Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 24 Redemption
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

24 Redemption

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 24 Redemption
    Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2008 u 00:59
E ovako, imam preveden i podesen prevod za  24 - REDEMPTION (2008) HDTV XVID-LOL,
ali imam skinuto i plus 24.Redemption.2008.EXTENDED.DVDRip.XviD-SAiNTS
koja kao sto sam negde citao traje plus 17min.

Ima vec jedan prevod na sajtu za 24.Redemption.2008.EXTENDED.DVDRip.XviD-SAiNTS
koji vidim istim tekstom zavrsava kao i HDTV verzija LOL
ali zavrsava u 01:37:35,361, dok HDTV LOL zavrsava u 01:25:02,335

Pa me zanima gde se tacno nalaze te dodatne 17minute?
Jel kroz ceo film se nesto razvlaci ili? Molim sve one koje znaju da mi objasne, na kom sve mestu se film razvlaci, ili gde su dodane te 17minute?
I vidim da HDTV LOL verzija ima 1420(pa i vise linije teksta), dok
ova dvdrip saints verzija je prevedena na 1172 linije, pa me i to buni?
Ko zna razliku nek pise, jer je previse zamorno da idem da pustam dvdrip saints, pa gledam i u isto vreme da proveravam HDTV LOL, to bi trajalo do besvest...
Jel ima neki plus razgovor u filmu, ili je sve isto samo su neke scene produzene, ja negde procitao da je scena one jurnjave u šumi, bila kao produžena???

Ažurirao icemaher - 01.Prosinac/Dec.2008 u 01:02
Na vrh
buck View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buck Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2008 u 23:28
    imaš 11 min produženih scena kroz čitav film a razlika do 17 min je odjavna špica
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 00:31
aha, hvala puno, ja sam primetio da ima jedan deo gde onaj u ambasade ispraća onog premijera u helikopter, a to mislim da nije bilo u hdtv verziju... biće muka da si to podesim za dvdrip saints na makedonskom...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,094 sekundi.