| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 373839 |
| Korisnik | ||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57078 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 09:07 |
|
![]() Ažurirao Hogar Strašni - 07.Rujan/Sep.2020 u 09:12 |
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
coka50
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Cokalberta fon Tračhofen Pridružen: 12.Kolovoz/Aug.2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2430 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 09:14 |
|
Ma sve je moguće,meni nije jasno,kaj sam ja njoj skrivila? Možda tu ima prste onaj mali zeleni????
|
||
![]() |
||
Edigs0
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 28.Listopad/Oct.2019 Status: Offline Points: 1234 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 10:00 |
|
|
Bravo Danilo, izdržao si do kraja. Pobeda je naša.
![]() P.S. Da li su počele prijave za sledeću partiju?
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 11:26 |
|
|
Prijave su uvijek u toku...
![]() https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 11:40 |
|
|
Čestitke nedepiliranima.
|
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23311 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 14:40 |
|
|
Ono kad jedan vuk neuspešno pokuša da te ubije, a drugi te dokusuri.
![]() PS. Vidite li sada da su vukovi uspeli da pobede tek NAKON što su mene sredili? To znači da treba da me čuvate do kraja. Čestitke dlakavcima na pobedi i ajte na prijave jer nam dugujete osvetu.
|
||
![]() |
||
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1087 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 14:43 |
|
|
Čestitike za dlakavu ekipu. Bravo!
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 17:11 |
|
|
Ajde redom replike:
#Baho: najlogičnije za nas starije Seljane je da Moderatorlak iskombinuje mlađeg i starijeg Vukodlaka (po seoskom stažu), to svi očekuju, ali je baš fora da Hogi stavi 2 mlađa vukodlaka, tako, da sam bio obična Seljačina stvarno ne znam za koga bih glasao. Nema odavno statistike, logike i taktike u Selu. A Eden uvek glumoi za seoskog Oskara, tako da nikada nismo načisto koju ima ulogu. Nikad ne bih rekao da se nešto sigurno u Selu, samo da je verovatnoća veća ili manja da Eden jeste ili nije nešto.
Nisam imao nikakav apetit u Selu. Neki od vas znaju razlog. EdigsO je birao večere dok je bio u igri, a nakon toga sam ga pitao za savet koga pojesti. Jedina večera koju sam naručio lično je bio Eden, iz taktičkih razloga, i mislio sam da me je odavno provalio, samo taktizira sa glasanjem i uljuljkava me. Pa zato, preventive radi - mljac. |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 17:19 |
|
Da nije bilo Boni i tebe mislim da bih izvršio vukodlački harikiri. Prva 2-3 kruga nisam ni pratio postove drugih, nadovezivao se na glasove drugih čisto reda radi da ne požutim bez neke taktike... ...ali eto, pravila su da odigram svoju ulogu do kraja ma koliko ne voleo da linčujem (kako tako) i pojedem (nikako, ni pod razno) meni drage ljude ovde aka Seljane. Još jednom, ovaj put mi je baš teško pala uloga Vukodlaka ali samom prijavom sam se složio unapred i sa tom opcijom. Tako su kockice pale ovaj put. Nadam se brzom linču ili večeri u narednoj partiji. Kao ex vukodlak imam moralnu obavezu da se prijavim za narednu partiju ne zbog sebe već zbog drugih. Ps.inače, najgori mi je bio izbor između Coke i Vilina u zadnjem krugu. Da sam mogao glasao bih za sebe...
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23311 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 17:34 |
|
Eden glumac. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 17:50 |
|
|
Леле, убав актер. Не заборавај нè кога ти главно момче во Холивуд.
Благодарам за клипот.
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 18:09 |
|
|
Ovo je iz dalečne 2013. godine.
![]() Odavno sam poznat u Holivudu, samo mi vi ne znate umetničko ime.
![]() |
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57078 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 20:47 |
|
![]()
![]() |
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 21:00 |
|
|
Provaljen sam! Moram da menjam umetničko ime!
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 21:03 |
|
Tad sam bio zreo, a malo sam procrvenio na snimku, tako da...
|
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 16:03 |
|
|
Čestitam dlakavcima
|
||
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 373839 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |