Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zakon brace
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

zakon brace

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
smartbox View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smartbox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: zakon brace
    Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2007 u 22:10
pozz svima

Jedno pitanje,da ne skidam bez veze!
Skinuo bi komplet sezonu 1 i 2 pa me zanima dali cu naci na ovim vasim stranicama titl za njih koji ce pasat u orginalu sa skinutim serijama.
U pitanju je 8GB za prvu sezonu i 4GB za drugu(po bitlordu)Da si ne gubim vrijeme dali neko zna dali postoji sreden titl koji ce upast odmah uz navedene serije ili ga treba puno doradivat................HVALAClap
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2007 u 22:22
Ima na sajtu titlova za tu seriju, a imas i na prijevodima online. Mislim da ce sve lepo odgovarati. A ako bude trebalo malo da se uklapa, to nije posao ni za 5 minuta.
Ja licno ne bih skidao tu drugu sezonu ako je samo 4GB, kvalitet nece biti bas dobar. Potrazi bolji.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2007 u 07:23
Originalno postovano od strane Dr Koks Dr Koks piše:

Ja licno ne bih skidao tu drugu sezonu ako je samo 4GB, kvalitet nece biti bas dobar. Potrazi bolji.

Potpisujem! potraži i drugu sezonu verziju od 8 i nešto sitno GB jer je to neka norma, od 350MB po epizodi.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2007 u 15:17
odi fino na mininovu i tamo upiši prison break season... pa mrkneš da poreda seedere od najviše na najmanje i prva dva torrenta će ti biti dvije sezone dotične serije, svaki težak 7,51GB... mininova rulz, i torrentspy kad zatreba...
isohunt nije baš više pravi...

(ovo mi je tek drugi post otkada nisam 'aktivno' aktivan na forumu :)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.