| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zalizna sotnia Aka The Company of Heroes (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zalizna sotnia Aka The Company of Heroes (2004)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2013 u 00:33 |
|
Zalizna sotnia (2004) * The Company of Heroes * ![]() IMDb Režija: Oles Yanchuk Scenarij: Vasili Portyak, prema romanu Yuriya Boretsa Žanr: Akcija, Drama, Istorijski Jezik: Ukrajinski Država: Ukrajina Trajanje: 97 min Iryna Bardakova ... Marichka Mykola Boklan ... Hromenko Oleg Drach ... Barts Igor Gnezdilov ... Projectionist Volodymyr Horiansky... Lector Roman Kamyanetskyi... Boy with Falcon Yaroslav Kirhach... NKVD Major Kateryna Kisten ... Ksenia Oleg Maslennikov ... Sverchevskyi Georgi Morozyuk ... Peasant Yaroslav Muka ... Doctor Shuvar Yevhen Nyshchuk ... Zorian Ihor Pisnyi ... Chumak Taras Postnikov ... Lahidnyi Oleh Prymohenov ... Sova Film je snimljen prema stvarnim događajima. U istočnoj Poljskoj 1945 godine, mnoga sela su bila okupirana od snaga Sovjetskih trupa i poljskih partizana. Stotine vojnika Ukrajinske ustaničke vojske, predvođeni Michaelom Dudom (Hromenko) neustrašivo se bore protiv boljševika i nacista. Prevod je uradio kumek TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |