| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 252627 |
| Korisnik | |||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23311 |
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 00:28 |
||
Samo zato što je i Danilo manje lajao.
![]() |
|||
![]() |
|||
zrinka1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Dektiva Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2017 Lokacija: Split, Croatia Status: Offline Points: 10814 |
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 00:30 |
||
Zato je i bio sumnjiv, nije bilo teorija zavjere i kombinacija kao i obicno. Odoh spavati, zelim vam laku noc.
![]() |
|||
![]() |
|||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51715 |
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 10:42 |
||
|
Šteta što je tako dobra priča brzo završila, ali bio je ukusno, ovaj, fino prasence
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
MetalikeOperiteKose
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Hollywood Status: Offline Points: 2689 |
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 12:43 |
||
Ovo je bio jedan od dva faktora da ga ostavim u životu
Tu sam pomislio da je vidovit, čak sam i napisao da verujem da je na strani sela. Drugi faktor je "osveta" Gewehru što nas nije poslušao u završnici prošle partije ![]() |
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23311 |
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 15:04 |
||
U ovaj post sam pokušao da kažem da sam tada proverio Danila i da on definitivno nije vuk, nego najviše izdajnik, ali nisam ga hteo direktno optužiti. ![]()
I tu mislim da je bilo jasno, mada se možda može protumačiti i kao čuvoguzikus. ![]() Negde sam pisao i da proverimo Vevericu/Tihomira. Nisam znao jesu li oni, ali sam hteo da sa reči "proveriti" dam do znanja ko sam i šta sam.
![]() |
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 16:09 |
||
Ja sam to shvatio kao seosku pretnju, najavu tipa Ispravljač verzija 2.0. A navikao sam da me linčujete krivog ili pravog u prvom/plafon drugom krugu.
|
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 16:25 |
||
Zamisli da se ja i ti ne prijavimo za neku partiju. ![]() Kakav bi tek tada haos nastao u prvom krugu.
![]() |
|||
![]() |
|||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 16:26 |
||
|
Što? Boni bi glasala za mene...
|
|||
![]() |
|||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31051 |
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 16:37 |
||
Neee biiii!
|
|||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|||
![]() |
|||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 18:02 |
||
|
Ma niiiiikad
|
|||
![]() |
|||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31051 |
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 19:28 |
||
|
Ma joK, kad ti kažem!
|
|||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 252627 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |