Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - yu gi oh
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

yu gi oh

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
fLiP View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: yu gi oh
    Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2004 u 16:31

ovako,ne igram te igriceneg me iz jednog drugog razloga čisto informativno zanima sljedeće.

deckovi koje ja znam: joey,pegaz,kaiba i yugi. pretpostavljam da postoje i drugi ali mene prvenstveno zanima dali ste ih vidjeli ili čak kupovali u trgovinama u okvirima hrvatske.

busteri:neznam im imena pa ću ovako- srebrni,plavi i zeleni. isto pitanje kao i s deckovima.

važno mi je pa vas molim da potrošite malo vremena na pisanje odgovora ukoliko imate kakvih informacija.

hvala

još jedna stvar. deck-99kn       buster 33kn

javite ako ste kupovali po nekim drugim cijenama

Ažurirao fLiP
....
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2004 u 18:08
12 eura kaiba evolution u spaniji svi boosteri po 5 eura
Fission Maild
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2004 u 20:28
citiram: u granicama hrvatske
....
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2004 u 18:53

ma daaaaj,pišete ovdje o tim jebenim jugijima a nemožete potrošiti minutu na jedan odgovor samo.

zanima me jesu to svi deckovi koji postoje ili ih ima još,šta je to tako jebeno teško?!

....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.