| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zenzen Daijobu Aka Fine, Totally Fine (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zenzen Daijobu Aka Fine, Totally Fine (2008)Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2013 u 01:13 |
|
Zenzen Daijobu (2008) * Fine, Totally Fine * ![]() IMDb Režija: Yosuke Fujita Scenarij: Yosuke Fujita Žanr: Komedija Jezik: Japanski Država: Japan Trajanje: 110 min Yoshiyoshi Arakawa ... Teuro Tohyama Yoshino Kimura ... Akari Kinoshita Yoshinori Okada ... Hisanobu Komori Noriko Eguchi ... Umezawa Shima Ise ... Tomoko Keizô Kani'e ... Eitaro Kitarô ... Kurita Tragikomična, surealna priča o neostvarenim snovima, taštini, promašenim profesijama i pogrešnim ljubavima. Teruo je privremeni radnik i sanjar sa punim radnim vremenom. Živi sa ocem u stanu iznad obiteljske knjižare i ima životnu ambiciju da izgradi ukleti tematski park, prvenstveno motiviran dječijom željom i ignoriranjem da je došlo vrijeme da odraste.Osjetljivi i učtiv Hisanobu, rođen na isti dan kao Teruo, ima odgovoran posao u bolnici kao menadžer i realno gleda na svijet, ali nakon nesreće na poslu pada u egzistencijalnu krizu. Stidljiva Akar je lijepa dijevojka, štreberka, pomalo nespretna i sklona nesrećama u koju se Teruo i Hisanobu zaljube. N A G R A D E: 2008: Udine Far East Film Festival Yosuke Fujita, dobitnik nagrade Black Dragon i treće mjesto po izboru publike Prevod je uradio sonofson TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |