8-ban deguchi AKA The Exit 8 (2025)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107641
Datum ispisa: 08.Kolovoz/Aug.2026 u 13:03 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: 8-ban deguchi AKA The Exit 8 (2025)
Objavio: filip-vermezovic
Tema: 8-ban deguchi AKA The Exit 8 (2025)
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2025 u 15:05
|
ne vidim dugme za download prevoda?
|
Odgovori:
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2025 u 17:32
Objavio: puppet_master
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 20:37
|
Ovo zvuči kao moj broj filma, ide preko reda za gledanje 😊
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2026 u 10:45
|
Skoro i zaboravih na ovaj film kad videh prevod.
Meni je ok film.
Pa nema šta i igrica je jednostavna, a preneli su skoro sve i one sterilne popločane hodnike , osvetljenje, nepravilnosti, dodali nešto novo, ubacili još dva lika. E sad voleo bih da je početak ovde preskočen da se nekako otkriva kroz nepravilnosti npr. vrata, i da su još malo uspeli da prodube likove, i ok autori su od početka dali svoje mišljenje.
Taj neki strah i plač me podseti na film Vivarium. Moguće da će i ovde biti iritantan.
Simbolika neorjentabilne površi, mravi, radnici, životni ciklus, pacovi , oči koje prate, odgovornost, rutina , promene, strah i sva sve nosi, u prostornoj petlji , dečak i povezivanje, zvukovi, početak sa Ravelovim Bolerom, itd. sve mi je to fino.
Mislim da će ovde biti podeljeni utisci.
|
Objavio: TotenhemovFanatik
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2026 u 06:30
|
Sram me bilo što ga ne odgledah čim je izašao. Fenomenalan film!
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 13.Svibanj/May.2026 u 10:19
|
Ovaj film je vec add-ovan za moju watchlist-u
|
Objavio: aleksayu
Datum objave: 14.Svibanj/May.2026 u 12:40
|
Pogledao sam prvih par minuta. Dosadan pocetak do bola,film treba da ispuni prvi zadatak a to je da zalepi gledaoca za fotelju.Ovo je totalno meni besmisleno, da trazim smisao tamo gde ga nema.
|
Datum objave: 14.Svibanj/May.2026 u 12:55
Pa moras pogledati ceo film , ima smisla , pa pogledaj rutine, zarobljenost, odgovornost itd, ima simbolike, ima metafore, mozda ti prostorna petlja u onom sterilnom hodniku i ne odgovara.
|
Objavio: kjovo
Datum objave: 14.Svibanj/May.2026 u 13:07
|
Aleksa pa gledaj do kraja,ne treba bas svaki film da te zalepi u fotelju odmah,neki to rade lagano i polako hehe. Salu na stranu ,nastavi da gledas neces zazaliti.
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 14.Svibanj/May.2026 u 13:34
kjovo piše:
Aleksa pa gledaj do kraja,ne treba bas svaki film da te zalepi u fotelju odmah,neki to rade lagano i polako hehe. Salu na stranu ,nastavi da gledas neces zazaliti. |
Tačno tako, ali nisu svi žanrovi za svakog. Meni takođe ne odgovaraju ovakvi filmovi (prostorne petlje i slične stvari) ali sam ipak ovaj film pogledao u dahu. Fin filmčić ali nije baš za svakog filmofila.
|
Datum objave: 14.Svibanj/May.2026 u 13:46
|
Ma to jeste nije za svakog ali on to nece znati ako ga ne pogleda,misli ne mozes po pocetku bas znati da li ti odgovara. A i gledam po licnom primeru nema filma koji nisam do kraja odgledao ma koliko mi se nije svidjao. Ako sam poceo da gledam onda cu ga zavrsiti to je sigurno.
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 14.Svibanj/May.2026 u 14:04
kjovo piše:
Ma to jeste nije za svakog ali on to nece znati ako ga ne pogleda,misli ne mozes po pocetku bas znati da li ti odgovara. A i gledam po licnom primeru nema filma koji nisam do kraja odgledao ma koliko mi se nije svidjao. Ako sam poceo da gledam onda cu ga zavrsiti to je sigurno. |
Tačno tako, mnogi vrhunski filmovi su dobri baš zbog kvaitetnog kraja, na primer... The Usual Suspects (1995) ako se ne odgleda do kraja je samo običan filmčić a sa krajem je remek delo, kao i mnogi drugi slični filmovi. Mada, ako te film ne zalepi za stolicu, iliti se ne gleda takav žanr u datom momentu onda tu nema pomoći.
|
Datum objave: 14.Svibanj/May.2026 u 18:09
|
A zasto narode odgledate neki film koji vam se ne svidja do kraja ? Zar nije pre logicnije da se da neka sanska nekih 15-ak minuta i onda ''stop'' jer zasto sebe siliti ako ti se nesto ne svidja
|
Objavio: bgvracar
Datum objave: 14.Svibanj/May.2026 u 22:35
aleksayu piše:
Pogledao sam prvih par minuta. Dosadan pocetak do bola,film treba da ispuni prvi zadatak a to je da zalepi gledaoca za fotelju.Ovo je totalno meni besmisleno, da trazim smisao tamo gde ga nema. |
Oh, my god! 
|
Objavio: aleksayu
Datum objave: 16.Svibanj/May.2026 u 23:45
Sto da silujem sebe sa nečim što mi ne prija. U 99 posto slučajeva sam bio u pravu , rewtko kad se zeznem.
|
Objavio: grobarko
Datum objave: 17.Svibanj/May.2026 u 19:09
|
Pih.....više sam očekivao.
|
Objavio: bgvracar
Datum objave: 17.Svibanj/May.2026 u 20:44
aleksayu piše:
Sto da silujem sebe sa nečim što mi ne prija. U 99 posto slučajeva sam bio u pravu , rewtko kad se zeznem. |
Nije poenta mog posta bila u tome da se nešto mora gledati na silu. Samo mislim da donosiš zaključke na suviše malom uzorku pređenog sadržaja. Mislim da se utisak o nekom filmu ne može steći na osnovu odgledanih nekoliko minuta (prvih par minuta, prema tvojim rečima), kao što se ni konačan zaključak o nekoj knjizi ne može doneti na osnovu pročitanih 5-10 strana na početku iste. Da naglasim da ovo ni u kom slučaju nije neslaganje sa iznetim stavovima u vezi ovog filma, pošto isti nisam ni gledao, pa stav ni nemam. Treba imati više strpljenja.
Don't knock it till you try it. 
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 17.Svibanj/May.2026 u 21:12
Gledajte filmove, ali zaobilazite smeće.
|
Datum objave: 18.Svibanj/May.2026 u 06:33
Datum objave: 18.Svibanj/May.2026 u 22:34
Mizi piše:
Gledajte filmove, ali zaobilazite smeće.
|
Jesi li gledao pa imaš takav utisak ili opet pišeš napamet
|
Datum objave: 19.Svibanj/May.2026 u 01:20
@Alex
Ne volim filmove sa ovom tematikom, sorry.
|
Datum objave: 19.Svibanj/May.2026 u 09:39
|
Pa dobro ali ako ti ne volis nije automatski smece
|
Datum objave: 19.Svibanj/May.2026 u 10:52
Automatski jeste, za mene.
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2026 u 15:12
|
Ali ukoliko vam se nesto ne svidi prvih 15 minuta zasto gledate do kraja? Zasto ne koristite komandu ''stop'' na svom daljinskom?
|
Objavio: robi75
Datum objave: 25.Svibanj/May.2026 u 17:59
|
Dobro je. Obzirom sta se sve snima, ovo je dobar film.
|
Objavio: Bobiciz
Datum objave: 28.Svibanj/May.2026 u 19:12
|
Odlican film. Ko nije gledao, realno ne moze znati nista o tematici ovog filma.
|
Objavio: Boris-HA
Datum objave: 29.Svibanj/May.2026 u 13:47
|
Mnogo SE.ETE, Čst izuzecima. Ovaj Film je skroz OK.👊😊🎬
------------- 2025 - Max
|
|