Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 8-ban deguchi AKA The Exit 8 (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

8-ban deguchi AKA The Exit 8 (2025)

8-ban deguchi

8-ban deguchi (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

misterij, akcija, triler, avantura, horor

Trajanje:

95 min

Režija:

Genki Kawamura

Scenarij:

Kotake Create
, Genki Kawamura
, Kentaro Hirase

Glavne uloge:

Kazunari Ninomiya
  >  Lost Man
Kotone Hanase
  >  High school student
Yamato Kôchi
  >  Walking Man
Naru Asanuma
  >  Chief Detective
Hikakin
  >  Passerby
Hirota Ôtsuka
  >  Assistant Detective
Nana Komatsu
  >  Lost mans partner

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
filip-vermezovic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filip-vermezovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 8-ban deguchi AKA The Exit 8 (2025)
    Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2025 u 15:05
ne vidim dugme za download prevoda?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2025 u 17:32
Nije preveden.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 20:37
Ovo zvuči kao moj broj filma, ide preko reda za gledanje 😊
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2026 u 10:45
Skoro i zaboravih na ovaj film kad videh prevod.

Meni je ok film. 

Pa nema šta i igrica je jednostavna, a preneli su skoro sve i one sterilne popločane hodnike , osvetljenje, nepravilnosti, dodali nešto novo, ubacili još dva lika.  E  sad voleo bih da je početak ovde preskočen da se nekako otkriva kroz nepravilnosti npr. vrata, i da su još malo uspeli da prodube likove, i ok autori su od početka dali svoje mišljenje. 

Taj neki strah i plač me podseti na film Vivarium. Moguće da će i ovde biti iritantan.

Simbolika neorjentabilne površi, mravi, radnici, životni ciklus,  pacovi , oči koje prate, odgovornost, rutina , promene,  strah i sva sve nosi, u prostornoj petlji  , dečak i povezivanje, zvukovi, početak sa Ravelovim Bolerom, itd. sve mi je to fino.

Mislim da će ovde biti podeljeni utisci.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2026 u 06:30
Sram me bilo što ga ne odgledah čim je izašao. Fenomenalan film!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2026 u 10:19
Ovaj film je vec add-ovan za moju watchlist-u
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2026 u 12:40
Pogledao sam prvih par minuta. Dosadan pocetak do bola,film treba da ispuni prvi zadatak a to je da zalepi gledaoca za fotelju.Ovo je totalno meni besmisleno, da trazim smisao tamo gde ga nema.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2026 u 12:55
Pa moras pogledati ceo film , ima smisla , pa pogledaj rutine, zarobljenost, odgovornost itd,  ima simbolike, ima metafore, mozda ti prostorna petlja u onom sterilnom hodniku i ne odgovara.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2026 u 13:07
Aleksa pa gledaj do kraja,ne treba bas svaki film da te zalepi u fotelju odmah,neki to rade lagano i polako hehe. Salu na stranu ,nastavi da gledas neces zazaliti.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2026 u 13:34
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Aleksa pa gledaj do kraja,ne treba bas svaki film da te zalepi u fotelju odmah,neki to rade lagano i polako hehe. Salu na stranu ,nastavi da gledas neces zazaliti.

Tačno tako, ali nisu svi žanrovi za svakog. 
Meni takođe ne odgovaraju ovakvi filmovi (prostorne petlje i slične stvari) 
ali sam ipak ovaj film pogledao u dahu. 
Fin filmčić ali nije baš za svakog filmofila.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2026 u 13:46
Ma to jeste nije za svakog ali on to nece znati ako ga ne pogleda,misli ne mozes po pocetku bas znati da li ti odgovara. A i gledam po licnom primeru nema filma koji nisam do kraja odgledao ma koliko mi se nije svidjao. Ako sam poceo da gledam onda cu ga zavrsiti to je sigurno.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2026 u 14:04
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Ma to jeste nije za svakog ali on to nece znati ako ga ne pogleda,misli ne mozes po pocetku bas znati da li ti odgovara. A i gledam po licnom primeru nema filma koji nisam do kraja odgledao ma koliko mi se nije svidjao. Ako sam poceo da gledam onda cu ga zavrsiti to je sigurno.

Tačno tako, mnogi vrhunski filmovi su dobri baš zbog kvaitetnog kraja, 
na primer... The Usual Suspects (1995) ako se ne odgleda do kraja je 
samo običan filmčić a sa krajem je remek delo, kao i mnogi drugi slični filmovi.
Mada, ako te film ne zalepi za stolicu, iliti se ne gleda takav žanr u datom momentu 
onda tu nema pomoći. 
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2026 u 18:09
A zasto narode odgledate neki film koji vam se ne svidja do kraja ? Zar nije pre logicnije da se da neka sanska nekih 15-ak minuta i onda ''stop'' jer zasto sebe siliti ako ti se nesto ne svidja
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2026 u 22:35
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Pogledao sam prvih par minuta. Dosadan pocetak do bola,film treba da ispuni prvi zadatak a to je da zalepi gledaoca za fotelju.Ovo je totalno meni besmisleno, da trazim smisao tamo gde ga nema.

Oh, my god! LOL

Aleksa, predlažem ti ubuduće da sud o filmu doneseš nakon 10 sekundi gledanja. Zašto bi traćio dragocenih par minuta svog života, kad to može ići mnogo brže. Ako ništa, makar pruži šansu najavnoj špici. LOL LOL LOL
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2026 u 23:45

Sto da silujem sebe sa nečim što mi ne prija. U 99 posto slučajeva sam bio u pravu , rewtko kad se zeznem.
Na vrh
grobarko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grobarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2026 u 19:09
Pih.....više sam očekivao.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2026 u 20:44
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Sto da silujem sebe sa nečim što mi ne prija. U 99 posto slučajeva sam bio u pravu , rewtko kad se zeznem.

Nije poenta mog posta bila u tome da se nešto mora gledati na silu. Samo mislim da donosiš zaključke na suviše malom uzorku pređenog sadržaja. Mislim da se utisak o nekom filmu ne može steći na osnovu odgledanih nekoliko minuta (prvih par minuta, prema tvojim rečima), kao što se ni konačan zaključak o nekoj knjizi ne može doneti na osnovu pročitanih 5-10 strana na početku iste. Da naglasim da ovo ni u kom slučaju nije neslaganje sa iznetim stavovima u vezi ovog filma, pošto isti nisam ni gledao, pa stav ni nemam. Treba imati više strpljenja.

Don't knock it till you try it. Smile Wink
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2026 u 21:12
Gledajte filmove, ali zaobilazite smeće.

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2026 u 06:33
Nekom smece nekom cvece
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2026 u 22:34
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Gledajte filmove, ali zaobilazite smeće.

Jesi li gledao pa imaš takav utisak ili opet pišeš napamet
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,309 sekundi.