:04 |
|
Zašto bi nam se razgovor sekao, majko mila 😄 ne valja se družiti ovde, nego da idem negde drugde da pričam 😄
Ja nisam dao zeleno svetlo na podelu tema, molio bih tada da se to ne radi jer znam da će dolaziti do sranja, ne želim da učestvujem u tome, ionako me niko išta nije ni pitao, sigurno neću ni ja druge. 😄 Mada, nije da imam mnogo toga dodati. 😄 |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Online Points: 23311 |
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2018 u 17:12 |
|
Kraj 95. epizode Sela.
Sledeća, 96. će uskoro. Statiste i glavne uloge primamo ovde. Ostanite uz Titlovima.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 282930 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |