| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zasto se prazni bafer i blokira??? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
domba20
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zasto se prazni bafer i blokira???Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 22:40 |
|
Zavisi koliko imaš ram-a, jer ako imaš malo onda ti sigurno treba virtual memory, također ti dosta ovisi o ide traci jer imaš ata33 i ata133 trake, jesu li hdd i pržilica na istom kablu, koliko pozadinskih programa ti je aktivno, koliko ti je zauzeće procesora u windowsima, jesi provrtio koji antivirus, a možda je jednostavno vrijeme da reinstaliraš windowse?
|
|
![]() |
|
domba20
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2006 u 18:13 |
|
previše je 152 u idle modu, ali zavisi koliko ti je programa aktivno u tray-u. ako ni jedan program nije trenutno aktivan u windowsima (uključujući tray) normalno je 100-110 mb (nekad i 90!). sve što ti mogu preporučiti je da probaš provrtiti antivirus koji a ako to ne upali reinstaliraj windowse
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2006 u 18:48 |
|
Meni se je to desavalo i sa 1GB rama, poslije format C , radi odlicno
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |