Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zuk seoi piu lau (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zuk seoi piu lau (2021)

Zuk seoi piu lau

Zuk seoi piu lau (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama

Trajanje:

112 min

Režija:

Jun LI

Scenarij:

Jun LI

Glavne uloge:

Zenni Corbin
  >  Hak
Singh Hartihan Bitto
  >  Drug dealer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zuk seoi piu lau (2021)
    Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2022 u 18:45
Drifting 2021

Privukla me je sama tema sudbina beskućnika po ulicama Hong Konga. Nije loš filmić, mada mi je ipak delovao kao da je rađen za festivalsku publiku, sa lepom idejom, baziran na istinitom slučaju tužbe beskućnika, no upravo ono što me je najviše zanimalo (sami ti ljudi, njihov karakter, izbori, sudbine) mi deluje daleko i veštačko. Ipak, u par navrata je poneki kadar, gest, pokret čak, znao da me podseti na nešto tog uličnog sveta koji je, igrom slučaja, često u mojoj blizini, te mi je i sam film, eto povremeno, bio dovoljno efektan. U celini, međutim, ne ostavlja mi ni blizu dovoljno dobar utisak.

Hong Kong movie Drifting clinches 2 awards at 15th FIRST International Film  Festival, Entertainment News - AsiaOne
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.