| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"Zmaj" i "Titani" spremni za nastavak |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "Zmaj" i "Titani" spremni za nastavakObjavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 03:01 |
|
|
"Nastavkomanija" se nastavlja u Holivudu! Studio DreamWorks Animation već planira nastavak hita How to Train Your Dragon za 2013. godinu, najavio je generalni direktor Jeffrey Katzenberg. Ovaj 3-D animirani film zaradio je u bioskopima irom sveta skoro 375 miliona dolara, što ga je automatski svrstalo u jednog od kandidata za franšizu.
Još jedan 3-D film, rimejk fantazijskog filma, Clash of the Titans, takođe će dobiti svoj nastavak, i to već na proleće 2012. godine. Film je u bioskopima zaradio impresivnih 389 miliona dolara. Kako prenosi sajt Deadline, glumac Sam Worthington i brojni drugi članovi filmske ekipe će reprizirati svoje uloge, dok reditelj Louis Leterrier neće. Studio Warner Bros. se nada da će sa produkcijom započeti pre nego što Worthington okrene svoju pažnju drugom delu Avatar-a. |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 04:06 |
|
|
Clash of the titans mi se nista nije svideo,losa 3D tehnika i specijalni efekti,dosadne scene akcije,a sto se tice price nisu ni pomenuli Grcku mitologiju u filmu sto je najgore...tako da ne znam kakav ce biti nastavak,gore ne moze
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 11:45 |
|
|
|
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 11:54 |
|
Dobro, onda mi, molim te, nemoj uzeti zmajčeke ![]() ![]() ![]()
|
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 11:58 |
|
|
dogovoreno
|
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |