Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 42" LCD/Plasma, na sta obratiti paznju:
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

42" LCD/Plasma, na sta obratiti paznju:

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 18:52
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

nista, gledamo jos uvek sta sve ima. Nasli smo nekoliko 42" fullhd LG 100hz truemotion, i neki phillips. Posto ce brat gledati digitalnu televiziju kao sto je Maxtv i igrati igrice na ps3, krbo mi je preporucio LCD.

Brate, prjatelju, tekstove možeš da čitaš i čitaš i čitaš... ali.
Ja ima LCD fullHD Samsung 1080p 40'' LE40B530P7W, moji majka i otac, Plasma HD Ready Samsung 42''. Jednog dana ću ih na prevaru zameniti.LOL
Nema tu neke velike razlike pri gledanju HD filmova ali kad probam da jedan i drugi koristim kao monitor, e tu dolazi do razlike. Na plazmi je slika kristalno jasna, dok je kod mene mutnjikava...

Iz prve ruke ti kažem uzmi Plazmu FullHd i nećeš pogrešiti. još kad bi našao Panasonic - milina.
Takođe, gledaj da ima DLNA i WiFi.
Na vrh
Kchief View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kchief Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2011 u 12:09
A jel zna neko zasto SONY ne pravi plasme?
Na vrh
sappy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sappy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2011 u 22:35
Ja bih u svakom slučaju odabrao plazmu i to naravno Panasonic...
Lcd i led tehnologije zahtjevaju savršen digitalni signal visoke rezolucije, a na SD signalu lome zube i to ne izgleda nimalo lijepo..., dok SD signal na plazmi izgleda vrlo dobro...

Prije nekih 2 godine uzeo sam Panasonic TX-P42S10E i bio je bestbuy fullHD plazma..., danas suze ronim jer za isti novac (6000 kn) se može dobiti ovaj model....http://hdtelevizija.com/2011/04/11/recenzija-plazma-2d-panasonic-tx-p42g30e-107-cm/....

Taj model je ultimativni media centar, a preko usb-a prikazuje HD filmove (mkv, mp4 itd..) i podržava .srt subtitlove samo nema nekih naših znakova (bar taj testni primjerak u Emmezeti)...

Od ostalih FullHD koje bi mogao preporučiti su...http://hdtelevizija.com/2011/05/11/recenzija-plazma-2d-panasonic-tx-p42s30e-107-cm/ - 4600 kn

i HDready te bestbuy SD performer http://hdtelevizija.com/2011/02/15/recenzija-plazma-2d-panasonic-tx-p42c3e-107-cm/, ovaj model nije media centar i nema usb podršku, ali za 3000 kn (nedavno bila akcija u Emmezeti), sada je oko 3200 kn i stvarno ima mrak prikaz SD tv signala...

Te novije generacije Panasonic plazmi odlikuje vrlo mala potršnja energije i uz rame je sa potrošnjom lcd-a i led-a istih dimenzija, što je donedavno bio jedini plus za lcd i led tehnologiju, sada više nije...

Ova moja (zbog koje "suze ronim" - P42S10E) je 400 HZ i potrošnja joj je gotovo dupla u odnosu na navedene..., no nema veze čim mali stasa ide u njegovu sobu, a nova Plazmica ide u dnevni boravak...
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2011 u 22:41
Slažem se sa svim iznetim.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2011 u 23:21
Jedno 5 kolega na PO imaju LG 42pt353 a moj brat je pre 2 nedelje uzeo 50pt353 i je prezadovoljan, cita sve osim DTS a i jeftina je cena 35.500denara (nema 600eura), za tih para mozes jedino uzeti 40" full hd led 3d 4d LOL. Oko problema sa DTS zvukom istog moras prekodirati u ac3 pomoci programa mkv2ac3 - proces koji traje nepunih 20min. SD signal prikazuje odlicno ali krenimo od 480p ripove pa full HD ripove, sve izgleda predobro, kristalno cista slika. Igrao sam i ps3 na njoj, zakon, za plazmu imam samo reci pohvale.

Nesto najbitnije i sto najvise mi se dopada je to sto gledas film kao da si pred pc, znaci ubacis usb flash ili hdd i klikas na video fajl i pocinje, ako treba podesis prevod na latin2 i to je to. NEMAS potrebe od aviaddxsubs ili mkvmerge za mkv fajlove, nista od toga. Cita avi+srt, mkv+srt odvojeno.

Ažurirao icemaher - 30.Prosinac/Dec.2011 u 23:28
Na vrh
sappy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sappy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2011 u 03:35
Da.., prema svim testovima te LG 42 i 50 PT353 plazme (HD 1024x768) plazme su prilično dobre i u reprodukciji SD signala, a za sličnu cijenu, komparativno istoj veličini.., za razliku Panasonica daju i multimedija usb podršku, dakle tu je LG malo darežljiviji od Panasonica..., po gutanju energije su tu negdje podjednaki...

U svakom slučaju moj izbor je plazma...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,781 sekundi.