Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
28 Years Later (2025) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
alex-din ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() ![]() Pridružen: 14.Svibanj/May.2018 Status: Offline Points: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2025 u 14:45 |
Kraj je, u svakom pogledu, audio-vizuelno, stilski i sadržajno odličan i zapravo predstavlja i svojevrsnu poentu filma.
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gledacu ) Eto, toliko od mene ovaj put )
|
|
![]() |
|
dragan-rozic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 10.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 24 |
Na najrelevantnijem sajtu sto se tice filmova, IMDb-u, stanje je drugacije i trenutno kaze:
a. kritika Metascore 76%
b. publika 7,2.
Ovdje je puno ujednaceniji odnos ocjena kritike i publike nego na Rottenu, sto znaci da ovdje nije bilo "pumpanja".
Po ovome film je u gornjoj polovici po kvaliteti i zasluzuje da ga se pogleda bez pljucanja prije gledanja ili zbog nekakvih sterotipova.
https://www.imdb.com/title/tt10548174/
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 110 |
Odličan film što se mene tiče. Ovo je nastavak priče vezane za virus na prvi film 28 Days Later, a ne kako piše u opisu 28 Weeks Later, Boyle i Garland nisu zainteresirani bili za drugi film u kojem oni nisu imali prste 28 Weeks Later.
Uglavnom film me oduševio što se tiče režije, scenografije, a pogotovo fotografije, montaže i glume, gluma mladog Alfieja Williamsa odlična, Jodie Comer i Ralph Fiennes standardno odlični. Film se može opisati kao i neka vrsta "coming of age" filma jer je glavni lik dječak, 12-godišnji Spike i pratimo kako se on pokušava učiti konkretnije živjeti u odraslom svijetu, zaraženom svijetu. Film ima dobru priču, jednako je film dramatičan koliko je i triler, druga polovica filma zbog određenih odluka nekih likova postaje više pustolovna drama nego triler, iako daleko od toga da nema još "thrilla". Možda se to nekima neće svidjeti jer će očekivati nešto luđe i dinamičnije u naraciji i radnji čitavog filma, ali meni je ovo baš odgovaralo, zrelije, ljudskije. Čak su mi i zasuzile oči u jednom momentu. Sve u svemu radujem se pogledati sljedeća dva filma koja su najavili Boyle i Garland, koja će zaokružiti priču, kako su i najavili. |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 73635 |
U sledećem vraćaju i Cillian Murphyja beše. 👍
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 110 |
Da, potvrdili su Boyle i Garland, navodno u drugom filmu će imati manju rolu njegov lik, a u trećem vrlo važnu i veću rolu. U sva 3 filma je dio produkcije jer kao i u sljedeća 2 što će biti i u ovom je bio izvršni producent.
Sve skupa bit će zanimljivo kuda i kako će se ispreplesti životi likova ovoga i prvoga dijela. Radujem se. Zanimljiva stvar kako sam pročitao jučer još je točno 28 tjedana do 2. filma koji izlazi početkom naredne godine. A 3. bi se trebao početi snimati po nagađanjima početkom naredne godine. |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 806 |
Drago mi je zbog pozitivnih utisaka! Koliko god da ukusi umeju biti različiti, verujem da me ovaj, a moguće i naredni nastavci, neće razočarati niti ukrasti vreme.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |