Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 2:22 (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

2:22 (2017)

2:22

2:22 (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

triler

Trajanje:

98 min

Režija:

Paul Currie

Scenarij:

Todd Stein
, Nathan Parker

Glavne uloge:

Kerry Armstrong
  >  Catherine
Maeve Dermody
  >  Sandy
Michiel Huisman
  >  Dylan
Simone Kessell
  >  Serena
John Waters
  >  Bill
Jessica Clarke
  >  Evelyn
Teresa Palmer
  >  Sarah
Sam Reid
  >  Jonas
Richard Davies
  >  Inky
Remy Hii
  >  Benny
Marisa Lamonica
  >  Commuter
Angie Tricker
  >  Commuter
Zara Michales
  >  Ellie
Katie McConnell
  >  School Teacher
Carma Sharon
  >  Restaurant Patron

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 2:22 (2017)
    Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 19:24
dobar film...prijevod odličan..
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 19:38
Prvi puta čujem za ovo. Gledati pod odmah Smile
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2017 u 00:52
Malo je "style over substance", al' može da prođe. Nisam baš oduševljen, doduše.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2017 u 07:13
Ta igra sa ponavljanjem dana zna da bude interesantna, ima ih podosta, meni je svojevremeno bio zanimljiv 12:01 (1993), televizijski film koji funkcioniše. Mada ne znam kakav bi danas bio.

Ovaj iz teme nisam još gledao, budem. Smile

Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2017 u 09:48
U najavi je izgledao kao moj tip filma. Nije. 

Redatelj je dosljedno proveo svoju zamisao i to moram poštivati, no tu nema t od trilera jer je nakon drugog ili trećeg ponavljanja one scene svima sve jasno i nadalje ga pratim jer ne volim prekidati film na pola.

Kako kaže LesaRad - nisam oduševljena.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2017 u 14:43
Iskreno, gledao sam film samo zbog 2hot Tereze Palmer koja ima niz slabijih filmova (što se scenarija tiče).   

Trailer dopadljiv, film... dosadan i plitak i predvidljiv. IMDB 6,7     

Znam samo da su nekoliko dana zaredom stalno menjali sijalice i lustere na Grand Centralu + ako već postoji obrazac glavni junak je mogao da ga poremeti tako što bi izbegavao to mesto ili uradio bilo šta sem da izigrava heroja i spasitelja na svoj rođendan.

Ps.plitko ko Nišava, lična ocena 4,7.     

Na vrh
vlado-damjanovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlado-damjanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2017 u 18:06
nisam očekivao previše tako da u suštini nije uopće loš,nije nešto za pamćenje ali sigurno bolj to nego neko tupilo na tv-u :)
Na vrh
monsep1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 10:06
nisam odgledao film a po svemu sudeći i neću
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 10:12
Po traileru mi se nije činio loš film, ali bilo bi mi bolje da sam pogledao samo trailer i ostao na tome! Moja ocijena je 4/10, nategnuta četvorka!
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 13:48
pogledao, nije loš,
ali ne i tako dobar.
šteta, imao je potencijala za više.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
Jimy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jimy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2017 u 11:51
Slažem se sa ocjenom korisnika bokidante,nategnuta četvorka. Mislim da su se scenarist/režiser pogubili malo. Na kraju nisam imao pojma što je pisac htjel reći! ;-) Ima puno,puno boljih filmova na temu "time-loop".
Na vrh
tromi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tromi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2017 u 22:53
Dobar .
Na vrh
goran55 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2017 u 00:51
Nisam rodjen 18. aprila ali mi se film dopada. Zanimljiva radnja i drzi do samog kraja. Dobra podela uloga a i muzika je dobro uklopljena u ranju. Moja preporuka za film.
Moja ocena 7.5/10
Na vrh
nena-zubanov-serdar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nena-zubanov-serdar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2017 u 23:36
Nista posebno gledala sam i bolje
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 10:05
Meno onako, više za Tv Hallmark itd..Nije ostavio baš jak utisak na mene. Niti na melodramatskoj strani, niti na taj neki ljubić mistery štih. Osrednje do bola. Lik mi je onako, malo slabiji partnet Teresi Palmer no što bi trebalo biti. Recimo nategnutih 5/10. Za domaćice dok peglaju u dnevnoj sobi na pomoćnom tv-u...LOL
Na vrh
nanny6665 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nanny6665 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2017 u 16:38
solidan film...
Na vrh
Sara Ryder View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sara Ryder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 02:44
Nije me kupio. Mozda zato sto sam ocekivao puno, ali uglavnom je ostavio mlak utisak.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2017 u 17:31
Nije los ali nije ni dobar. Ako bih morao da odaberem koju opciju pre, onda je to ona negativna. A zasto? Jednostavno. Ima boljih filmova na datu tematiku a ovaj u jednom trenutku postaje bas predvidljiv.
Na vrh
okan5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj okan5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 15:07
Interesantan film, pomalo tipična američka bajka, ljubavna tragedija, i happy ending...
Na vrh
okan5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj okan5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 15:08
6/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.