Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zateryannye (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zateryannye (2024)

Zateryannye

Zateryannye (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

misterij, triler

Trajanje:

90 min

Režija:

Roman Karimov

Scenarij:

Roman Karimov

Glavne uloge:

Serafima Solovyova
  >  Alisa
Artem Kurbatov
  >  Chlen gruppy
Dmitriy Safronov
  >  Advokat
Denis Kharlamov
  >  Chlen gruppy
Lev Zayd
  >  Syn Andreya
Anna Nepomnyashchaya
  >  Zhena
Dmitriy Bykovskiy-Romashov
  >  Otets Alisy
Raul Mamedov
  >  Kavkazets
Elena Spirina
  >  Paren v politsii
Zograb Adzhimyan
  >  Patsan u kluba
Elizaveta Kotenko
  >  Sekretar
Artyom Tsukanov
  >  Abroskin
Evgeniy Kharitonov
  >  Nachalnik
Egor Koreshkov
  >  Andrey
Andrey Polishchuk
  >  Okhrannik
Sergey Ershov
  >  Zapravshchik
Alina Fedorova
  >  Margarita
Andrey Sokolovskiy
  >  Voditel 2
Nikita Kologrivyy
  >  Sergey

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zateryannye (2024)
    Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2025 u 20:53
Recenzija je odlicna, odgledao film jos bolje misljenje , imaju rusi mnogo konja za trku ne po nekog vec mnogo, lepo uradjeno sve, amerikanci mi malo vise preko glave sa njihovim ja pa ja pa ja i tom zrtveno, pateticko, bezveznom neistinom......svaka preporuka za film...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2025 u 21:01
Amerikanci su pukli kao jaje
Kada se kuva dok pas laje.
Na vrh
dragan-damjanovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dragan-damjanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2025 u 22:53
bas bas dobar film, preporuka najiskrenija.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2025 u 10:40
ja bas i nisam nesto odusevljen,prvi deo filma me najvise podsetio na After hours od Skorcezea i to mi je bolji deo filma,a posle pa sta znam ne pravim se pametan ali stvarno odmah sam znao sta je u pitanju. Previse je filmova napravljeno sa takvom pricom.Ali ipak sve u svemu je dobar film sa jednim drugacijim senzibilitetom,glumom i moja preporka svakako. Mislim da sam bas previse ocekivao pa mozda i zato ovakva ocena.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2025 u 09:59
 Svideo mi se film, nešto mi je fino, nešto mi se i nije svidelo, jeste već viđeno pa modifikacije. ali bitno da mi je prijao.  Mene je npr. podsetio dok sam gledao na  dva, meni dobra, filma Gorod Zero (1989) i Parad planet (1984) .
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2025 u 13:35
Imam na spisku. Obecavajuce. Jedno vreme sam malkice izbegavavao njihovu kinematografiju ali to je bilo ono World War II i milion tenkova, konfuzno. Ali ovoh nekoliko filmova koje sam odgledao sve pohvale. Kao i za serije i mini serije. Nijednu nisu fulili. I napokon imam za gledanje nekakva serija, ratna, gde igrta Bikovic. I da vidim to cudo. A ovaj film cu sigurno gledati.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 11:49
Nisam odusevljen ali ga pogledah.Po komentarima, ocekivao sam bolji film.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2025 u 12:47
Odličan film. Konačno od Rusa, jedan pravi ruski. Pojedine scene su nadrealne i fantastične. Dijalozi su perfektni. Što reče AlexDeLarge, neodoljivo podseća na Gorod Zero, legendarnog Šahnazarova. To je ta atmosfera. Hvala najlepše svima na forumu, na preporuci za ovaj sjajan film.

Ažurirao Vilin - 07.Travanj/Apr.2025 u 13:24
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2025 u 17:25
Nekome je znači odličan, a nekome grozan, sredine nema. Wink

Pogledao sam trailer, čini se film ceste, ali ne razumijem ruski (trailer nema titlove) pa ne znam je li Mordor ili Anders Thomas Jensenovka crna komedija.
Ako je Mordor, napišite, to mi se ne da gledati. Ako nije, dat ću mu šansu.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2025 u 09:03
Nije Mordor Joxer Gledaj slobodno.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2025 u 10:29
Joxer, pročitaj recenziju... Kakav Mordor???
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2025 u 21:00
Pa on to tako vidi i poredi, ali dobro. Bas podeseca na dva ruska filma, kjovu podseca na Skorsezea pa ne mene ne, za kraj pa stoji za to, ali tu mogu biti dve, tri stvari, ili da ostane otvoreno i da ne objasne, nije mi  to na kraju umanjillo utisak.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.