Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 1917 (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

1917 (2019)

1917

1917 (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

1917

Godina:

2020

Žanr:

drama, triler, ratni

Trajanje:

119 min

Režija:

Sam Mendes

Scenarij:

Sam Mendes
, Krysty Wilson-Cairns

Glavne uloge:

Richard Madden
  >  Lieutenant Blake
Adrian Scarborough
  >  Major Hepburn
Andrew Scott
  >  Lieutenant Leslie
Spike Leighton
  >  Private Kilgour
Benjamin Adams
  >  Sergeant Harrop
George MacKay
  >  Schofield
Justin Edwards
  >  Captain Ivins
Gerran Howell
  >  Private Parry
Pip Carter
  >  Lieutenant Gordon
Teresa Mahoney
  >  Mother
John Hollingworth
  >  Sergeant Guthrie
Paul Tinto
  >  NCO Baker
Robert Maaser
  >  Pilot
Billy Postlethwaite
  >  NCO Harvey
Andy Apollo
  >  Sergeant Miller
Josef Davies
  >  Private Stokes
Chris Walley
  >  Private Bullen
Adam Hugill
  >  Private Atkins
Nabhaan Rizwan
  >  Sepoy
Gabriel Akuwudike
  >  Private Buchanan

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2022 u 18:17
Dakle ovo je stvarno cirkus, pet puta pokušavam i bukvalno pet puta zaspim tokom gledanja ovog filma, to traje danima i noćima već. Znam, potreban mi je drugi termin a ne u pola noći sa ovim filmom, no tvrd je orah voćka čudnovata, šta da se radi. Moram da ga odgledam jer se Danilu nije svideo, po nekom suludom pravilu, odnos prema filmu nam je nebo i zemlja, pa ne smem da propustim ništa što mu ne valja. OK 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2022 u 19:35
Fata je Fata, dvaput je dvaput, ali ako 5 puta ne sjeda... Ma 'ebeš to. Uninstall i nađi neki drugi.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2022 u 02:51
Šesta sreća LOL Morao sam da ga završim, nije to loš film, niti kriv za moj premor. Jedva dočekao da ubijem tih dva i nešto GB potom. 

Dakle, ok je, ništa epohalno, očekivao sam i više. Lako je vezati se za junaka filma, vizuelno dopadljiv, tehnički dobar, ima nešto meni jeftinih trikova pri finalu filma da bi se nakucale emocije, voleo bih da odustanu od toga autori, puste želje moje, ono naglašavanje muzikom, širinom kadra, pa onda krupni kadar junaka, ima li kraja tome. Ne očekujem (ponajmanje od ovakvog jednog filma) da mu se priđe  kakvim dogma 95 pristupom, tek da me ne biju sa onim što se da očekivati, neka me iznenade ma čime. Nebitno, to je detalj, suštinski sam zbilja zadovoljan. Doduše, trebalo je da ga gledam ranije, sada mi je u senci filma All quiet of the western front koji je kao celina delovao efektnije na mene.   
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2023 u 19:41
Dobar film
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.