Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 2012 (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

2012 (2009)

10.5: Apocalypse

10.5: Apocalypse (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2006

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

169 min

Glavne uloge:

Melissa Sue Anderson
  >  First Lady Megan Hollister
Dean Cain
  >  Brad Malloy
Kim Delaney
  >  Dr. Samantha Hill
Frank Langella
  >  Dr. Earl Hill
Garcelle Beauvais
  >  Natalie Warner (as Garcelle Beauvais-Nilon)
Oliver Hudson
  >  Will Malloy
Carly Pope
  >  Laura Malloy
Tyrone Benskin
  >  Jackson the Bartender
Carlos Bernard
  >  Dr. Miguel Garcia
Mark Camacho
  >  Russ the Poker Player
John Cassini
  >  Sean Morris, Hollister's Aide
David Cubitt
  >  Dr. Jordan Fisher
Barbara Eve Harris
  >  Stacy Warner, FEMA Director
Tamara Hope
  >  First Daughter Amy Hollister
Peter Outerbridge
  >  Alec Becker

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2009 u 19:13
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Ne znam, ali čuo sam od nekoliko ljudi koji su ga gledali u kinu da je film jako loš.
Pogotovo sama priča filma...

iskreno to i očekujem,jer već vidim kako amerikanci pobjeđuju smak svijeta,kao izgrađuju neke brodove,pa nemoj me zezat,ako je smak svijeta onda je smak svijeta,amerikanci se uvijek pokušavaju izvućiLOLglupostThumbs Down
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 01:17
jel se isplati obarat ratio na torrentima?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 15:54
volim ovaj zanr apokalipse i film mi nije los mada mi je za kompletan pozitivan utisak ipak nesto nedostajalo .... no snimajte ljudi sto vise ovakvih filmova jer im se uvek radujem .... pitao bih samo clanove jednu stvar -- da li se neko seca trejlera iz 2008 god za ovaj film koji se vise nigde ne moze naci? .. cini li se meni ili sam nesto gadno prebacio ili sam lud ali u njemu su kao "spasioci"  ljudi bili vanzemaljci ?!?!?!!!!!????
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 16:49
Originalno postovano od strane dzindzin16 dzindzin16 piše:

volim ovaj zanr apokalipse i film mi nije los mada mi je za kompletan pozitivan utisak ipak nesto nedostajalo .... no snimajte ljudi sto vise ovakvih filmova jer im se uvek radujem .... pitao bih samo clanove jednu stvar -- da li se neko seca trejlera iz 2008 god za ovaj film koji se vise nigde ne moze naci? .. cini li se meni ili sam nesto gadno prebacio ili sam lud ali u njemu su kao "spasioci"  ljudi bili vanzemaljci ?!?!?!!!!!????

Nisi lud, ali si malo pobrkao filmove. Film na koji misliš je Knowing sa Nicolasom Cageom.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 18:04
ama nije "knowing" veruj mi ......... na trejleru ono kao cunami,zemlja se raspada i tako to a onda brodovi slecu na zemlju da pokupe ljude ....u jednom  insertu pri kraju trejlera nesto kao neki alien drzi coveka za glavu ili mu je nesto prikljucio na istu(ne secam se bas)i on pocinje da se trese i drhti ... tako nesto ............. stvarno sam dugo cekao ovaj film i pratio sve trejlere koji su se pojavljivali ..... kada je ovaj nestao sa neta pojavio se onaj kraci od 1min i 15sec gde se veliki talas valja preko planine i brise budu svestenika sa sve njegovim zvonom .. heh ........ mislim da je tim trejlerom previse otkriven drugi deo filma tj nacin spasavanja ljudi pa je emerih promenio zavrsnicu ... a kazem jos jednom da je taj trejler iz 2008 jos ...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2009 u 00:49
2012 je ultimativni film katastrofe. Jedini način da se nadmaše razmere ovde prikazanog razaranja je da neko smisli filmski alibi za uništavanje čitavih galaksija. U međuvremenu, 2012 donosi spektakularne prizore zemljotresa u kojima nestaju delovi kontinenata, erupcija vulkana spram kojih je atomska bomba tek omanja petarda i cunamija koji uspevaju da zapljusnu čak i Mont Everest.

Prvi trenutak masovnog uništenja je zaista neverovatna sekvenca u kojoj se Kalifornija doslovno raspada. Emmerich je u samo nekoliko minuta uspeo da dovede u pitanje sve poznate i nepoznate zakone fizike u sceni koja je moguća isključivo na filmu i kao takva je savršeno zabavna.

Da je kompletan film na ovom nivou mogli bismo da govorimo o dementnom remek-delu u kome se orgija efekata koji simuliraju genocid majke prirode uspešno prodaje kao zabava uz kokice. Međutim, Emmerich ima i stalnu potrebu da glumi ozbiljnost, a to mu baš i ne ide.

Fokus u 2012 se prečesto pomera sa onoga što je srž filma (preživljavanje glavnog junaka i njegove porodice), na pojedine scene (Rio, Vatikan, Južno kinesko more, Indija, Vašington …) koje postaju samodovoljne morbidne razglednice, a pritom deluju krajnje usiljeno, rasplinjavaju film i ne donose ništa osim viška sporednih junaka i petparačke melodrame.

Ono što donekle vadi stvar je glumačka podela. John Cusack je uvek kul, bilo da igra prodavca ploča, plaćenog ubicu ili, u ovom slučaju, propalog pisca koji radi kao vozač limuzina. Chiwetel Ejiofor je krajnje ozbiljno shvatio ulogu mladog naučnika, dok se Woody Harrelson odlično zabavio u ulozi zaluđenika za teorije zavere iz kamp-prikolice.

Oliver Platt je uspeo da lik tipičnog ljigavog birokrate učini ljudskim i donekle simpatičnim, a Zlatko Burić u ulozi ruskog biznismena Jurija svojom pojavom i replikama nameće se kao kandidat za favorita (barem domaće) publike. Žene, pak, kao i inače kod Emmericha, nemaju baš najzahvalniju ulogu, a nešto slično se može izjaviti i za „rezervnog muža“ (Tom McCarthy) kome na čelu piše da neće dočekati kraj filma.

Oni koji su preživeli prethodne Emmerichove filmove i odlučili da se vrate po još trebalo bi da budu zadovoljni. Nakon prilično lošeg 10.000 B.C. novi film je povratak na dobro utabanu stazu koja je sad sve bliže logičnom ćorsokaku.

Međutim, Emmerich je koliko juče izjavio kako namerava da snimi nastavak Dana Nezavisnosti. Možda je zaista odlučio da uništi i po koju galaksiju…

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2009 u 09:16
Meni je dosta ovakvih filmova, i više ih neću gledati. Ovaj je količinom gluposti pobio kočić, i kod njega stajem. Prosto ne mogu da izdvojim najnebulozniju scenu, ali "omiljena" mi je ona u kojoj limuzina proleće kroz zgradu koja pada bup
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2009 u 10:05
Ja zadnji ovakav što sam pogledao je Armagedon Approve
Malo sam se poželio Tongue
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2009 u 13:03
2/10. I "The Day After Tomorrow" je mila majka za ovo. Dosadnijih likova se teško sjetit, a izdvojio bih jedino plavušu s pudlicom.Smile Preskočiti obavezno ako imate pametnijeg posla.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2009 u 13:20

ako mi se ista svidelo to je komentar rusa na velicinu aviona  u stilu naravno da je veliki  napravljeno je u rusiji i jos  scena kako se pali bentli  

sve ostalo  tesko sranje 

iskreno lakse bih podneo film da je u njemu glumio brus vilis ili cak noris 

Na vrh
Khevenhiler View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Khevenhiler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2009 u 13:40
Čak Noris bi sprečio katastrofu i filma ne bi ni bilo! Smile
...which is what good sci-fi is supposed to do - use the exaggerated canvas of futurism to comment on the world of today.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2009 u 13:43
Pa da je glumeo Brus Vilis, ceo svet bi bio spašen LOL, a da je glumeo Čak Sunce se ne bi usudilo da jače greje LOLLOLLOLLOL , Jezgro bi se još više stvrdlo a polovi se ne bi usudili ni da pomisle da se obrnu, te do smaka ne bi ni došloLOLLOLLOL

A to za Rusa sam i ja navela da je najjača scena...da ne spominjemo i to da 1 pilot i jedan "kopilot" sa 3 časa letenja upravljaju avionom kojim inače upravlja posada od 7 ljudi
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Khevenhiler View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Khevenhiler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2009 u 13:51
E, da je Čak bio pilot, ne bi mu trebao ni taj "kopilot". Smile
...which is what good sci-fi is supposed to do - use the exaggerated canvas of futurism to comment on the world of today.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.