Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 28 Years Later (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

28 Years Later (2025)

28 Years Later

28 Years Later (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

28 godina kasnije

Godina:

2025

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

115 min

Režija:

Danny Boyle

Scenarij:

Danny Boyle
, Alex Garland

Glavne uloge:

Christopher Fulford
  >  Sam
Cillian Murphy
  >  Jim
Maura Bird
  >  Jimmy Jones
Alfie Williams
  >  Spike
Gordon Alexander
  >  Jonno
Edvin Ryding
  >  E. Sundqvist
Erin Kellyman
  >  Jimmy Ink
Joe Blakemore
  >  Dave
Angus Neill
  >  Emaciated Infected

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alex-din View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alex-din Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 28 Years Later (2025)
    Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2025 u 14:45
Kraj je, u svakom pogledu, audio-vizuelno, stilski i sadržajno odličan i zapravo predstavlja i svojevrsnu poentu filma.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2025 u 19:45
Gledacu ) Eto, toliko od mene ovaj put )
Na vrh
dragan-rozic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan-rozic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2025 u 19:19
Na najrelevantnijem sajtu sto se tice filmova, IMDb-u, stanje je drugacije i trenutno kaze: a. kritika Metascore 76% b. publika 7,2. Ovdje je puno ujednaceniji odnos ocjena kritike i publike nego na Rottenu, sto znaci da ovdje nije bilo "pumpanja". Po ovome film je u gornjoj polovici po kvaliteti i zasluzuje da ga se pogleda bez pljucanja prije gledanja ili zbog nekakvih sterotipova. https://www.imdb.com/title/tt10548174/
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2025 u 17:36
Odličan film što se mene tiče. Ovo je nastavak priče vezane za virus na prvi film 28 Days Later, a ne kako piše u opisu 28 Weeks Later, Boyle i Garland nisu zainteresirani bili za drugi film u kojem oni nisu imali prste 28 Weeks Later.

Uglavnom film me oduševio što se tiče režije, scenografije, a pogotovo fotografije, montaže i glume, gluma mladog Alfieja Williamsa odlična, Jodie Comer i Ralph Fiennes standardno odlični. Film se može opisati kao i neka vrsta "coming of age" filma jer je glavni lik dječak, 12-godišnji Spike i pratimo kako se on pokušava učiti konkretnije živjeti u odraslom svijetu, zaraženom svijetu. Film ima dobru priču, jednako je film dramatičan koliko je i triler, druga polovica filma zbog određenih odluka nekih likova postaje više pustolovna drama nego triler, iako daleko od toga da nema još "thrilla". Možda se to nekima neće svidjeti jer će očekivati nešto luđe i dinamičnije u naraciji i radnji čitavog filma, ali meni je ovo baš odgovaralo, zrelije, ljudskije. Čak su mi i zasuzile oči u jednom momentu.

Sve u svemu radujem se pogledati sljedeća dva filma koja su najavili Boyle i Garland, koja će zaokružiti priču, kako su i najavili.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2025 u 17:39
U sledećem vraćaju i Cillian Murphyja beše. 👍
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2025 u 17:53
Da, potvrdili su Boyle i Garland, navodno u drugom filmu će imati manju rolu njegov lik, a u trećem vrlo važnu i veću rolu. U sva 3 filma je dio produkcije jer kao i u sljedeća 2 što će biti i u ovom je bio izvršni producent.

Sve skupa bit će zanimljivo kuda i kako će se ispreplesti životi likova ovoga i prvoga dijela. Radujem se.

Zanimljiva stvar kako sam pročitao jučer još je točno 28 tjedana do 2. filma koji izlazi početkom naredne godine. A 3. bi se trebao početi snimati po nagađanjima početkom naredne godine.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2025 u 18:43
Drago mi je zbog pozitivnih utisaka! Koliko god da ukusi umeju biti različiti, verujem da me ovaj, a moguće i naredni nastavci, neće razočarati niti ukrasti vreme.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.