Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

28 Years Later (2025)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107004
Datum ispisa: 26.Lipanj/Jun.2026 u 13:08
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: 28 Years Later (2025)
Objavio: alex-din
Tema: 28 Years Later (2025)
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2025 u 14:45
Kraj je, u svakom pogledu, audio-vizuelno, stilski i sadržajno odličan i zapravo predstavlja i svojevrsnu poentu filma.

Odgovori:
Objavio: beogradski
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2025 u 19:45
Gledacu ) Eto, toliko od mene ovaj put )

Objavio: dragan-rozic
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2025 u 19:19
Na najrelevantnijem sajtu sto se tice filmova, IMDb-u, stanje je drugacije i trenutno kaze: a. kritika Metascore 76% b. publika 7,2. Ovdje je puno ujednaceniji odnos ocjena kritike i publike nego na Rottenu, sto znaci da ovdje nije bilo "pumpanja". Po ovome film je u gornjoj polovici po kvaliteti i zasluzuje da ga se pogleda bez pljucanja prije gledanja ili zbog nekakvih sterotipova. https://www.imdb.com/title/tt10548174/

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2025 u 17:36
Odličan film što se mene tiče. Ovo je nastavak priče vezane za virus na prvi film 28 Days Later, a ne kako piše u opisu 28 Weeks Later, Boyle i Garland nisu zainteresirani bili za drugi film u kojem oni nisu imali prste 28 Weeks Later.

Uglavnom film me oduševio što se tiče režije, scenografije, a pogotovo fotografije, montaže i glume, gluma mladog Alfieja Williamsa odlična, Jodie Comer i Ralph Fiennes standardno odlični. Film se može opisati kao i neka vrsta "coming of age" filma jer je glavni lik dječak, 12-godišnji Spike i pratimo kako se on pokušava učiti konkretnije živjeti u odraslom svijetu, zaraženom svijetu. Film ima dobru priču, jednako je film dramatičan koliko je i triler, druga polovica filma zbog određenih odluka nekih likova postaje više pustolovna drama nego triler, iako daleko od toga da nema još "thrilla". Možda se to nekima neće svidjeti jer će očekivati nešto luđe i dinamičnije u naraciji i radnji čitavog filma, ali meni je ovo baš odgovaralo, zrelije, ljudskije. Čak su mi i zasuzile oči u jednom momentu.

Sve u svemu radujem se pogledati sljedeća dva filma koja su najavili Boyle i Garland, koja će zaokružiti priču, kako su i najavili.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2025 u 17:39
U sledećem vraćaju i Cillian Murphyja beše. 👍

Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2025 u 17:53
Da, potvrdili su Boyle i Garland, navodno u drugom filmu će imati manju rolu njegov lik, a u trećem vrlo važnu i veću rolu. U sva 3 filma je dio produkcije jer kao i u sljedeća 2 što će biti i u ovom je bio izvršni producent.

Sve skupa bit će zanimljivo kuda i kako će se ispreplesti životi likova ovoga i prvoga dijela. Radujem se.

Zanimljiva stvar kako sam pročitao jučer još je točno 28 tjedana do 2. filma koji izlazi početkom naredne godine. A 3. bi se trebao početi snimati po nagađanjima početkom naredne godine.

Objavio: ar8c
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2025 u 18:43
Drago mi je zbog pozitivnih utisaka! Koliko god da ukusi umeju biti različiti, verujem da me ovaj, a moguće i naredni nastavci, neće razočarati niti ukrasti vreme.

Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2025 u 19:10
Pristojan film, poluinteresantne teme, takav i svet poduže izolovane Britanije, iz čijeg ostrvskog zaseoka naš mali junak kreće u inicijaciju zrelosti, manje-više. Prava mera dinamike, uzbuđenja i eto priče o da kažemo odrastanju. Ujedno i bitno drugačiji od prethodna dva filma, prilično drugačijeg tona i teme, po meni je to za pohvalu, vazda većina pravi jedno te isto nastavcima, ovde to nije slučaj, 28 Years Later gotovo sigurno neće biti ono što dobar deo gledatelja očekuje. Da li je to dobro ili loše, otkud znam, tek mi se dopao. Zbog svog finala deluje nedovršeno, zato što i nije 😂, rekosmo već da nas očekuju nastavci, ovo je eto meni interesantni uvodni film u kompleksniju, dužu priču nasilne, od sveta odsečene Britanije u kojoj obitavaju virusom inficirani i oni preživeli.

Radujem se sledećem.

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2025 u 00:16
Ja ću se prvo morati podsjetiti starih. A kad, kad?

Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2025 u 00:40
Ovo je potpuno drugačiji film u odnosu na prethodne, hajde ukoliko zbog svoje lične želje kreneš da ih ponoviš, svakako oba vrede, svaki na svoj način. Ali da bi ušao u priču ovog pa filma, suštinski ti nije potrebno ponavljanje 28 Days/Weeks. Čak su i inficirani nešto drugo posle par decenija, sam svet, njegova pravila, kao i preživeli, naravno i likovi, ton filma, priča, teme koje čačka, baš sve je svoje, nije potrebno kakvo pa predznanje.

Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2025 u 00:57
Nije bitno koliko je različit, problem je što se ne sjećam svega iz starih pa da ne bi bilo da mi nešto promakne.
Ipak je prošlo podosta godina, neke scene mi i dalje jesu u glavi, ali ne sve.

Objavio: Zagrivuk
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2025 u 07:41
Stvar ukusa film je mnogo los 1/10

Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2025 u 09:14
Evo ja sam pogledao i ova 2 starija sad nedavno i moram reći jeli zbog protoka vremena malo, je, ali su meni osobno ti filmovi previše konvencionalno klasični za zombie/zaražene filmove, valjda sam ih pogledao sad previše već na tu šablonu, tako da mi nisu baš nešto, imaju solidnu priču, ali previše viđenu, a pogotovo iz današnje perspektive.

Zaključak da mi je ovaj novi film najbolji od ovoga svijeta, jednostavno mi je i sa odmakom dana od gledanja najviše ostavio impresiju, sad kakvu, svakakvu, ali je dijelova na mene na pozitivan način, drukčiji način, baš zbog toga što je ovdje totalno drukčiji pristup i što je nešto unikatno prikazano za ovaj svijet... sve skupa čekam zaokruživanje ove za mene dosta zrelije priče sa sljedeća 2 filma, oče li sljedeći filmovi biti stilski, žanrovski malo drukčiji od ovoga, vidjeti ćemo.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2025 u 10:09
I ja se moram podsetiti prethodnih.

Objavio: Zake24
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2025 u 21:42
Pa ljudi moji kakvo smeće i papazjanija od filma! Kuda si krenuo, nikuda! Gdje si bio, nigdje! Ocjena: 0/10

Objavio: Atrahasis
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2025 u 23:38
Meni odličan. Šta donosite sa sobom kad gledate film ili čitate knjigu, tako ćete delo i doživeti. Zato raspravljati nema puno smisla.

Film je svojevrsna oda životu, a pre svega smrti.

-------------
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2025 u 09:21
Ok, sve je stvar ukusa i o ukusima treba raspravljati, a ne ona varijanta ne treba. Ovo je čisto smeće od filma, što retko kada kažem. Prokockano 2 sata bespotrebno. Trebalo je nazvati "28 shit later", jer ovaj film nije do kolena prethodnim delovima. Ima tu super kadrova, prirode, ali ono što fali u prvih sat vremena filma je ono što je krasilo prethodne delove, a to su zombiji. Retko kada viđeni, a u drugom delu filma je ista priča. Kako okreneš, smeće i to je to.

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: bret valas
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2025 u 13:57
Usrali su i sefa i stanicu! Kakav glupi zavrsetak filma!

Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2025 u 14:38
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Ok, sve je stvar ukusa i o ukusima treba raspravljati, a ne ona varijanta ne treba. Ovo je čisto smeće od filma, što retko kada kažem. Prokockano 2 sata bespotrebno. Trebalo je nazvati "28 shit later", jer ovaj film nije do kolena prethodnim delovima. Ima tu super kadrova, prirode, ali ono što fali u prvih sat vremena filma je ono što je krasilo prethodne delove, a to su zombiji. Retko kada viđeni, a u drugom delu filma je ista priča. Kako okreneš, smeće i to je to.

Moje mišljenje je da kvalitet ovog filma nisu samo lepi kadrovi.

-------------

Objavio: Wuk86
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2025 u 17:06
Film nisam pogledao,a možda ni neću, verovatno skrećem sa teme, ali vidim da već ima
2 autorska prevoda ovog filma, jedan na srpskom, drugi na bosanskom. 
Kolege prevodioci, radije prevedite neki film za koji nema prevod, nema potrebe da se duplira.
Meni lično nije nikakav problem da gledam film sa hrvatskim ili bosanskim prevodom,
dok mi je srpski maternji. Verujem da svi manje više, razumemo.
Uglavnom je sve najavljeno, ko šta prevodi, nije teško pogledati spisak.
Ne bih da ispadnem neki mudrijaš, jednostavno gledajte na ovo kao na malu konstruktivnu kritiku.

Objavio: Cobra1978
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2025 u 21:13
Film je prosjek. Nije mi jasno pojavljivanje porodice iz Pogrešnog skretanja na kraju, sprema li se ovo Marvelov nastavak ?

Objavio: BianconeriDiBelgrado
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2025 u 00:27
Више сам очекивао, али гледљив је.

Objavio: Freak37
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2025 u 10:10
Zaobići u širokom luku !

Objavio: Eragon76
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2025 u 19:16
Što mnogi rekoše, ukusi su različiti, ali ovo je teško smeće od filma po mom ukusu, nemaju nikakve veze sa prethodna 2, osim Spajkovog oca, a ostatak priče je užas. Bespotrebno bačenih skoro 2 sata.

Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2025 u 22:15
A kakve veze ima Spajkov otac sa prethodnim?

-------------

Objavio: draganmirovic99
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 01:31
Dobar Film ja ne znam sta ove dileje dolje pisu.. malo je drugaciji pristup akciji i pokretu kamere pa film odaje nekako vajb drugaciji uz muziku.. barem sam ja takav dojam imao.. ali uglavnom dobar film ima akcije dosta toga se vidjelo, upoznalo, Ne kapiram ove ljude koji misle da film mora da bude povezan sa prethodna dva.. ono ali ajde.

Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 07:38
Originalno postovano od strane draganmirovic99 draganmirovic99 piše:

Dobar Film ja ne znam sta ove dileje dolje pisu.. malo je drugaciji pristup akciji i pokretu kamere pa film odaje nekako vajb drugaciji uz muziku.. barem sam ja takav dojam imao.. ali uglavnom dobar film ima akcije dosta toga se vidjelo, upoznalo, Ne kapiram ove ljude koji misle da film mora da bude povezan sa prethodna dva.. ono ali ajde.

Može to da se napiše i bez te reči DILIJE, jer to što je nama film smeće, a tebi dobar je stvar ukusa, a ne daje ti niko pravo da upotrebiš tu reč...

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: jojo385
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 08:39
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Može to da se napiše i bez te reči DILIJE, jer to što je nama film smeće, a tebi dobar je stvar ukusa, a ne daje ti niko pravo da upotrebiš tu reč...

Ašta su ti to "DILIJE" ?.....i gde ti je PEČAT.

Objavio: klass
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 19:01
Pocetak nije los ali kasnije su se izgubili sa pricom, cak je i malkice presao u dosadu. Ima nekih cudnih stvari, npr. cemu sluzi alfa osim da jurca i non stop mlati patkom po ekranu. :D I tako... Ocena 4. 

Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 19:44
Originalno postovano od strane klass klass piše:

Ima nekih cudnih stvari, npr. cemu sluzi alfa osim da jurca i non stop mlati patkom po ekranu. 

U najelementarijem, dramaturškom smislu, služi tome da preživeli van svojih izolovanih, branjenih zajednica više ne mogu tek tako da se vani, među inficiranima, oslanjaju na strele i lukavstvo, jer je virus mutacijama proizveo alfe. Čeka ih dakle da bi se donelo više uzbuđenja, tenzija, opasnosti.

Prvi film nam govori da inficirani i ne mogu funkcionisati godinama, izumrli bi od gladi, mahom nesposobni da efektno love hranu, kamoli tek da je uzgajaju. No, virusima teško da je svrha da tek tako skončaju, te, eto mutiraju kako bi što duže opstali. Alfa je logičan sled mutacija. Pored tipičnog besa, um im ipak funkcioniše bolje, kako-tako organizuju svoje "čopore", love, ojačani su i hormonski, nije tek do patke za mlataranje 😂 ili priplod, čitavo telo im je nakucano. Virus je svojim domaćinima našao način da prežive.

Recimo, nije da nam film priča o tome, možda će više detalja biti u docnijim filmovima, ovo je tek kakva logika koja se gotovo nameće iz onoga viđenog.

Datum objave: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 17:01
Jojo385- odluci se sta ces da kazes prvo kazes moze i bez te rijeci pa posle pitas sta znaci, Ako te bas zanima sta znaci imas google pa potrazi sta znaci.. I nije DILIJE nego DILEJE. A ti daj neki argument zasto ti je film smece. Sta se to danas treba desiti u filmu da se ti zadovoljis.

Datum objave: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 17:05
Ispravka i izvinjenje @jojo385. Komentar se odnosio za doticnog @AcaNDr.

Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 17:30
Ljudi žive u da kažem tako, ograđenoj nastambi, a zombiji nisu isti.
Ovisno kako se scenaristu ili režiseru ćefne, neki će zombiji biti usporeni ko puževi, drugi će bjesomučno trčati ne bi li oborili rekord na 100 metara, a treći će biti herkulski jaki.

Da, to je film.
I da, kao da sam upravo opisao https://www.imdb.com/title/tt5556656/" rel="nofollow - Kôtetsujô no Kabaneri (2016), zombi anime toliko glup da nije, niti će, imati više od jedne sezone.

Razumjeli ste me jako dobro, 28 Years Later je iskopirano - odbačeno smeće.
Film je čista uvreda prethodnicima.
U prva dva filma je jasno i glasno, najljepše što se može, utvrđeno da bez konstantne hranidbe i širenja, virus, a tako i zombiji, s vremenom umiru.

Pa koji je ku**c bio ovoj ekipi?
Kopirane znači ideje iz anime promašaja takvog da su ga i japanci odjebli.
Isprekidane scene jer režiser ne zna ispričati priču, pa je montažer glumatao umjetnost.
Oku ugodni pejzaži jer ako se kritičari dive šarlatanu Ari Asteru, pa što ne bi takvih sranja bilo i tu.
Šveđanin kojemu je mobitel na 1%.
Karikature Phantom Troupe iz Hunter x Hunter.
I bezbroj drugih stvari, klišeja i već viđenih iritacija za koje se ne da odrediti koja je gora od koje.
Pitat ćete, pa ebote nemoj reći da ima i trudnica. Ma ima i ebena trudnica u određenoj nevolji.

Najveće đubre među filmovima koje sam pogledao u ovoj godini.
Znam da može i gore od ovoga, ali te sam uspio izbjeći.

Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 17:48
A zato ti najednom vidiš anime poreklo u koječemu 😂😂

Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 19:25
Btw, ukoliko sledeći film, Bone Temple, koji izlazi već početkom 2026., ne zaradi na blagajnama, možda ovo ipak ne bude nova trilogija, tj možda onda i ne snime treći.

Navodno se ni 28 Years Later nije baš proslavio sa zarađenih 150 miliona $ To inače nisu moje teme, te zarade i proračuni, nije mi ionako ovoga puta sasvim ni jasna čitava računica, nešto su iskomplikovali, ne vidim da je ovaj film imao kakav divlji budžet, te da mora zaraditi pitaj boga koliko to pa stotina miliona. Na šta su uopšte pa utrošili ovde silne milione? (pride su i neprecizni, negde se navodi trošak od 60,negde pa 80 miliona $, plus potom marketing... frljaju se za medalju)

Poenta je da bih voleo ostati duže u tom svetu, pogledati sve što su zamislili, bilo to uspešno ili ne, voljeno ili omraženo ali je sada treći film pod znakom pitanja, kako ispada 🫤

Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 19:32

Ispravka i izvinjenje @jojo385. Komentar se odnosio za doticnog @AcaNDr.

Druže moj, ti na kraju ne znaš ni sa kime se raspravljaš, ja sam napisao u komentaru zbog čega je meni film smeće i rado ću dubolje i to mnogo dublje da ti napišem, ali nisi vredan mog vremena. Pozdrav od dotičnog

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 01:58
AcaNDr izgubi se srece ti. Moja greska i tvoja su dva svijeta nego si kratak sa argumentima. Postedi me price.

Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 19:24
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Btw, ukoliko sledeći film, Bone Temple, koji izlazi već početkom 2026

To nek im gledaju ćaće i matere, mene Kabaneri ne zanimaju.

Objavio: ar8c
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 20:00
Odgledah i ovo je dosta loše ispalo, daleko slabije od nekih mojih nadanja i očekivanja. Stoji da sam se odavno zasitio zombi tematike, te takve preskačem bez izuzetka, ali ovaj film je morao biti ispoštovan zbog prethodnika koji su bili vredni pažnje i na mene ostavili trag.

Šta je ovde pošlo naopako? Pa dosta toga i daću koje obrazloženje, mada će tu biti i kakav sitan SPOILERČIĆ pa neka filtrira redove svako kome smeta da zna bilo kakav detalj filma pre gledanja!

Početak, hajde, OK... Uvod u priču obećava neki smisao, upoznavanje sa likovima, ambijentom 28 godina kasnije... Nakon toga upoznavanje i sa zombi zajednicom, Alfom, njihovom hijerarhijom, začetkom nakakvog zajedničkog, organizovanog života, kasnije i idejom sparivanja i dobijanja potomstva.... Sve mi je to onako bilo malo neozbiljno, ali hajde... U nekoj takvoj imaginarnoj situaciji ko zna kako bi se evolucija zombiziranih zaista odvijala i možda sve to i nije teoretski nemoguće. Znam jedino da je meni bilo malo nategnuto i bespotrebno.

Potom odnos otac-sin, sin-majka, neke totalno nerezonske i nelogične odluke i dešavanja, što mi uvek u filmu zasmeta. Od Danny Boylea sa pristojnom glumačkom ekipom čovek ipak ima malo veća očekivanja. Potom Erik, njegov mobilni, smešna uloga i još smešna pogibija. Drugi deo filma i sam epilog za mene totalno bezvezni i u koliziji sa onim što se započelo.

Ono što jeste nadmašilo prethodnike (očekivano) jeste kamera, pejzaži, komplet vizuelni identitet koji je na nivou. Ali i ovde je napravljena jedna neoprostiva greška koja mene posebno nervira i dramatično obara ocenu viđenog. U pitanju su akcione sekvence. Pribeglo se najglupljem od najglupljih i najiritantnijih trikova koje obično koriste početnici, oni sa slabim budžetom ili prosto nesposobni da dočaraju pravi čin borbe - drmanju kamere i kolažu izuzetno kratkih i brzih sekvenci koje na veštački način treba da nam donesu dinamiku akcionih scena, umesto da se sa malo više truda to odradi na prirodan i realan način.

Danny, Danny, to od tebe ipak nisam očekivao u 2025. godini!! U pitanju su stvari zbog kojih bukvalno prekidam gledanje filmova. Uz sve to svaki pogodak strele u ljudsko (zombi) meso više liči na pogodak u naduvani balon pun crvene boje, pa onda sve prska okolo u milisekundi kada strela pronađe svoj cilj. I kao šlag na tortu, imamo i čuveno efektno usporavanje kamere u trenutku pogotka, sve već odavno viđeno i potrošeno, a jako nedoraslo za bilo kakav pokušaj ozbiljnog bavljenja kinematografijom. Zbog tematike ovo bi ipak trebao biti malo ozbiljniji film.

Sve u svemu nabacana zbrka svega i svačega, bez puno smisla, promašeni i nerealni likovi (uključujući i Ralph Fiennesa), konačno jedan komplet nastavak koji po meni apsolutno nije morao niti trebao da postoji. Ne dolazi u obzir da gledam bilo šta i bilo koliko toga što dolazi nakon ovog nastavka.

Jedino istinski pozitivno za mene - skeč kada Erik na mobilnom pokazuje sliku svoje ženske sa napumpanim ustima i apsolutno genijalan komentar nakon toga! I to je nerealno i besmisleno u jednom ovakvom filmu, ali barem mi je bilo smešno. Uglavnom očajnički malo da bih ovaj film ocenio pozitivno.

Izgleda da ipak previše tražim od filmova ove vrste, čak i kad ih rade neka renomirana imena. Kapiram da ima onih sa dijametralno drugačijim mišljenjem i doživljajem istog. Izvesno su to ljubitelji zombi podžanra koji nemaju izražene previsoke standarde i očekivanja prilikom gledanja ovakvih filmova.

Što se mene tiče - preskočiti!

Objavio: fikus-x
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 21:21
Gledao 80 minuta i odustao.Ovo je za zaobići.Dao sam mu šansu zbog prethodna dva filma.Iz nelogičnosti u glupost,pa opet u nelogičnost. Vojna jedinica,a onako ponašanje.Kao da nisu prošli obuku  kada ih neko napadne.0/10

Objavio: canijel
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2025 u 00:10
Interesantno....Al u vidu snimanja. Nisam gledao do sada ovakav film, ovako editovan, nije za svakoga. Ne kazem ni da je dobro snimljen ili editovan ali ako nista bilo je zanimljivo gledat sa tehničke strane, više se radujem nastavku nego bilo šta vezano za ovaj film, prva polovina mnogo bolja od druge. 6,5/10

Objavio: braca100
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2025 u 10:13
Pogledao u bioskopu i razočarao se...

Objavio: vedran-klemen
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2026 u 20:57
Meni je dobar bio film. Muzika je jako bitan dio ovog filma. Točnije glitchevi. Ima puno strašnih scena, što je super... :)

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk